Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fatih Özgütürk

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fatih Özgütürk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    12 Focus TDCI Style
  • Meslek:
    BT
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

391 profil görüntüleme

Fatih Özgütürk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

12

Toplam Beğeni

  1. ford kök de 115 tl ye değiştirdim ben 1ay kadar önce, şöför tarafında ki çitayı. 5 dk sürmüyor zaten çıt çıtlı, sök tak o kadar. bu iz bende de var tazikli suyu çok yakından tuttuklarında oluyor. bende yıkama aleti var basınçlı onu denedim 150 bar o hasar vermiyor. yıkamacılarda ki 300-400 bar falan dikkatsiz kullanımda boya bile kaldırır.
  2. bu cihazla olmuyor, kartal civarındaysanız bende ki cihazla yardımcı olabilirim.
  3. Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. bende geçtiğimiz günlerde geek de böyle bir ürün bulmuştum.
  4. Gökhan bey yurt içinde aldıklarım çalışmadı, çalışanı varmı bilmiyorum ama Murat Kavuk abinin verdiği link ile 3-4 ay önce, ebay dan 10 gün içinde elime ulaşarak satın aldım ve sorunsuz çalıştı. link aşağıda. http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2-/271959014957?hash=item3f52053e2d:g:KKAAAOSw3ydV0HxI
  5. Murat abi, öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. aracı sıfır almadığım için eski halini bilmiyorum ama bu şekli ile araç da yağmur sensörü var diyemem gerçekden Jel parçayı dediğiniz servis mi değiştirdi? siz mi alıp değiştirdiniz? akşam başka bir sebebden servise gidicem tekrar bir söylim bu şekilde olmadı.
  6. Merhabalar, konular da arattım ama bulamadım. Araçlarınızın yağmur sensoru stabil çalışıyor mu? Benimki kafasına göre takılıyor, çalışmıyor diyemicem ama yağmurun hızına kesinlikle ayak uyduramıyor. çiselemeyi hiç algılamıyor zaten. yağmur ne kadar şiddetli olsada, bazen çalışıyor bazen öylece duruyor. yol hiç gözükmücek hale geliyor manuale dönüyorum mecbur. Servise gittiğimde ayak üstü baktırdım, parmağıyla sensorün oraya dokununca devreye girdi normal dedi Başka bir zaman yine aynı yetkili servisde başka bir ustaya sorduğumda, o da öncam değişim yapılmış orjinal takılmamış ondan yapıyor dedi. Orjianal cam takılması lazım dedi. Değerli yorumlarınızı rica edicem, Herkeze hayırlı haftalar.
  7. benim ki de en üstte, bir zararı var mı bunun?
  8. Ses takılmıcak gibi olsa eyvallah yoldan yürüyenler bile noluyor deyip bakıyorlar düşünün. Ses kaydı almaya çalışıcam.
  9. Yazılanları okumadınız dan kastınız nedir anlayamadım Exper raporuna göre fiyat düşmesi değil de, sonuçda sorunlu araba almak istemezsiniz, alıcı satıcıya, ya yaptır öyle alim der, yada masrafı çıkartılır satış değerinden düşürülür öyle satılır. aracın şuan garantisi devam ettiğinden, dışardaki servis 1000 tl ye yaparken, garanti bozulmasın diye yetkili servise 3-4bin tl verirsin.
  10. şöyle bir sorun var aslında, aracı ben şuan satmak istesem,expertize gitse bu uğultu dan dolayı volant, debriyaj, baskı balata artık ne ise sorun raporda geçecek ve yetkili servisde bu işlemler için istenen fiyatlar yüksek. garanti harici yetkili de değişim yaptırmak isterseniz volant debriyaj 3-4bin tl civarı bir rakamdan bahsediyorlar. dolayısı ile aracınızı satarken zararınıza olacak. ford u / otosanı bu konuda kınıyorum, kronik olan sorunlu parçayı tespit edip bu sorunu yaşayan müşterilerini servise çağırıp ücretsiz değiştirmesi gerekir. Garantisi bitmiş bile olsa belli bir seri de ki kronik arızası olan bir parça bu sonuç da. Kaldı ki benim garantim devam etmesine rağmen kronik sorunu olan parçaya müdahale etmiyorlar. Servis çıkan sesi video kaydına alıp otosana gönderiyor, parçayı söküp ne oluyor da ses yapıyor diye bakmıyor bile. Otosan dan gelen cevap araba 66bin km ye gelmiş, daha düşük km olsa değiştirirdik. Garanti de geçen 100bin km yada 3 sene garanti nedir anlamış değilim.
  11. Aynen bende de yokuşda da yapıyor düz yolda da yapıyor. --16 dakika sonra eklendi-- Şimdi servisle tekrar konuştum, araç 66bin km de olduğundan garantiye sokamıyormuş otosan, km düşük olsa değiştiririz demiş ve konuyu kapatmışlar. araca bir zararı yok diyor servis, sadece uğultu yapıyor böyle kullanmaya devam edin diyor.. hay Allahım..
  12. Benim araç 2012 styl hb, garanti devam etmekte, 1 haftadır bu sorun yüzünden araç servisde. servis çıkan uğultunun videosunu çekip otosana gönderdi, otosan kullanıcı hatası diye garantiye sokmadı. servisle görüşüp itiraz ettim, forumlarda bu sorun için garanti kapsamında işlem yapıldığını söyledim. tekrardan otosanla konuşucaz dediler hala cevap yok. bakalım sonuç ne olacak. Servise daha önce bakım için götürdüğümde bu sorundan bahsetmiştim. Servistekiler de sorun kronik otosan dan güncelleme bir parça gelicek, biz ozaman size ulaşıp çağıracaz demişlerdi.
  13. Murat abi ilginiz için çok teşekkür ederim, özelden mesaj attım size.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.