Onur Gez. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 16 saat önce, Muhammet Gür said: kusura bakmayın yoğunluktan dolayı bu ara foruma fazla giremedim. Yokuş kalkış, lastik basınç, otomatik kapı kilitleme aktif oldu. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-ariza-tespit-cihazi-bluetoothlu-225482104?rcp_action=rceProductClicked bu linkten aldım elm yi sorunsuz çalışıyor. Demek bu 3 özelliği açmak için elm327'nin kablolu olması şart değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Şimdi, Onur Gez. said: Demek bu 3 özelliği açmak için elm327'nin kablolu olması şart değil. Şart değil ancak kablolu kullanmanız tavsiye ediliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Gez. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Bir saat önce, Ozan Kar said: Şart değil ancak kablolu kullanmanız tavsiye ediliyor. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Gez. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 On 13.06.2016 at 03:42, Muhammet Gür said: kusura bakmayın yoğunluktan dolayı bu ara foruma fazla giremedim. Yokuş kalkış, lastik basınç, otomatik kapı kilitleme aktif oldu. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-ariza-tespit-cihazi-bluetoothlu-225482104?rcp_action=rceProductClicked bu linkten aldım elm yi sorunsuz çalışıyor. Arkadaşlar kafama şu takıldı: linkteki elm327 cihazı , Muhammet kardeşin 2011 focus'unda işe yaradı ama acaba benim 2013 cmax'ta işe yarar mı? Ona göre sipariş vereceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 6 dakika önce, Onur Gez. said: Arkadaşlar kafama şu takıldı: linkteki elm327 cihazı , Muhammet kardeşin 2011 focus'unda işe yaradı ama acaba benim 2013 cmax'ta işe yarar mı? Ona göre sipariş vereceğim. Satan kişi birebir aynısını yollarsa uyar, uzaktan bilinmesi zor şeylerden Merak edilen model yılı ve model ise bu fark etmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Gez. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 24 dakika önce, Yakup Çağatay said: Satan kişi birebir aynısını yollarsa uyar, uzaktan bilinmesi zor şeylerden Merak edilen model yılı ve model ise bu fark etmez. teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Değerli üstatlar bugun iskandinav ışık olayını da yaptım. FoCCCus #16 DRL 01- Always headlights #17 Dimmed dipped headlights 02 - Dimmed dipped headlights olarak kaydettiğimde Araç kontak açık ve far düğmesi 0 konumunda iken farları kısa konumda yakıyor Park konumunda parkları yakıyor Farlar açık konumda yine kısa farları yakıyor. ancak %90 ile mi onu ölçecek bir alet yok elimde. Araç bilgisayarı Ayarlar/Farlar/Otomatik-Manuel ayarının bu duruma etkisi nedir. Ayrıca Farlar Park veya Açık konumda iken sürücü kapısını açtığımda sesli uyarı veriyor bu da güzel bağcılar / bahçelievler / güneşli yakınlarında iseniz yardımcı olmak isterim. Arabanız style mı?bunu trend x de yapabilirmiyim?birde farları açık bırakıp aracı kilitlediğinizde farlar kapanıyormu cevaplarsınız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Bir saat önce, Yasin Taşcı said: Arabanız style mı?bunu trend x de yapabilirmiyim?birde farları açık bırakıp aracı kilitlediğinizde farlar kapanıyormu cevaplarsınız sevinirim. Merhaba, Benim aracım trend, tren x, style de yapılır. FoCCCus ile yaptığım #16 DRL 01- Always headlights ayarından sonra kontak açık konumda farlar, far anahtarı -O- konumunda iken zaten açık hale geliyor. Araçı kilitlediğinizde tamamen kapanıyor. Ancak Far anahtarını sağ tarafa çevirerek ON konuma getirip aracı kapatırsanız sesli ikaz veriyor birşeyleri açık unuttun anlamında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Merhaba, Benim aracım trend, tren x, style de yapılır. FoCCCus ile yaptığım #16 DRL 01- Always headlights ayarından sonra kontak açık konumda farlar, far anahtarı -O- konumunda iken zaten açık hale geliyor. Araçı kilitlediğinizde tamamen kapanıyor. Ancak Far anahtarını sağ tarafa çevirerek ON konuma getirip aracı kapatırsanız sesli ikaz veriyor birşeyleri açık unuttun anlamında. Eyvallah sagolasın açık unutuncada kapatabilseymiş güzel olurmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 5 dakika önce, Yasin Taşcı said: Eyvallah sagolasın açık unutuncada kapatabilseymiş güzel olurmuş Neticede Araçlar kendilerine öğretileni yapıyor. Bak ben bunu yapınca (farlar açık, kapılar açık, camlar açık iken kumanda ile dışardan kapatacağım, yada 5 dk bir arkadaşa bakıp çıkacam.) sen de şunu yap ( motoru stop et, el frenini çek, kapıları, camları kapat) diye öğretilirse onu da yapar sanırım. Oda bize, "abi kahven nasıl olsun" dermi der valla.... (Yapay Zeka konusunda dünya çok yol kat etti.) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 (düzenlendi) @Gürkan Çakıroğlu ELM ile bağlandığında kontrol edebilir misin, sende bu ayarlar nasıl kaydedilmiş? (nasılsa bu aralar sık sık bağlanırsın ) #16 DRL 01- Always headlights #17 Dimmed dipped headlights 02 - Dimmed dipped headlights Edit: Buradan kontrol ettim, buna göre bir fark yok görünüyor: http://ford.xtlt.ru/ab/ Haziran 15, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 2 saat önce, Murat Kavuk said: @Gürkan Çakıroğlu ELM ile bağlandığında kontrol edebilir misin, sende bu ayarlar nasıl kaydedilmiş? (nasılsa bu aralar sık sık bağlanırsın ) #16 DRL 01- Always headlights #17 Dimmed dipped headlights 02 - Dimmed dipped headlights Edit: Buradan kontrol ettim, buna göre bir fark yok görünüyor: http://ford.xtlt.ru/ab/ Ok bakarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 @Murat Kavuk Baktım... Fark yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 İyi günler. Grupta yeniyim ilk mesajım [emoji4] yapmam gereken birşey var mı bilmiyorum bi eksik hata varsa affola işten dolayı çok vakit bulamıyorum forum kurallarını okuyamadım. Bu konuyla ilgili olarak aracı elm327 ile bağlayıp yokuş kalkış desteğini aktif edersem araç garanti dışı kalır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 13 dakika önce, Emre D said: İyi günler. Grupta yeniyim ilk mesajım yapmam gereken birşey var mı bilmiyorum bi eksik hata varsa affola işten dolayı çok vakit bulamıyorum forum kurallarını okuyamadım. Bu konuyla ilgili olarak aracı elm327 ile bağlayıp yokuş kalkış desteğini aktif edersem araç garanti dışı kalır mı? Hoşgeldin Emre, garanti dışı kalmaz, servis onu anlamaz sen söylemedikten sonra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap