Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Ozan yazdı işte niye olmadığını. Servis kendi ürünleriyle bu işlemi yapamıyor zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali krg Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 bende Nevsehir'deyim kabloyu aldım ama bir türlü kabloyu görmedi araç "Can't init elm"diye uyarı alıyorum ,Kayseriye sürekli geliyorum eğer yapabilseydim sizinkinide hallederdik ama araç ELM ile bir türkü bağlantı kuramadı Forscan ile bağlantı oluyor ama ELM ile bir türkü bağlanamadık.Servis yapacaktı ama en son değişiklikleri yaptıktan sonra kayıt ederken tamamlanması gereken bölüm tamamlanmadi . Banada yardımci olabilecek arkadaş varsa savinirim neden olmadi bizim bağlantı ? Teşekür ederm hocam bekliyorum[emoji113]️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Bugün sonunda yokuş kalkışı aktif ettim ,başka bilgisayarla denedim,konuda bahs edilen siteden de birkaç program indirdim daha sonra sitede Ozan'ın paylaştığı programdaki 8.4 sürümü indirip onunla bağlanmayı denedim ve oldu ,sanırım "totalcardiahnostics.com dan indirdiğim programlar işe yaradı @Ozan Kar 'a paylaşımı için çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin Çimen Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Çok faydalı konu olmuş, ilgili arkadaşlara teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin Çimen Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Benim aracında özelliklerini hallettik , Ergün abi sağolsun cumartesi günü bana vaktini ayırdı kablosu ve laptopuyla yüklemeyi yaptı çokta harika oldu elimizdeki nimetten faydalanamıyormuşuz.. faydalı paylaşımı için Ozan kardeşime ilgisi ve yardımı için Ergün abime teşekkürler.. --4 dakika sonra eklendi-- Foto yükleme kısmını tam çözemedim kusura bakmayın 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali krg Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Bugün sonunda yokuş kalkışı aktif ettim ,başka bilgisayarla denedim,konuda bahs edilen siteden de birkaç program indirdim daha sonra sitede Ozan'ın paylaştığı programdaki 8.4 sürümü indirip onunla bağlanmayı denedim ve oldu ,sanırım "totalcardiahnostics.com dan indirdiğim programlar işe yaradı [mention=2294]Ozan Kar[/mention] 'a paylaşımı için çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık . Hocam kayseriye yolunuz düştüğünde bende bekliyorum[emoji28] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 17 dakika önce, Ali krg yazdı: Hocam kayseriye yolunuz düştüğünde bende bekliyorum ara ara geliyorum Kayseri'ye , gelmeden önce yazarım burdan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 22 saat önce, Ergin Çimen yazdı: Benim aracında özelliklerini hallettik , Ergün abi sağolsun cumartesi günü bana vaktini ayırdı kablosu ve laptopuyla yüklemeyi yaptı çokta harika oldu elimizdeki nimetten faydalanamıyormuşuz.. faydalı paylaşımı için Ozan kardeşime ilgisi ve yardımı için Ergün abime teşekkürler.. --4 dakika sonra eklendi-- Foto yükleme kısmını tam çözemedim kusura bakmayın Hayırlı olsun güle güle kullan. Bir Focus'çuyu Focus la gelmesini beklerken Mercedes ile geldiğini gördüğünde ki şaşkınlığın görülmeye değerdi :-)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin Çimen Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 2 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan. Bir Focus'çuyu Focus la gelmesini beklerken Mercedes ile geldiğini gördüğünde ki şaşkınlığın görülmeye değerdi :-)) Hem mercedes hem yabancı plaka dedim ne oluyor arkadaş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Arkadaşlar konu bulamadım burdan yardımcı olursanız sevinirim trend x manuel klimalı aracıma dijital panel taksam nasıl olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Arkadaşlar konu bulamadım burdan yardımcı olursanız sevinirim trend x manuel klimalı aracıma dijital panel taksam nasıl olur Satıp titanium araç almanız daha kolay olur,uğraşmayada para harcamayada değmez. Astarı yüzünü geçer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 mrb lar aranıza yeni katıldım aracım 2012 titanium sw yeni göstergeli. araçta şerit takip, kör nokta, citystop yorgunluk algılayıcı var hangi paket bunlar bilmiyorum ancak trafik levhası tanıma ve my key ekranda çıkmıyor şimdilik bunları gördüm bunları nasıl aktif edebilirim, elm327 kabloyla bunlar açılabilirmi şimdiden tşk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 34 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: mrb lar aranıza yeni katıldım aracım 2012 titanium sw yeni göstergeli. araçta şerit takip, kör nokta, citystop yorgunluk algılayıcı var hangi paket bunlar bilmiyorum ancak trafik levhası tanıma ve my key ekranda çıkmıyor şimdilik bunları gördüm bunları nasıl aktif edebilirim, elm327 kabloyla bunlar açılabilirmi şimdiden tşk. Merhabalar hoş geldiniz. MyKey makyajlı Focuslar ile gelmeye başladı sadece yazılım değil donanım algılayıcısı da mevcut araçlarda. Trafik lehvası da ekstra özellikti araçtaki kamera aktif ise belki yazılım değişikliği ile olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Merhabalar hoş geldiniz. MyKey makyajlı Focuslar ile gelmeye başladı sadece yazılım değil donanım algılayıcısı da mevcut araçlarda. Trafik lehvası da ekstra özellikti araçtaki kamera aktif ise belki yazılım değişikliği ile olur. Mrb hoşbulduk yani mykey olmayabilir fakat diğer trafik uyarı yazılımla açılabilir anladigim. Makyajlı focusu nasıl anlıyoruz ilkdefa Ford aracım oldu bilgisizim kusura bakmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Sizinki makyajlı değil 2014 sonu ve sonrası modeller makyajlı dışardan bakınca tipi değişik olan model Onlarda standart olarak geliyor MyKey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap