Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 741,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

artık gösterge değiştirenler bu programla km ayarı yapabilirler. Anlatım ilk mesaja eklenmiştir.

Ozanıma imkan verseler yerli araç bile üretecek..eline emeğine sağlık...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozanıma imkan verseler yerli araç bile üretecek..eline emeğine sağlık...

nerdeee abi, tek yaptığım çeviri :) adam yapıyo biz anca kullanıyoruz, şu km özelliği için kaç tane mail attım.

Yanıtlama zamanı:

Yukarı doğru ayarlandığı için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozan bey eline sağlık,fakat bu Km ayarlama kötü amaçla kullanılmaz değil mi?

yazıldığı gibi sadece yukarı yönde, ayrıca Rusyada yukarı yönde ayarlayıp şirketten yakıt kaçıranlar olduğu için sadece ilk 1000 kmde yapılabiliyor işlem :)

sıfırlayabilen programlar da var tabi ancak ücretli neyse ki.

Yanıtlama zamanı:

Ücreti neyse verelim kardeş  :smiley2k:

tesbih.gif

:zha:

Yanıtlama zamanı:

Yani yanlış anlamadıysam 15.000 km de renkli gösterge alıp takarsak yine servise gitmemiz gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yani yanlış anlamadıysam 15.000 km de renkli gösterge alıp takarsak yine servise gitmemiz gerekiyor.

yanlış anlamışsın :D yeni göstergenin kmsi 1000den küçük olmalı. yani takınca 0 km oluyor, ilk 1000kmde 15000 yapman lazım.

Yanıtlama zamanı:

Yeni taktığımız gösterge sıfır olacak anladım :) O zaman sadece gösterge değiştirip km düşürülebilir :P

Yanıtlama zamanı:

Yeni taktığımız gösterge sıfır olacak anladım :) O zaman sadece gösterge değiştirip km düşürülebilir :P

Zaten uygulandığı iddaa edilen bir şey de bunu illegal olarak yapacak birini bulmaları muhtemelen gösterge parasından daha ucuzdur malesef.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24407703.asp

TÜRKİYE’de yıllardır çözümlenemeyen ‘otomobillerin kilometrelerini’ düşürme işlemi yasa dışı olduğu halde giderek yaygınlaşıyor. Kilometre düşürme işlemi, herkesin kolayca ulaşılabildiği bir bilgisayar yazılımı ile yapılabiliyor. Ancak bu işlemi yaptıranlar nasıl bir cezai yükümlülükle karşılaşabileceklerinin farkında bile değil. Çünkü kilometre düşürme işlemini uygulayan araç sahipleri 2 yıldan 7 yıla kadar varabilen hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir. Bu cezanın yanı sıra aracın ‘sicili’ de bozuluyor ve satış yapmak güçleşiyor.

Bilgi olarak bulunsun bu da.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.