Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207024 Olabilir, ne desem yalan olur şimdi, onların alt tarafı görmedim hiç. Ama muhakkak onlarda da arka düzen vardır, baksınlar ona. Dün serviste rota girdi rotda sorun yok. Lastikleri çapraz yaptilar sonuç süper Ufak bir soru; bende Goodyear Efficientgrip var onlarda "yön" var mi ? Yani rotation ? Bazi lastiklerde var biliyorum üzerinde yazmiyor ama. Cunku suan sag sol farkli asimetrik oldu yani lastik desenleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207032 Dün serviste rota girdi rotda sorun yok. Lastikleri çapraz yaptilar sonuç süper Ufak bir soru; bende Goodyear Efficientgrip var onlarda "yön" var mi ? Yani rotation ? Bazi lastiklerde var biliyorum üzerinde yazmiyor ama. Cunku suan sag sol farkli asimetrik oldu yani lastik desenleri Yazmasa dahi ayrı ayrı omamalı ilk sert frende anlarsın bence yanlışı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207034 Dün serviste rota girdi rotda sorun yok. Lastikleri çapraz yaptilar sonuç süper Ufak bir soru; bende Goodyear Efficientgrip var onlarda "yön" var mi ? Yani rotation ? Bazi lastiklerde var biliyorum üzerinde yazmiyor ama. Cunku suan sag sol farkli asimetrik oldu yani lastik desenleri Hadi gözün aydın o zaman. Ben ilk yayları taktırmaya gittiğimde hazır lastikler sökülecek bari çapraz değiştirin dedim, çapraza gerek yok önlerle arkaları değiştiririz demişlerdi, değiştirdiler de ama lastiklerden dolayı sorun olmadı bende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207035 Yazmasa dahi ayrı ayrı omamalı ilk sert frende anlarsın bence yanlışı Bunu dusunup birkac deneme yaptim virajlarda ve frende ama fark goremedim. Peki arac niye dort lastikde duzgunken saga cekiyorda capraz yapinca normale donuyor Hadi gözün aydın o zaman. Ben ilk yayları taktırmaya gittiğimde hazır lastikler sökülecek bari çapraz değiştirin dedim, çapraza gerek yok önlerle arkaları değiştiririz demişlerdi, değiştirdiler de ama lastiklerden dolayı sorun olmadı bende. 35.000de arabam uzerinde gelen lastikler cok olmasada eskidiler. Degisimde kökten hallolur bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207036 Bunu dusunup birkac deneme yaptim virajlarda ve frende ama fark goremedim. Peki arac niye dort lastikde duzgunken saga cekiyorda capraz yapinca normale donuyor http://www.hiqonline.co.uk/Tyres/Tyre-Clinic/Tyre-FAQs/Finding-the-Right-Tyre/ sen hele şurayı bir oku da. Tamamen tahmine dayalı sorunu cevaplayım. ön sol----------ön sağ arka sol-----arka sağ Şimdi diyelimki sen aracın sağ tekerleriyle ser bir çukura girdin ve yanağı bozukldu. Daha az basmaya başladı diyelim. Dahada yumuşadı diyebiliriz. Daha sonra ön sağ ve ve arka solu değiştirdin. Sonuçta bozuk tekerlerin ikiside arkaya geldi. İkiside bozuk ama önler yönü düzgün verebiliyor diye düşün. Şimdi bu mantıkta ilerleyerek bir ön ve bir aka lastiğini bozduysan çaprazda hepsi aynı noktada buluşabilir. Bu sayede düzelmiş olabilir. Tamamen atmasyona dayalı bir ihtimalden bahsediyorum tabiki. Varsa başka bir açıklaması bilen birileri anlatır zaten. Hatırlarsan benimde arabam çekiyordu bir tarafa. Sonra çapraz yapıldı sorun kalmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207037 http://www.hiqonline.co.uk/Tyres/Tyre-Clinic/Tyre-FAQs/Finding-the-Right-Tyre/ sen hele şurayı bir oku da. Tamamen tahmine dayalı sorunu cevaplayım. ön sol----------ön sağ arka sol-----arka sağ Şimdi diyelimki sen aracın sağ tekerleriyle ser bir çukura girdin ve yanağı bozukldu. Daha az basmaya başladı diyelim. Dahada yumuşadı diyebiliriz. Daha sonra ön sağ ve ve arka solu değiştirdin. Sonuçta bozuk tekerlerin ikiside arkaya geldi. İkiside bozuk ama önler yönü düzgün verebiliyor diye düşün. Şimdi bu mantıkta ilerleyerek bir ön ve bir aka lastiğini bozduysan çaprazda hepsi aynı noktada buluşabilir. Bu sayede düzelmiş olabilir. Tamamen atmasyona dayalı bir ihtimalden bahsediyorum tabiki. Varsa başka bir açıklaması bilen birileri anlatır zaten. Hatırlarsan benimde arabam çekiyordu bir tarafa. Sonra çapraz yapıldı sorun kalmadı. Aynen abi şu dedigin çok mantikli. Lastik degisince komple duzelecek demekki Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207038 Şunu da gözden geçirmende fayda var. Bu senin kullandığın lastiğin rotasyon şeması. http://www.autorno.com/goodyear/efficientgrip-215-55r16-93h-cb67/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl Yazar comment_207147 evet arkadaşlar benimde sorunum çözüldü. sıfır almış olduğum aracım sola çekiyordu.. ilk 2 gidişimde sadece rot ayarı yaptılar düzelmedi. 3.gidişimde direksiyoda yamukluk var dediler , düzelttiler ama araç haladaha sola çekiyorduç en sonunda yukarıdada arkadaşların bahsettiği gibi ön lastikler arkaya , arka lastikler öne takıldı ve aracımın sola çekmesi ortadan kalktı sayılır. anlamdığım sıfır bir araçta lastiklerin yerleri nasıl yalnış takılıyor veya bu araç fabrikasından getirilirken başına neler gelioyorsa artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207177 anlamdığım sıfır bir araçta lastiklerin yerleri nasıl yalnış takılıyor veya bu araç fabrikasından getirilirken başına neler gelioyorsa artık Cevap açık, doğuştan sakat insanların olduğu bir varoluş içerisinde insan yapımı bir aracın fabrikadan hatalı çıkması gayetde muhtemeldir. Ayrıca aracı aldıktan sonra çukurlara girip girmemeklede ilgili olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207181 Şunu da gözden geçirmende fayda var. Bu senin kullandığın lastiğin rotasyon şeması. http://www.autorno.com/goodyear/efficientgrip-215-55r16-93h-cb67/ şemada ki ilk 3 rotasyon da lastikler zaten ekonomik ömrünü tamamlamış oluyor. Aralık 24, 201312 yıl Sadık Taşyürek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210461 Yaklaşık bir aylık aracımda direksiyon sola 2 derece yamuk duruyor. Lastik havalarından şüphelendim her iki lastik havasını da eşitledim ama yinede direksiyon düz değil yeni aracımı da servise götürmek istemiyorum yada götürsem mi? bilemedim. aracımla daha şimdiden oynanmasına gönlüm razı değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210470 Göz yanılması olabilir mi ? Bence birde başka birine gösterin ilk önce. Oda sizle aynı kanıdaysa lastiklerde de sorun yoksa servise bir uğrayın zarar olmaz .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210471 Rot balansa sokturun. Bende de vardı dün gittim hallettiler ufak bi sorun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210477 Rot balansa sokturun. Bende de vardı dün gittim hallettiler ufak bi sorun Teşekkür ederim galiba en iyisi rot balansa gitmek. Ocak 10, 201412 yıl Orhan Kök tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın