R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 ben bu kabloyu aldım belirtildiği şekilde proğramı yükledim. Akbloyla birlikte gelen driveri de kurtdum pc tanıdı. Ama araca bağladığımda Read From BCM dediğimde CAn't connect to Ecu, Swich HS Scan hatası vermektedir. Kablommu uyumsuz acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Kablonuz modifiyelimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 ben bu kabloyu aldım belirtildiği şekilde proğramı yükledim. Akbloyla birlikte gelen driveri de kurtdum pc tanıdı. Ama araca bağladığımda Read From BCM dediğimde CAn't connect to Ecu, Swich HS Scan hatası vermektedir. Kablommu uyumsuz acaba Switch MS-CAN modunda sanırım switch HS-CAN moduna alıp deneyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Switch MS-CAN modunda sanırım switch HS-CAN moduna alıp deneyim hocam benim cihazın arkasında anahtar yok... Başka türlü nasıl alabilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 hocam benim cihazın arkasında anahtar yok... Başka türlü nasıl alabilirim? Switch bulunmuyorsa önceki sayfalarda linki verilmiş cihazdan alıp deneyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 İster yeni cihaz alıp isterseniz elm yi modifiye yapıp kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 (düzenlendi) Bu modifiye edilebilirmi peki hocam. Modifiye edilebilen ve edilemeyen varmış galiba çünkü Ekim 19, 2016 R Samet Batmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 İçi açılıp bakılması gerek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 10/15/2016 - 22:19 tarihinde, Ilker Özeren yazdı: * aracı park ettikten sonra 45 saniye sonra otomatik lock yapması. Bu özellik sonradan eklenen bir özellik değil. Aracı park ettikten sonra otomatik kilit yapmaz hiçbir araç. Ancak, siz aracın kilidini açıp, hiçbir kapıyı açmaz iseniz; bir süre sonra araç yanlışlıkla anahtara dokunulduğunu düşünür, ve arabayı geri kilitler. Bu özellik tüm araçlarda standarttır. Yazılımsal bir olay, ikinci dediğim siz de çalışmıyorsa servisle bi test edin bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 50 dakika önce, R Samet Batmaz yazdı: Bu modifiye edilebilirmi peki hocam. Modifiye edilebilen ve edilemeyen varmış galiba çünkü Orijinalinde hscan dir zaten. Bu yüzden kötü kablo olduğu için okuyamıyor diye düşünüyorum. Forscan bağlanır büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Bunca ELM mesajı gördükten sonra şu ebay linkinden biraz tuzluya aldığım ürüne şükreder oldum. Azcık pahalı mahalı ama arabada yapmadığı iş kalmadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özgütürk Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 1 saat önce, R Samet Batmaz yazdı: Bu modifiye edilebilirmi peki hocam. Modifiye edilebilen ve edilemeyen varmış galiba çünkü bu cihazla olmuyor, kartal civarındaysanız bende ki cihazla yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 bu cihazla olmuyor, kartal civarındaysanız bende ki cihazla yardımcı olabilirim. Cihazı saticiya geri yolladm... Fark vererek baska cihaz yolliycak simdi bana. Istanbul da bahcelievlerdeyim ya yakın olsaydm gelirdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özgütürk Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 göndereceği cihazın bir linki veya fotosu varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 göndereceği cihazın bir linki veya fotosu varmı? Buyur hocam. Resim paylasamadim mobilden kabul etmedi.http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm-327-usb-modifiye-edilebilir-ft232rl-2480-chipli-243577336 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap