Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl comment_279538 Aynı ses benim sürücü koltuğumdanda gelmekte. Yıllık bakımda serviste sorunu belirttim. Aracı teslim almaya gittiğimde biz bulamadık herhangi bir sorun yok dediler. Aynı gacırtı aracımda hala devam etmekte. Geçiştirip sizi uğurlamışlar. Başka servise gidin yada aynı servise tekrar gidin focuslarda kronik problem. Benimkindede var bakım zamanında benimkinide geçiştirdiler eleman hasta diye tekrar gidicem hatta gerekirse ford direk hattını aricam Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201411 yıl comment_279645 Bu kronik problemden dolayı servise uğradım geçenlerde, adam okudu mu üfledi mi naptıysa (biraz da ayarlarıyla oynadıktan sonra) ses kesildi. Eğer tekrar olursa yine servise gelmemi söyledi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201511 yıl comment_283094 ben sol arka koltuktan gelen gıcırtı ve tıkırtı problemini çözdüm. arka koltuk kapanırken geçtiği metale elektrikçilerin kullandığı izole bantla sardım çözüldü. çok rahatsız etmeye başlamıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308646 Geçiştirip sizi uğurlamışlar. Başka servise gidin yada aynı servise tekrar gidin focuslarda kronik problem. Benimkindede var bakım zamanında benimkinide geçiştirdiler eleman hasta diye tekrar gidicem hatta gerekirse ford direk hattını aricam Geçen hafta bende servise gittim garantiden red cevabı geldi. Ford direk hattıni aradım imalat hatası değilmiş. Kullanıcı hatası olduğuna söylediler. Ne yapmam gerek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın