Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203064 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201312 yıl comment_203095 Daha önce yazmıştım sanırım, yazın da gölge için girebiliyorlar, Fusion'ın motor bölmesinde Çeşme'den İzmir'e bir yavru kedi taşımışım bilmeden... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201312 yıl comment_203100 Genellikle uzun yola çıkmadan açıp bakıyorum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201312 yıl comment_203101 Arkadaş focusunda 2 tane yavruyu Mersin'den Adana'ya getirmişti, neyse ki bişe olmamış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201312 yıl comment_203148 bir keresinde yazmıştım. biladerin focus 2.5 unda bir kediyi 10 km falan taşıdık,,miyav-miyav ne yaptıysak çıkmadı. en sonunda çamuruk davlumbazı çıkarılarak alındı. sis lambasının üstüne saklanmıştı.. f3 lerde ise kare şeklinde bir delik aslında, orayı ilk bakımda geniş delikli bir elek telle kapattırmak lazım. bir sürpriz daha istemiyoruz. hatta bir gün aracı çalışmadı bir konnektör kırılmıştı, kedi tüyleri bulmuştu servis alt kapağı çıkarınca. bir kere musallat oldumu arabanızı evi gibi kabul ediyor sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201312 yıl comment_203150 Valla arabaya musallat olursa kaportaya vurmakla, korna çalmakla falan gitmiyor hayvan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201312 yıl comment_203249 Yazın benim arabayada girmişti ama motor kısmından çıkmadı... Yarım saat uğraştırdı beni... Araba garajdaydı bide... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın