Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
5 gun once teslim aldim bayiden arabami ve eve gelirken aracin sola dogru cektigini farkettim. ertesi gun tekrar bayiue gittim. serviste rot ayari yaptilar tamam dediler ama arac haladaha sola cekiyor. aradim aracla uzun yolda test surusu yapmadigimiz icin sorun cozulmemis olabilir dediler. cumartesi gunu tekrar goturecem.
sifir araba aliosun ve bole seleri. olmasi daha simdiden arabadan sogutuo insani ve fazladan ve 200 km yol yaptim bu hatalari yuzunden
Soru
Bilgin Aydın
merhaba arkadaslar
5 gun once teslim aldim bayiden arabami ve eve gelirken aracin sola dogru cektigini farkettim. ertesi gun tekrar bayiue gittim. serviste rot ayari yaptilar tamam dediler ama arac haladaha sola cekiyor. aradim aracla uzun yolda test surusu yapmadigimiz icin sorun cozulmemis olabilir dediler. cumartesi gunu tekrar goturecem.
sifir araba aliosun ve bole seleri. olmasi daha simdiden arabadan sogutuo insani ve fazladan ve 200 km yol yaptim bu hatalari yuzunden
sifir araba alipta bu sorunu baska yasayan varmi
aracaim focus titanium sedan
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
11
8
4
Popular Days
Ara 20
12
Ara 17
12
Ara 9
11
Ara 24
10
Top Posters For This Question
Serdar Eryürekli 13 posts
Sabri Özer 11 posts
Cem Boneval 8 posts
Aykut Dizdar 4 posts
Popular Days
Ara 20 2013
12 posts
Ara 17 2013
12 posts
Ara 9 2013
11 posts
Ara 24 2013
10 posts
Popular Posts
Alperen G.
Klavye de sola cekiyor galiba
Kaan Yagizer
Hissetmek! ne büyük sorun Siz aracınızın çekme yaptığını hissediyorsunuz, servis ise sizinle aynı kanıda değil. Ya da siz 130 ile giderken gezme yapmaya başlıyorum diyorsunuz ama ustanız o sürat
Serdar Eryürekli
Dünya paralar veriliyor, borca giriliyor, sıfır araba alınıyor ve daha en baştan böyle bir sorun oluyor. Bende olsam gıcık olurdum böyle bir durumda. Bu olay işin ciddiyetsizliğini gösterir. Bence sıf
Bu soruda 90 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap