Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Performans Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Normalde çeşit çeşit sonuçları var, mesela whp diye geçenleri sadece tekerlekteki gücü hesaplıyor da bu dyno ayarları çeşitli kriterlere göre kaybı da öngörerek sonuç verebiliyor. Tabi o kriterler nedir ne oluyor kim nasıl ayarlıyor bunlar her zaman soru işareti olan konular malesef. Dyno işi göründüğünden çok daha karışık bence.

Aynen Öyle Mertcan. Oldukça saçma sistemler. Benim şanzımanımdaki,defransiyelimdeki yakıp ile Şahin-Doğan'ın kayıplarını aynı tutuyor. Aşırı saçma ve mantıksız. Dyno yani dinamometreyi sabit volana bağlarsın öyle ölçersin motor gücünü.Gerisi yalan.

• Yanıt 61
  • Görüntüleme 11k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Diyorum sana Servet abiyi çağırmayak, ikimizinki de gitmemesine rağmen gittiğini sanaraktan mutlu mesut yaşayalım diye 160 sonrası bizim arabaların tadı yok da o hızlarda fren performansı da baya va

• Açıklama için teşekkür ediyorum   Senin için tatlıyı çok sever diyorlar abi. Ankarada olupda bukadar az görüşüyor olmamız garip bir durum sencede değil mi? (Tabi burdan tüm Ankara ahalisine seslen

• Ders çalışıcan tabi len, ben mi çalışıcam. Sıkıcan dişini.   Buluşma ayarlamak şöyle oluyor; Bir mesaj atıyosun abi nerdesin çay kahve yapalım mı diye, sonra telefonlar telefonlar. Bi bakmışın 3-5

Yanıtlama zamanı:

Normalde aracın patinaj yapmaması gerekmiyor mu?

Benim araç style çekiş kontrol var sanırım ama gayet güzel patinaj çekiyor, hem de kısa süre değil uzuun uzun vıykırtabiliyorsun arabayı :D

Yanıtlama zamanı:

YB menüsünden kontrol edin açık mı kapalı mı TCS.

Ufaktan patinaja düşse bile sarı uyarı lambası kontrol etmeye çalıştığını gösteriyor. EB'da kapatınca bizim parlak asfaltlarda araba patinajdan neredeyse yerinden kalkmıyor.

Yanıtlama zamanı:

Diyorum sana Servet abiyi çağırmayak, ikimizinki de gitmemesine rağmen gittiğini sanaraktan mutlu mesut yaşayalım diye :D

160 sonrası bizim arabaların tadı yok da o hızlarda fren performansı da baya vahim olduğundan çok da önemi yok gibi.

Bi durun yaw, bendeki ekodizelle Servet i tanıştıralım...:):):):):):

Yanıtlama zamanı:

Bi durun yaw, bendeki ekodizelle Servet i tanıştıralım...:):):):):):

Yapma abi :D:zha:

Yanıtlama zamanı:

Uvv !!! No olmuş ya buralar. 200 ler 300 ler. Uçakclubtr mi burası yanlış mı geldim yoksa ben?

Yanıtlama zamanı:

EcoDizel derkene :)

Ekonomik yani hızlanması yavaş ama hızlandığında giden...:):):):)::):)

Yanıtlama zamanı:

YB menüsünden kontrol edin açık mı kapalı mı TCS.

Ufaktan patinaja düşse bile sarı uyarı lambası kontrol etmeye çalıştığını gösteriyor. EB'da kapatınca bizim parlak asfaltlarda araba patinajdan neredeyse yerinden kalkmıyor.

Yok hocam TCS kapalı değil eminim baktım hatta. Geçen kırmızı ışıktan sonra yeşilde hareket etmeyen önümdeki adama sinirlendim bir kökledim uzuun uzun patinaj çekti araba.

Yanıtlama zamanı:

Ekonomik yani hızlanması yavaş ama hızlandığında giden... :):) :):): :):)

Açıklama için teşekkür ediyorum :)

Senin için tatlıyı çok sever diyorlar abi. Ankarada olupda bukadar az görüşüyor olmamız garip bir durum sencede değil mi?

(Tabi burdan tüm Ankara ahalisine sesleniyorum)

Yanıtlama zamanı:

Senin için tatlıyı çok sever diyorlar abi. Ankarada olupda bukadar az görüşüyor olmamız garip bir durum sencede değil mi?

Hayat yordu beni abi :(

Yanıtlama zamanı:

Hayat yordu beni abi :(

Birader daha ne yordu gözünü seveyim. Naptın daha 19. Döverler bizi burda söyleyim bak.

Abi terapisi lazımsa elimizden geldiğince yardımcı olalım ama ;)

Yanıtlama zamanı:

Aslında çok haklısın, bir şekilde ayarlamaya çalışalım.....

Yanıtlama zamanı:

Birader daha ne yordu gözünü seveyim. Naptın daha 19. Döverler bizi burda söyleyim bak.

Abi terapisi lazımsa elimizden geldiğince yardımcı olalım ama ;)

Abi 1.5 haftadır sosyal hayat kalmadı ders çalışmaktan. 2 gündür bıraktım hiç bakmıyorum kafa beyin bulandı valla

Sağlam bir terapi lazım bana abi bi buluşma ayarlayalım :)

Yanıtlama zamanı:

Abi 1.5 haftadır sosyal hayat kalmadı ders çalışmaktan. 2 gündür bıraktım hiç bakmıyorum kafa beyin bulandı valla

Sağlam bir terapi lazım bana abi bi buluşma ayarlayalım :)

Ders çalışıcan tabi len, ben mi çalışıcam. Sıkıcan dişini.

Buluşma ayarlamak şöyle oluyor;

Bir mesaj atıyosun abi nerdesin çay kahve yapalım mı diye, sonra telefonlar telefonlar. Bi bakmışın 3-5 olmuşuz.

Organize işler yerine arada bir spontan yaşayın yahu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.