Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 39 dakika önce, Kadir Mermer said: Teşekkürler abicim. Haklısın windows 7 için 4 sürücü varmış. Ben 8 ve 10 ile kurdum hep 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Abilerim şimdi ben bağladım okuttum lastik basıncı aktive ettim kaydettim ABS menüsünden geldim tıklamam gereken yere tıkladım bu uyarıyı aldım çıktım. kontağı açtım bu uyarıyı verdi sonra çalıştırdım arabayı tepe çıkış yd. Çalışmıyor diye bir uyarı daha verdi daha sonra tekrar bağlandım lastik basıncı önceki konumuna getirdim kaydettim çıktım normala döndü. Sorun nedir ben bir yeri mi kaçırdım yardımcı olursanız sevinirim [emoji4] Bu arada aracımda 2013 model titanium smart paket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 3 saat önce, Kadir Mermer said: Abilerim şimdi ben bağladım okuttum lastik basıncı aktive ettim kaydettim ABS menüsünden geldim tıklamam gereken yere tıkladım bu uyarıyı aldım çıktım. kontağı açtım bu uyarıyı verdi sonra çalıştırdım arabayı tepe çıkış yd. Çalışmıyor diye bir uyarı daha verdi aha sonra tekrar bağlandım lastik basıncı önceki konumuna getirdim kaydettim çıktım normala döndü. Sorun nedir ben bir yeri mi kaçırdım yardımcı olursanız sevinirim Bu arada aracımda 2013 model titanium smart paket program araç sapıtabilir işlemler sırasında, şuan sorun yoksa sorun yoktur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 program araç sapıtabilir işlemler sırasında, şuan sorun yoksa sorun yoktur. Abicim lastik basıncı aktive edince yukarıda paylaştığım uyarıları veriyor, lasik basınc verisini ilk haline getirince sistem normale dönüyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Lastik basıncı kaydettin mi Kadir peki arabanın menüsünden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Lastik basıncı kaydettin mi Kadir peki arabanın menüsünden Kaydetmek için ok basılı tutun diyor abi basılı tutuyorum kaydedilemedi diyor hata vermeye devam ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Yokuş kalkış çalışıyor mu şu anda? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Yokuş kalkış çalışıyor mu şu anda? Uyarı vermiyor abicim sistem daha önceden çalışıyordu Abilerim sistem şuan orjinal verileriyle yokuş kalkış çalışıyor Abilerim bu #101 Tire pressure monitoring i 05 TPMS with tyre pressure sensors 4whl yapsam ne olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 (düzenlendi) Kadir senin arabada basınç sensörü yok, yine hata verir. İlk denemede bir şeyler yarım kalmış olabilir. Tekrar deneyebilirsin diye düşünüyorum. Ocak 28, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Kadir senin arabada basınç sensörü yok, yine hata verir. İlk denemede bir şeyler yarım kalmış olabilir. Tekrar deneyebilirsin diye düşünüyorum. Abicim serdar abime videosunu attım yaparken serdar abim senin sistem mi kabul etmiyo acaba felan dedi ozan abinin başta yazdığını birebir yapmışsın felan dedi hatta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 2 saat önce, Kadir Mermer said: Abicim serdar abime videosunu attım yaparken serdar abim senin sistem mi kabul etmiyo acaba felan dedi ozan abinin başta yazdığını birebir yapmışsın felan dedi hatta ABS tabında initialize ecu diyince hata alıyomusun hala? o hatayı çözmeden olmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 ABS tabında initialize ecu diyince hata alıyomusun hala? o hatayı çözmeden olmaz. Alıyorum abi, nasıl çözmem gerekiyor? Otomatik kilit aktive oldu ama hâlâ o hata veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 55 dakika önce, Kadir Mermer said: Alıyorum abi, nasıl çözmem gerekiyor? Otomatik kilit aktive oldu ama hâlâ o hata veriyor bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Mca 3,5 da Az evvel denediğim 2 elm cihazı da ayrı ayrı iki uyarı verdi ilkinde İkinci farklı cihazda Sonuç hüsran.ayna lar yine kaldı öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Ordahan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Arkadaşlar Konya civarında olup bu olayı çözmüş olan bir arkadaşım var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap