Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Koltuk Tan Gelen Ses Problemi

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Hakan Bey aynı sorunu mu yasadık bilmiyorum ama benimki ciddi anlamda rahatsız ediciydi. O kadar para verdik böyle ses mi olur böyle koltuk mu olur Allah bu Ford'un.... diyip sinirden kalkıp bi oturduktan sonra koltuga ses kesildi inanın :)

Bu taktiği iki gündür deniyorum ama bu sefer yemedi.Sinirimi o kadar bozuyor ki bu ses nasıl kesilcek gacır gucur gacır gucur! .Perşembe günü 5 gibi uğradım servise söküp parçalıycaz dediler 45 dk sonra felan geldi araç e 5 e cıktıkdan sonra ses geldi geri dönücektim ama servis kapanmak üzereydi.Bugün iş yogunlugundan gidemedim.Yarın başka servise gitmeyi düşünüyorum.Böyle insanın sinirinin tavan yapmasını saglayacak bisey olamaz ya vallahi!

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 15,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

Kedidir kedi

• Mesut Özbek
    Mesut Özbek

Aynı sorun benim de 1 haftalık aracımda meydana geldi. Benzer çok sayıda şikayet olduğuna göre sanırım fabrikasyon kronik bir sorun söz konusu. Beni de o kadar çok rahatsız etti ki dayanamadım 2 gün s

• Allah başka dert vermesin.

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bende de oluyordu. Koltuk kızaklara tam oturmadığından kaynaklanıyormuş. Koltuğu biraz ileri geri yapın sorun çözülecektir.

Yanıtlama zamanı:

Benim sol emniyet kemeri direginden geliyordu bu gicirti.ustaya sikıntı neymis diye sordum senin araba biraz dayak istiyormus dedi.plastik cekicpe klipslere ve puntolara vurmus ses kesildi daha da yapmadi.belki sizin arabalar da biraz dayak istiyordur.

Yanıtlama zamanı:

http://youtu.be/NuRpsCIxFAA

Bu sesten daha fazla ses cıkardıgı anlarda oluyor. Bakalım pazartesi servise bırakıcam.Şehir dışına cıkıcagımdan dolayı 5 gün serviste kalıcak arac haftasonu alabilirim ancak umarım bu sesi keserler...

Yanıtlama zamanı:

Nazar ettik galiba benim koltuk ileri geri yapınca ses kesiliyordu. Ama şimdi benim koltukta ses yapmaya başladı.Yanıma arkadaşlar binince utancımdan hemen radyoyu açıyorum ses duyulmasın diye.Yeni aracımın koltuğunu da servise kurcalatmak niyetinde değilim nasıl olsa daha 3 yıl garantim var üçüncü yılın sonunda götürürüm servise.

Yanıtlama zamanı:

Koltuklarından ses geldiğini söyleyenler acaba arabalarının koltuklarını temizlettiler mi daha önce? Su almış ve yaylar paslanmışta gıcırtı yapıyor durumları falan olmasın? :)

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bendede var agaclı forda götürdüm koltuğu sokup baktılar yaylarında sıkıntı varmış sonra bir süre ses gelmedi ama şimdi yine var usta nın dediğine göre raydaki poryo denilen malzemenin değişmesi gerektiği o da olmazsa koltuğun değişmesi gerektiği söylendi fırsat bulup daha gidemedim

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar gıcırtı sesi tam araçtan inerken veya binerken geldiğini söylüyor iseniz, bu ses amartisör yaylarından kaynaklanıyor.

Yanıtlama zamanı:

Araç koltuğu imal eden biri olarak  şunu önerebilirim size  koltuğun alt kısmına eğilerek  alt bölgede yer alan perçinli bağlantıların olduğu bölgeye bir miktar gres  sürmenizi öneririm. Eğer buda  çözüm olmaz  ise  oturduğunuz Kısımın alt kısmında tel ve plastik karışımı  berfleks adındaki malzeme nin takıldığı bölümlere gres uygulayın.

Yanıtlama zamanı:

sizin giderebileceğiniz bir şey değil o sorun. bazı focus ve fiesta araçların koltuklarındaki üretim hatasıymış.

komple koltuğu söküyorlar alt taraftaki sac bir parça yüzünden o sesi yapıyor. bende de vardı aynı sorun servis biliyor zaten hiç sormadan söktü hallettiler tamamen düzeldi . öyle yağlamakla falan geçecek bir şey değil servis tek çözüm.

Yanıtlama zamanı:

Sanırım sizdeki seslerde benim video daki sesler gibi. Servis ne yaptı bilmiyorum ama ses kesildi çok şükür. Umarım bi daha tekrarlamaz ve kalıcı olarak sorun çözülmüştür. Tabiri caizse arac kendini benden sogutmak icin her yolu deniyo

Samet çeltikci tarafından düzenlendi

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

sizin giderebileceğiniz bir şey değil o sorun. bazı focus ve fiesta araçların koltuklarındaki üretim hatasıymış.

komple koltuğu söküyorlar alt taraftaki sac bir parça yüzünden o sesi yapıyor. bende de vardı aynı sorun servis biliyor zaten hiç sormadan söktü hallettiler tamamen düzeldi . öyle yağlamakla falan geçecek bir şey değil servis tek çözüm.

Ünal bey Kolay gelsin bu sorunu hangi serviste çözdürdünüz?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim koltuğun bir yerinden de (neresinden geldiğini de daha bulamadım) 2 haftadır gıcırtı sesi gelmeye başladı, sesten rahatsız olmaktan çok utanıyorum aslında  :blush:  üretimden kaynaklanan kronik hatadan dolayı olduğu yazılmış, boş bir vakitte bize servis yolu gözüktü galiba  :hmmm:

Yanıtlama zamanı:

Aynı ses benim sürücü koltuğumdanda gelmekte. Yıllık bakımda serviste sorunu belirttim. Aracı teslim almaya gittiğimde biz bulamadık herhangi bir sorun yok dediler. Aynı gacırtı aracımda hala devam etmekte.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.