Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201312 yıl comment_199949 Abi 1.5 haftadır sosyal hayat kalmadı ders çalışmaktan. 2 gündür bıraktım hiç bakmıyorum kafa beyin bulandı valla Sağlam bir terapi lazım bana abi bi buluşma ayarlayalım Zahid hiç mercek etme okul bittikten sonrada işten başını kaldıramayacaksın......:) Nasıl moral ama...:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201312 yıl comment_199954 Ders çalışıcan tabi len, ben mi çalışıcam. Sıkıcan dişini. Buluşma ayarlamak şöyle oluyor; Bir mesaj atıyosun abi nerdesin çay kahve yapalım mı diye, sonra telefonlar telefonlar. Bi bakmışın 3-5 olmuşuz. Organize işler yerine arada bir spontan yaşayın yahu. Abi iyi diyorsun güzel diyorsun da gerçekten çok bunaldım akşamları kafa rahat uyumayı özledim. Bu hafta sonu hep cinnahtayım abi ben sana mesaj atarım bana bir terapi yapalım Zahid hiç mercek etme okul bittikten sonrada işten başını kaldıramayacaksın......:) Nasıl moral ama...:) Çok iyisin abi ya üniversiteden mezun olduktan sonraki gelecek planlarım da biraz değişiklik yaptım buluşalım da onları da sizinle paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın