Kemal T Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Ben kendim yapmaya cesaret edemem, istanbul anadolu yakasında yokuş kalkışı aktif ettirebileceğim bir yer bilen var mı?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Bir saat önce, Kemal T said: Ben kendim yapmaya cesaret edemem, istanbul anadolu yakasında yokuş kalkışı aktif ettirebileceğim bir yer bilen var mı?? Kemal merhaba, Ataşehirdeyim... Yardımcı olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 1 saat önce, Kemal T said: Ben kendim yapmaya cesaret edemem, istanbul anadolu yakasında yokuş kalkışı aktif ettirebileceğim bir yer bilen var mı? Gün içinde avrupa yakasına geçme imkanınız varsa Çağlayan dayım yardımcı olabilirim. @Emre D kardeşmize yaptık 10 dk sürmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Ankara'da elm kablosunu kullanmama müsade edecek veya bu işi birlikte yapabileceğimiz kimse var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal T Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Kemal merhaba, Ataşehirdeyim... Yardımcı olurum. Süper olur.Yakınızda Nasıl irtibata geçebilirim sizinle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 3 dakika önce, Kemal T said: Süper olur.Yakınızda Nasıl irtibata geçebilirim sizinle Mesaj attım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 32 dakika önce, Ramazan K said: Ankara'da elm kablosunu kullanmama müsade edecek veya bu işi birlikte yapabileceğimiz kimse var mı? Merhaba, benim de aynı talebim var. Yardımcı olabilecek var ise bir yerde buluşup 2 aracı da halledebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Belki yazılmıştır konuda ama, direksiyondaki tuşlardan teybi açma/kapama/mute yapma gibi bir olanak var mı programda acep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Semih sağdaki düğme grubunun orta "ok" tuşu açma kapama yapmıyor muydu basılı tutunca? Ben mi yanlış hatırladım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Semih sağdaki düğme grubunun orta "ok" tuşu açma kapama yapmıyor muydu basılı tutunca? Ben mi yanlış hatırladım? Valla yapıyorsa bile benimki yapmıyor. Çok denedim belki uzun basınca bir işlevi vardır diye ama yok(muş) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 On 12.06.2016 at 18:41, Ergün YILDIZ said: Değerli üstatlar bugun iskandinav ışık olayını da yaptım. FoCCCus #16 DRL 01- Always headlights #17 Dimmed dipped headlights 02 - Dimmed dipped headlights olarak kaydettiğimde Araç kontak açık ve far düğmesi 0 konumunda iken farları kısa konumda yakıyor Park konumunda parkları yakıyor Farlar açık konumda yine kısa farları yakıyor. ancak %90 ile mi onu ölçecek bir alet yok elimde. Araç bilgisayarı Ayarlar/Farlar/Otomatik-Manuel ayarının bu duruma etkisi nedir. Elinize sağlık. Acaba bu işlem sis farlarında işe yarar mı? Yani kısa lambaları yakmak yerine sadece sis farları veya park+sis farları çalıştırılabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 22 saat önce, Gökhan ADIGÜZEL said: Merhaba, benim de aynı talebim var. Yardımcı olabilecek var ise bir yerde buluşup 2 aracı da halledebiliriz.halledebilirara Ben forumdan Ozan Kar bey ile görüştüm. Tüm özellikleri aktif edebilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal T Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 On 23 Haziran 2016 at 13:56, Gürkan Çakıroğlu said: Kemal merhaba, Ataşehirdeyim... Yardımcı olurum. Gürkan Abi sağolun 15 dakikada halletti bizim işlemi Teşekkürler Abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 On Thursday, June 23, 2016 at 15:00, Kemal T said: Süper olur.Yakınızda Nasıl irtibata geçebilirim sizinle Rica ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Focccus programında 28 numaralı 'private locking trunk'ın ne ayarı olduğunu bilen var mı? Belki otomatiklerdeki p'ye almadan bagaj açılmama ile alakalıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap