Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Arkadaşlar , Bugün Bursa dan üyemiz @Caner B.nin aracının ek özelliklerini açarken bir durum fark ettik. Win10 ve modifiyeli kablomuz la aracın bütün bcm sini Focccus 8.5 ile okuduk değişiklikleri yaptık yazdırırken hata verdi yazamıyor diye.Daha sonra Caner in aklına abi tek tek deneyelim belki olur dedi.Bizde denedik ve oldu mutlu mutlu ayrıldı yanımdan.Başınıza buna benzer bir durum gelirse tek tek deneyin olma ihtimali var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 1 saat önce, Osman Türkol yazdı: Arkadaşlar , Bugün Bursa dan üyemiz @Caner B.nin aracının ek özelliklerini açarken bir durum fark ettik. Win10 ve modifiyeli kablomuz la aracın bütün bcm sini Focccus 8.5 ile okuduk değişiklikleri yaptık yazdırırken hata verdi yazamıyor diye.Daha sonra Caner in aklına abi tek tek deneyelim belki olur dedi.Bizde denedik ve oldu mutlu mutlu ayrıldı yanımdan.Başınıza buna benzer bir durum gelirse tek tek deneyin olma ihtimali var. tamamen tesadüf. hepsini yazıyor zaten her seferinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 @Ozan Karvallaha tesedüf filan artık,bende şaşırdım ama durum bu neyseki başka sorun çıkmadı bu arada emeklerine bir kere daha teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 14.02.2017 - 11:11 tarihinde, murat altındal yazdı: Bolu'da, var mıdır yardımcı olabilecek arkadaşlar. Siz Bolu buluşması olursa onu bekleyin artık bir ses çıkmadığına göre.O zaman halledilir. --0 dakika sonra eklendi-- yada İstanbul,Ankara yada Bursa ya uğrarsanız hallederiz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner B. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 @Osman Türkol abime sonsuz teşekkürlerimi iletirim artık yokuslar benım ıcın bır zevke donustu ama Osman abiminde dediği gibi hepsini yüklerken sorun oldu sonra tek tek otomatik kilit, lastik basınç ve hill holderi yükledik ve sorunsuz çalışıyor hepsi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 6 saat önce, Caner B. yazdı: @Osman Türkol abime sonsuz teşekkürlerimi iletirim artık yokuslar benım ıcın bır zevke donustu ama Osman abiminde dediği gibi hepsini yüklerken sorun oldu sonra tek tek otomatik kilit, lastik basınç ve hill holderi yükledik ve sorunsuz çalışıyor hepsi. keyifle kullanmanı dilerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Benim kasım ayında siparişini verdiğim kablo ulasmadı. Para iadesi istedim. Böyle bir durumla karşılaşanımız var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Korkut Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Arkadaşlar bunu duyan goren kullanan varmi. Alıntı Veritabanında 3000 genel kod tanımları ile tanı jenerik ve üretici özel hem de sorun kodları, ve görüntü kod açıklamaları okuyun Sorun kodları temizleyin ve motor ışıklarını kontrol edin Dahil olmak üzere gerçek zamanlı sensör verileri, Ekran: motor devri Soğutma Suyu Sıcaklığı Hesaplanan Yük Değeri Yakıt Sistem Durumu MPH Hız Kısa Vadeli Yakıt Trim Uzun Vadeli Yakıt Trim Emme Manifoldu Basınç zamanlama Advance Emme Hava Sıcaklığı Hava Debisi Mutlak Kelebek Pozisyonu Oksijen Sensörü Gerilim / İlgili Kısa Vadeli Yakıt kırpar Yakıt Sistem Durumu Yakıt Basıncı ARACINIZDAKI OBD GİRİŞİNE BAGLANARAK ARACINIZIN O ANKI DURUMUNU OGRENEBİLİR ARIZA DURUMUNDA SEBEBINI OGRENEBILIR HATA KODLARINI SILEREK TAMIR EDEBILIRSINIZ IHTIYACINIZ OLAN BLUETOOTH UZERINDEN BIR CIHAZDIR EN OLMADIK ANDA IHTIYACINIZ OLDUGUNDA YANINIZDADIR Boyle bir aciklama yapmislar... https://m.aliexpress.com/s/item/32642036894.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32642036894&productSubject=32642036894&shortkey=aAVBBfeM&addresstype=600 --3 dakika sonra eklendi-- Konuyu yanlis yere açmışım kusura bakmayın. Uygun yere tasirsaniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 4 dakika önce, Barış Korkut yazdı: Konuyu yanlis yere açmışım kusura bakmayın. Uygun yere tasirsaniz sevinirim. Benzeri başlığımız var dilerseniz detayına oradan bakabilirsiniz. Wi-Fi versiyonu alırsanız daha iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Etem Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Diyarbakırdan yardımcı olabilecek varmı bu elm işinde arkadaşlar! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 merhabalar; elm 327 cihanızı aldım, söylenilen işlemleri yapmaya çalışıyordum fakat 1. aşamada error verdi verdiği errorda Can't connect to ECU. Switch ELM to HS-CAN yazıyor biri daha bu hatayı almış sanırım ve kablo çalışmıyor olabilir denmiş. ben kablonun bir arızasının olmadığını düşünüyorum. Rica etsem bana yardımcı olabilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Elm cihazınizin switchini diğer tarafa almanız lazım. Cihaz modifiyeli değilse de önce modifiye etmeniz lazım.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 2 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı: Elm cihazınizin switchini diğer tarafa almanız lazım. Cihaz modifiyeli değilse de önce modifiye etmeniz lazım.. modifiye şart değil ki. modifiye olmayan kabloyla "sürekli" o şekilde hata veriyorsa kablo uyumlu değildir modifiye zaman kaybı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Sayın Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Anahtarsız çalıştırma özelliği olan araçlarda(anahtarsız giriş özelliği olmayan) #21 keyless entry & start seçeneğini "02-keyless entry & start" olarak değiştirsek aktif olur mu? Anahtarsız girişin kapı kollarındaki dokunmatik sensörler olmadığı için çalışmayacağını düşünüyorum aktif olsa da fakat anahtarı algılayacağı için araçtan uzaklaşınca kilitleme çalışabilir, deneyen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 4 dakika önce, Ozan Sayın yazdı: Anahtarsız çalıştırma özelliği olan araçlarda(anahtarsız giriş özelliği olmayan) #21 keyless entry & start seçeneğini "02-keyless entry & start" olarak değiştirsek aktif olur mu? Anahtarsız girişin kapı kollarındaki dokunmatik sensörler olmadığı için çalışmayacağını düşünüyorum aktif olsa da fakat anahtarı algılayacağı için araçtan uzaklaşınca kilitleme çalışabilir, deneyen var mı? O sistem reno vb gibi uzaklaşma ile çalışmıyor zaten Dokunmatik kapı kolları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap