Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aktif Şehir İçi Güvenlik Devreye Girmedi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ozan geçmiş olsun...

Aktif güvenlikle ilgili söyleyeceğim firen pedalına hafif basıyor olsan bile devreye girdiğini yaşadım.. Senin ki muhtamel ki görmemiş....

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun,gaz pedalına basarak yine de devreye girdiğine şahit oldum:-) hatta önüme yavaş giderken 10 yaşında çocuk çıktı ve durdu devreye girmişti

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun Ozan.

Birkeresinde önümdeki punto lambada çok yavaş kaldı üstüne çıkacakken ayağımı frene biraz basmış olmama rağmen devreye girdi. Önümdeki araç uzaklaşınca devreden çıktı araba stop etmedi! ekranda aktif şehir içi güvenlik uyarısı çıktı.

Bir kerede istanbulda önüme bir fluence çıktı sistem devreye girdi fluence durdu benim araçta durdu ve Stop etti!

2 kez bu sistemin çalıştığını gördüm ikisindede birbirinden çok farklı seneryolar yaşandı.

Birkerede Ozan seninle kaputu açtığımızda devre dışı uyarısı vermişti hatırlarsan.

Yanıtlama zamanı:

Dün Yalın söyledi de yoldasındır diye mesaj atmamıştım unutmuşum gitmiş. Geçmiş olsun. Dönünce beni de dürt hallederken.

Sensör neye göre algılıyor ona bakmak lazım bence. Bizim arabanın ilk dokundurması arka park sensörünün otomatik park denerken arkamdaki arabayı hiç algılamaması ile olmuştu. Yüzeye göre farklılık gösteriyordur bence.

Yanıtlama zamanı:

benim bildiğim sistemin devreye girmesi için fren yada debriyaja basmamak gerekiyor...sanırım durumun kontrolümüzde olduğunu düşünüyor gaz dışında bir pedala basarsak

Yanıtlama zamanı:

benim bildiğim sistemin devreye girmesi için fren yada debriyaja basmamak gerekiyor...sanırım durumun kontrolümüzde olduğunu düşünüyor gaz dışında bir pedala basarsak

Hayır pedallarla ne yaptığınızla ilgilenmiyor; gaza da bassanız frene de bassanız debriyaja da bassanız algıladığı zaman kendisi fren yapıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçmiş olsun Ozan.

Birkeresinde önümdeki punto lambada çok yavaş kaldı üstüne çıkacakken ayağımı frene biraz basmış olmama rağmen devreye girdi. Önümdeki araç uzaklaşınca devreden çıktı araba stop etmedi! ekranda aktif şehir içi güvenlik uyarısı çıktı.

Bir kerede istanbulda önüme bir fluence çıktı sistem devreye girdi fluence durdu benim araçta durdu ve Stop etti!

2 kez bu sistemin çalıştığını gördüm ikisindede birbirinden çok farklı seneryolar yaşandı.

Birkerede Ozan seninle kaputu açtığımızda devre dışı uyarısı vermişti hatırlarsan.

sağol abi.

evet abi, sensörün önünde birşey olduğunda uyarıyor zaten, kar filan oluncada uyarıyor.

Dün Yalın söyledi de yoldasındır diye mesaj atmamıştım unutmuşum gitmiş. Geçmiş olsun. Dönünce beni de dürt hallederken.

Sensör neye göre algılıyor ona bakmak lazım bence. Bizim arabanın ilk dokundurması arka park sensörünün otomatik park denerken arkamdaki arabayı hiç algılamaması ile olmuştu. Yüzeye göre farklılık gösteriyordur bence.

sağol.

otomatik parkta algılamadanmı çarptı? yani o esnada park sensörü otüyor olması lazım sen ona rağmen gidersen çarpar normal :D

Yanıtlama zamanı:

sağol abi.

evet abi, sensörün önünde birşey olduğunda uyarıyor zaten, kar filan oluncada uyarıyor.

sağol.

otomatik parkta algılamadanmı çarptı? yani o esnada park sensörü otüyor olması lazım sen ona rağmen gidersen çarpar normal :D

Hiç bir şey ötmedi, hiç görmedi. Sensör bile fail ediyorsa otomatik parkınki normal bence :)
Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun, bizimkinde sensör falan yok geçen benzer bir tıklamayı bende yaptım, yoldan büyükçe bir göbeğe sağa doğru giriyordum önümde Hyundai panelvan vardı..ilerliyordu, ben sola baktım araç geliyor mu derken önüme bakıp frene basmam ve vurmam bir oldu. tak diye bir ses..tam sizin fotoyu çektiğiniz yerden.. diğer arabanın tampon boyası çıkmış cila ile sildim geçti neyse ki..çok ince 1-2 çizikle atlattık. adam olur ya böyle şeyler, benim araca bir şey olmaz dedi gitti..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

geçmiş olsun, bizimkinde sensör falan yok geçen benzer bir tıklamayı bende yaptım, yoldan büyükçe bir göbeğe sağa doğru giriyordum önümde Hyundai panelvan vardı..ilerliyordu, ben sola baktım araç geliyor mu derken önüme bakıp frene basmam ve vurmam bir oldu. tak diye bir ses..tam sizin fotoyu çektiğiniz yerden.. diğer arabanın tampon boyası çıkmış cila ile sildim geçti neyse ki..çok ince 1-2 çizikle atlattık. adam olur ya böyle şeyler, benim araca bir şey olmaz dedi gitti..

aynı kazayı daha öncede yapmıştım, niye gitmekten vazgeçip gereksiz yere duruyorlar anlamıyorum :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.