Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390501 Şimdi, Akif Kama yazdı: Bende aşağıdaki bu hatayı alıyorum. Donanımı yeniden kurdum. Programları yeniden başlattım olmadı hep aynı bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Akif switch i diğer yöne çevir diyor ya, Denedin mi? --1 dakika sonra eklendi-- @Volkan Ö.o hata bende hiç çıkmadı, Driver kurulumunda bir sorun olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390504 Yok Artık daha neler oturması gereken yuva var. ters girmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390505 Şimdi, Akif Kama yazdı: Yok Artık daha neler oturması gereken yuva var. ters girmez. O manada değil,elm'nin üzerinde bir switch olması lazım hs-can/ms-can değişkliği yapmak için. Onu diğer yöne çevireceksiniz Kasım 19, 20169 yıl Semih G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390506 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: @Volkan Ö.o hata bende hiç çıkmadı, Driver kurulumunda bir sorun olabilir mi? bir çok defa denedim. --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Semih G. yazdı: O manada değil,elm'nin üzerinde bir switch olması lazım hs-can/ms-can değişkliği yapmak için. Onu diğer yöne çevireceksiniz şimdi araştırmalarım sonucu öğrendim. swich yapmam gerekiyor. malzemeleri şimdi alıp akşam yaparım yarın tekrar deneyeceğim. 1x SMTS (Alt Mini Toggle Switch) - Çift 3A ON Minyatür geçiş Anahtarı ile iş halledeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390507 Bnde aynı sorunu yaşamıştım com5 olarak deneyin yada com4 Com3 başka yok nasıl değiştireceğiz.Win7 azizliği gibi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390509 Bende win7 ile yaptım elm cihazınız modifiyeli ise diğer kanalda deneyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390510 Şimdi, Volkan Ö. yazdı: Com3 başka yok nasıl değiştireceğiz. Win7 azizliği gibi geliyor. Başka usb girişi var mı abi,orada dene birde. Gerçi farklı bir Com yoksa başka usb giriş oluyor mu bilemedim şimdi Kasım 19, 20169 yıl Semih G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390512 28 dakika önce, Akif Kama yazdı: Yok Artık daha neler oturması gereken yuva var. ters girmez. Akif çırak yaptın ya beni ? Senin Elm switch li değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390513 Başka usb girişi var mı abi,orada dene birde. Gerçi farklı bir Com yoksa başka usb giriş oluyor mu bilemedim şimdi usb girişlerini denedim sorun devam.Sürücü ayar görüntünüzü atabilirmisiniz.Hangi sürücü seçili vs bir bakayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390518 Şimdi, Volkan Ö. yazdı: usb girişlerini denedim sorun devam. Sürücü ayar görüntünüzü atabilirmisiniz. Hangi sürücü seçili vs bir bakayım. İyi hoş dedin abi ama ELM yok şuan bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390519 İyi hoş dedin abi ama ELM yok şuan bende [emoji3] Makinaya format atacam olmayacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390520 1 saat önce, Akif Kama yazdı: Şimdi, Semih G. yazdı: İyi hoş dedin abi ama ELM yok şuan bende Bende elm var laptop yok ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390522 Şimdi, Volkan Ö. yazdı: bende ikiside var olmuyor. İst de nerdesin abi ptsi 5 den sonra yardımcı olayım istersen benim elm yide getiririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20169 yıl comment_390523 İst de nerdesin abi ptsi 5 den sonra yardımcı olayım istersen benim elm yide getiririm Viaporta yakinim ama sorun kablo değil bence bilgisayar.Sunun kurulumunun olduğu düzgün bir video bulsam Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın