Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bekir Keskin

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Bekir Keskin tarafından yazılan her şey

  1. İmla konusunda daha dikattli olurum . Uyarı için teşekkür ederim.
  2. Arkadaşlar aracınız viteste iken yokus asağı kaçırma varmıdır? . Bu sorununu sebebi ne olabilir? El freni cekilmemiş halde aracın akma yapmaması gerekmiyor mu?
  3. Araç koltuğu imal eden biri olarak şunu önerebilirim size koltuğun alt kısmına eğilerek alt bölgede yer alan perçinli bağlantıların olduğu bölgeye bir miktar gres sürmenizi öneririm. Eğer buda çözüm olmaz ise oturduğunuz Kısımın alt kısmında tel ve plastik karışımı berfleks adındaki malzeme nin takıldığı bölümlere gres uygulayın.
  4. Arkadaşlar gıcırtı sesi tam araçtan inerken veya binerken geldiğini söylüyor iseniz, bu ses amartisör yaylarından kaynaklanıyor.
  5. Arkadaşlar bende araca LPG taktırdım gayet memnunum Landirenzo evo depoyu fullediğimde 104 TL 1Lt=2.84 TL üzerinden hesaplarsanız Bursa İzmir arasında 350 km şehirler arası yaklaşık70-80km şehir içi olacak şekilde toplam420-430 km yol yapıyorum . Bu oran şehir içinde km de 0,27 kuruş gibi gerçekleşmektedir.
  6. Arkadaşlar yapmış olduğum başvuru sonucun ön iki adet başlık komple ve ön yolcu koltuğu alt subasman değiştirildi. lütfen sizde verdiğiniz paranın karşılığını almak için değişim talebinde bulunun. Özellikle ön koltuk altında kalan subasman denilen kısımda yer alan boruda paslanma vardı değişim için gelen parçada benzer durum yani boyasız olma problemi vardı fakat servis isteğim dahilinde boyasız olan boru kısmını boyatarak değişimi gerçekleştirdi. Bu arada iyi bir şey sırt karkasında günümüz teknolojisinin en iyi kaynak yöntemi olan lazer kaynak kullanılmış bunun için ayrıca Ford'a teşekkür ederim hep yermek olmaz değil mi biraz da şımartmak lazım
  7. Arkadaşlar bu hafta sonu Ford Otosan'ın isteği ile başlıklara parlata işlemi ve test yapıldı .Servisin yetkili ustası değişim talebinde bulunacağını ve bu tarz paslanmanın normal olmadığını rapor ederek Otosan'ın cevabını bekler durumdayım.
  8. Merhaba aynı sorun bendede oldu anahtarın metal kısım altında bir yay var hareketi sağlayan dışarıdan göremezsiniz o yay muhtemelen yerinden çıkmış yada sıkışmış olabilir arada ben metal anahtarın çalıştığı bölgeye ince uçlu bir tornavida ile hafif bir müdahale ile hallettim. deneyebilirsin
  9. Arkadaşlar merhaba benimde aracın ön koltuk kafalıklarında krom kaplamalarda sorun var. Bugün Ford müşteri hizmetlerini aradığımda servise götürmemi ve servisin göndereceği bilgi formuna göre değişim yapılıp yapılmayacağına karar vereceklermiş. Ben de bir koltuk firması çalışanı olarak Focus'ların başlık üreticisi olan firma İspanya da ki Vindcorr fabrikası ciddi anlamda başlık krom kaplam tedarikinde sıkıntıları var ben firma ile görüştüğümde hatayı kabul ediyorlar , fakat bunun Ford Türkiye tarafından talep edilmesi gerekiyor. Bu arada tüm arkadaşlardan ricam Sağ yolcu koltuğunu n alt tarafını kontrol etmesi sol koltuk komple siyah boyanmış iken sağ koltuk tam boyalı olmayan koltuk görebilirsiniz. Bunun içinde müşteri şikayeti oluşturulabilir. bu bölgede de paslanma görmeniz muhtemel dir
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.