Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl Yazar comment_216090 Aracınız dizel mi benzinli mi? Benzinli.Çok km yapmayacağımızdan dolayı benzinli almaya karar verdik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl comment_216091 Benzinli.Çok km yapmayacağımızdan dolayı benzinli almaya karar verdik. ne kadara aldınız ?plus paket var mı aceba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl Yazar comment_216093 37 000 e anlaştık. plus paketten kastınız otomatik park falansa var. aslında ben de onun cevabını çok araştırdım da bu plus pakette esktra ne var öğrenemedim Bir de bu "LS" nin ne olduğunu bilen birisi söyleyebilir mi? Geçen ışıklarda önümdeki araç durunca ben de sertçe frene bastım. Artık ben mi bastım yoksa araç mı fren yaptı bilmiyorum. Arkadan garip sesler geldi ve ekranda LS devrede diye uyarı geldi. ETİS ten baktığımda "Düşük Hız Emniyet Sistemi" olarak görünüyor. Yeni modellerde aktif şehiriçi güvenlik sisteminin karşılığı mı oluyor acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216150 Bir de bu "LS" nin ne olduğunu bilen birisi söyleyebilir mi? Geçen ışıklarda önümdeki araç durunca ben de sertçe frene bastım. Artık ben mi bastım yoksa araç mı fren yaptı bilmiyorum. Arkadan garip sesler geldi ve ekranda LS devrede diye uyarı geldi. ETİS ten baktığımda "Düşük Hız Emniyet Sistemi" olarak görünüyor. Yeni modellerde aktif şehiriçi güvenlik sisteminin karşılığı mı oluyor acaba? Evet. Biri ingilizce biri türkçe oluyor Göstergenizi güncellerseniz türkçesi gelir (SERVİS İLE) Konu dışı devam etmemeniz dileğiyle aksi halde iletiler silinebilir. Teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın