Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202981 Patron bu fotoyu sen mi çektin? Çektiysen canlı görünümü ile sende "güçlü" etkisi uyandırdı mı? Yoksa güncel mondeo gibi emekli arabası imajı devam ediyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202982 Mondeo'nun ta kendisi.. Amerika'da Fusion diye geçiyor ismi.. Avrupa ismi Mondeo.. yani kasa olarak mondeo kadar büyükmü? 1 yıl 2008 titanium otomatik mondeo kullandım tadı hala damağımda malum 2000 motor ve mazot un nerdeyse benzini yakalaması bizi birbirimizden ayırdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl Yazar comment_202985 Patron bu fotoyu sen mi çektin? Çektiysen canlı görünümü ile sende "güçlü" etkisi uyandırdı mı? Yoksa güncel mondeo gibi emekli arabası imajı devam ediyor mu? Çekmedim hocam ayrıca emekli arabası etiketini güncele de yerleştiremiyorum yani kasa olarak mondeo kadar büyükmü? 1 yıl 2008 titanium otomatik mondeo kullandım tadı hala damağımda malum 2000 motor ve mazot un nerdeyse benzini yakalaması bizi birbirimizden ayırdı Sitemizdeki Mondeo kategorisini inceler misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202990 Çekmedim hocam ayrıca emekli arabası etiketini güncele de yerleştiremiyorum Sitemizdeki Mondeo kategorisini inceler misiniz? inceledim. çektiğiniz resim hacim olarak beni yanılttı mondeo dan küçük gibi geldi gözüme. eylül ayından beri sitenizi geziyorum ama her sferinde focus 3 , focus 3 , focus 3 focu 3 ile ilgili gezmediğim konu kalmadığına emin olabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202992 Nasıl mı durmuş ? Gitmiş kaldırımın ortasında üstüne üstlük engelli yolunda durmuş Neyse konumuz bu değil gayet cazibeli ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202994 Nasıl mı durmuş ? Gitmiş kaldırımın ortasında üstüne üstlük engelli yolunda durmuş Neyse konumuz bu değil gayet cazibeli ... Zaten her yerde yok engelli yolu olan yere de millet park ediyor ya deli oluyorum! Araba bencede çok çekici ve karizmatik çok beğendim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202997 Canlı olarak görsek merağımızı yeneriz de de de.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202998 yeni mondeo gerçekten de çok hoş olmuş birde aracın gerçeğini görebilseydik çok iyi olacaktı böyle fotolarla olmuyor bu taraflara auto show fuarı falan gelmiyorki gidip görelim ilerde almayı düşündüğüm araçlardan birisi heleki 1.6 güçlü bir dizel motor veya ecoboost 5.5 litre civarı tüketim yapan güçü bir motorla gelirse D sınıfı alacağım tek araç olur Hadi hayırlısı bakalım ... Canlı olarak görsek merağımızı yeneriz de de de.. bende aynı şeyi düşünüyorum valla Nihat Abi aracın foto yerine gerçeğini görseydik Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202999 Araçtan foto almak yasak mıydı Yakup?Arkasını da çekeydin şunun diycektim ki senin çekmediğini gördüm: Volvoları pazara yollar bu araba süper görünüyor Aralık 6, 201312 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203005 Üretebilseler göreceksiniz de bir türlü imalata başlanamadı, çekmecede eskiyor, seneye bu zaman caddelerde olur diye umuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203021 Araba güzel de sürücüsü Karayollar trafik kanunu 61/n yaya yollarına park etmek yasaktır. Maddesini ihlal etmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203023 Araba güzel de sürücüsü Karayollar trafik kanunu 61/n yaya yollarına park etmek yasaktır. Maddesini ihlal etmiş o plaka olduktan sonra heryere park eder kanun manun kalmaz malesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203037 o plaka olduktan sonra heryere park eder kanun manun kalmaz malesef Konsolosluk araçları için; PARK YERİ TAHSİSİ TALEPLERİ Park yeri tahsisi taleplerinin değerlendirilmesinde 1) karşılıklılık ilkesi, 2) fiziki imkanlar, 3) kent trafiğinin bu düzenlemelerden olumsuz etkilenmemesi gibi kriterler göz önünde bulundurulmaktadır. Park yeri talepleri Dışişleri Bakanlığınca yapılan ön değerlendirme sonucunda uygun görülürse, nihai karar için icracı makam olan yerel yönetimlere iletilmektedir. III. TRAFİK CEZALARI Fahri konsoloslar bu alanda muafiyeti yoktur. Trafik kurallarına titizlikle riayet edilmesi ve cezaların ödenmesi gerekmektedir. Aralık 6, 201312 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203038 Bu araba bu araba mı acaba? http://www.brightonford.com/vehicles/3FA6P0H75ER120820-2014-Ford-Fusion-SE# Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203040 Konsolosluk araçları için; PARK YERİ TAHSİSİ TALEPLERİ Park yeri tahsisi taleplerinin değerlendirilmesinde 1) karşılıklılık ilkesi, 2) fiziki imkanlar, 3) kent trafiğinin bu düzenlemelerden olumsuz etkilenmemesi gibi kriterler göz önünde bulundurulmaktadır. Park yeri talepleri Dışişleri Bakanlığınca yapılan ön değerlendirme sonucunda uygun görülürse, nihai karar için icracı makam olan yerel yönetimlere iletilmektedir. III. TRAFİK CEZALARI Fahri konsoloslar bu alanda muafiyeti yoktur. Trafik kurallarına titizlikle riayet edilmesi ve cezaların ödenmesi gerekmektedir. tamam abi kanunda öylede pratikte öyle olmuyor malesef, neyse konuyla alakası yok burada kalsın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın