Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl Yazar comment_202578 Bununla geçmiş olsun Ozan. Auto kıng halleder bunu. mini onarım ücretsiz ,sadece boyamaya 1 hakkın gider . sağol abi, bakalım artık ankaraya döneyimde bi uğrucam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202610 Ozan geçmiş olsun... Aktif güvenlikle ilgili söyleyeceğim firen pedalına hafif basıyor olsan bile devreye girdiğini yaşadım.. Senin ki muhtamel ki görmemiş.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202614 Geçmiş olsun,gaz pedalına basarak yine de devreye girdiğine şahit oldum:-) hatta önüme yavaş giderken 10 yaşında çocuk çıktı ve durdu devreye girmişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202627 Geçmiş olsun Ozan. Birkeresinde önümdeki punto lambada çok yavaş kaldı üstüne çıkacakken ayağımı frene biraz basmış olmama rağmen devreye girdi. Önümdeki araç uzaklaşınca devreden çıktı araba stop etmedi! ekranda aktif şehir içi güvenlik uyarısı çıktı. Bir kerede istanbulda önüme bir fluence çıktı sistem devreye girdi fluence durdu benim araçta durdu ve Stop etti! 2 kez bu sistemin çalıştığını gördüm ikisindede birbirinden çok farklı seneryolar yaşandı. Birkerede Ozan seninle kaputu açtığımızda devre dışı uyarısı vermişti hatırlarsan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202633 Dün Yalın söyledi de yoldasındır diye mesaj atmamıştım unutmuşum gitmiş. Geçmiş olsun. Dönünce beni de dürt hallederken. Sensör neye göre algılıyor ona bakmak lazım bence. Bizim arabanın ilk dokundurması arka park sensörünün otomatik park denerken arkamdaki arabayı hiç algılamaması ile olmuştu. Yüzeye göre farklılık gösteriyordur bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202634 benim bildiğim sistemin devreye girmesi için fren yada debriyaja basmamak gerekiyor...sanırım durumun kontrolümüzde olduğunu düşünüyor gaz dışında bir pedala basarsak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202647 Geçmiş olsun Ozan. Sadece tamponda kalmış olması iyi. Autoking çözüm olabilir. Hatta katlanabilirsen kalabilirde belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202667 benim bildiğim sistemin devreye girmesi için fren yada debriyaja basmamak gerekiyor...sanırım durumun kontrolümüzde olduğunu düşünüyor gaz dışında bir pedala basarsak Hayır pedallarla ne yaptığınızla ilgilenmiyor; gaza da bassanız frene de bassanız debriyaja da bassanız algıladığı zaman kendisi fren yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl Yazar comment_202678 Geçmiş olsun Ozan. Birkeresinde önümdeki punto lambada çok yavaş kaldı üstüne çıkacakken ayağımı frene biraz basmış olmama rağmen devreye girdi. Önümdeki araç uzaklaşınca devreden çıktı araba stop etmedi! ekranda aktif şehir içi güvenlik uyarısı çıktı. Bir kerede istanbulda önüme bir fluence çıktı sistem devreye girdi fluence durdu benim araçta durdu ve Stop etti! 2 kez bu sistemin çalıştığını gördüm ikisindede birbirinden çok farklı seneryolar yaşandı. Birkerede Ozan seninle kaputu açtığımızda devre dışı uyarısı vermişti hatırlarsan. sağol abi. evet abi, sensörün önünde birşey olduğunda uyarıyor zaten, kar filan oluncada uyarıyor. Dün Yalın söyledi de yoldasındır diye mesaj atmamıştım unutmuşum gitmiş. Geçmiş olsun. Dönünce beni de dürt hallederken. Sensör neye göre algılıyor ona bakmak lazım bence. Bizim arabanın ilk dokundurması arka park sensörünün otomatik park denerken arkamdaki arabayı hiç algılamaması ile olmuştu. Yüzeye göre farklılık gösteriyordur bence. sağol. otomatik parkta algılamadanmı çarptı? yani o esnada park sensörü otüyor olması lazım sen ona rağmen gidersen çarpar normal Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202708 Çok geçmiş olsun, şimdi gördüm... Hasar çok değil şansınıza... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202762 sağol abi. evet abi, sensörün önünde birşey olduğunda uyarıyor zaten, kar filan oluncada uyarıyor. sağol. otomatik parkta algılamadanmı çarptı? yani o esnada park sensörü otüyor olması lazım sen ona rağmen gidersen çarpar normal Hiç bir şey ötmedi, hiç görmedi. Sensör bile fail ediyorsa otomatik parkınki normal bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202768 geçmiş olsun, bizimkinde sensör falan yok geçen benzer bir tıklamayı bende yaptım, yoldan büyükçe bir göbeğe sağa doğru giriyordum önümde Hyundai panelvan vardı..ilerliyordu, ben sola baktım araç geliyor mu derken önüme bakıp frene basmam ve vurmam bir oldu. tak diye bir ses..tam sizin fotoyu çektiğiniz yerden.. diğer arabanın tampon boyası çıkmış cila ile sildim geçti neyse ki..çok ince 1-2 çizikle atlattık. adam olur ya böyle şeyler, benim araca bir şey olmaz dedi gitti.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl Yazar comment_202769 geçmiş olsun, bizimkinde sensör falan yok geçen benzer bir tıklamayı bende yaptım, yoldan büyükçe bir göbeğe sağa doğru giriyordum önümde Hyundai panelvan vardı..ilerliyordu, ben sola baktım araç geliyor mu derken önüme bakıp frene basmam ve vurmam bir oldu. tak diye bir ses..tam sizin fotoyu çektiğiniz yerden.. diğer arabanın tampon boyası çıkmış cila ile sildim geçti neyse ki..çok ince 1-2 çizikle atlattık. adam olur ya böyle şeyler, benim araca bir şey olmaz dedi gitti.. aynı kazayı daha öncede yapmıştım, niye gitmekten vazgeçip gereksiz yere duruyorlar anlamıyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın