Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İstanbul Park Buluşması 17 Kasım 2013 | Ford Focus 1.6 Ecoboost | Video

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Bu popüler bir ileti.

İstanbul Park'da Ford Focus 1.6 Ecoboost

Sezen bey'in talebi ile başlayan planlama sonunda 3 araç 4 kişi ancak toplanabildik. Sadece Tolga abi pist'e girdi, bende yanında co-pilot :P

İşleri çıkan veya müsait olamayan arkadaşlarla da daha sonra katılmak ümidiyle diyerek video ve fotoğraflarla devam ediyorum.

Bu video'muz..720p yüklenmesini beklerken aşağıdaki foto'lara göz gezdirebilirsiniz..

Birazcık yolcu koltuğundan pist'i anlatmam gerekirse;

• Padok alanında olmak bile çok heyecanlı. Kask'ı taktığın an sanki bir çok şey değişiyor :D 
  • Sürüş esnasında çok dikkatli olmak gerekiyor kendinizden ziyade etrafınıza özellikle her zaman söylediğim birşey güçlü olanlar hep daha güvenli oluyor bu sebeple gücünüzü doğru yerde kullanmak şart.
  • Focus'da yolcu olarak tutunacak yer bulamadım :) 
  • Tolga abi'nin aracında orj olmayan yani ağır 18'' jant birde yumuşak lastikler vardı ona göre biraz fazla kaymış gelsede ben lastikler ısınana kadar beğendim tutuşunu :P2.tur zamanı yani en hızlısı 02:55 sn olarak ölçtük fakat bu ölçüm zaman zaman önünüzdeki araçlar sebebiyle ilerleyemiyor. 
  • Kendine ve sürüşüne güvenenlerin yavaş bile olsa bu heyecanı tatmalarını tavsiye ederim ama sürücü olarak :) :)) 

Günün Başından sonunda doğru giderek daha sonra bonus fotolar ekleyececeğim :yeah:

Saruhan ile Bostancı'da buluştuk 1 saat kadar orada muhabbet ettik ha gelecekler ha gittiler diye sonra buradan yola çıktık diğer arkadaşlar ile pistte buluştuk.

IMG_1918.jpg

IMG_1925.jpg

IMG_1926.jpg

IMG_1927.jpg

Pist'e az kaldı

IMG_1935.jpg

Bizi kimler karşılıyor :P

IMG_1946.jpg

ST :) :))

IMG_1947.jpg

Ferrari'ler

IMG_1949.jpg

IMG_1950.jpg

IMG_1952.jpg

IMG_1954.jpg

IMG_1955.jpg

IMG_1956.jpg

IMG_1957.jpg

IMG_1958.jpg

IMG_1959.jpg

Chevrolet Camaro

IMG_1960.jpg

IMG_1962.jpg

Lamborghini

IMG_1982.jpg

IMG_1983.jpg

IMG_1993.jpg

Ve Ecoboost geliyor...

IMG_1985.jpg

IMG_1986.jpg

IMG_1991.jpg

Sıraya Geçiyoruz

IMG_1994.jpg

IMG_1995.jpg

IMG_1996.jpg

IMG_1998.jpg

IMG_2001.jpg

IMG_2002.jpg

IMG_2003.jpg

IMG_2006.jpg

IMG_2012.jpg

Motorlar bizden önce tur attı.

IMG_2015.jpg

IMG_2017.jpg

IMG_2018.jpg

Sıra Bizde

IMG_2041.jpg

IMG_2045.jpg

IMG_2055.jpg

IMG_2060.jpg

IMG_2082.jpg

IMG_2081.jpg

IMG_2083.jpg

IMG_2088.jpg

IMG_2087.jpg

IMG_2090.jpg

IMG_2094.jpg

IMG_2120.jpg

IMG_2122.jpg

IMG_2138.jpg

IMG_2139.jpg

IMG_2140.jpg

Loca

IMG_2150.jpg

IMG_2177.jpg

IMG_2181.jpg

IMG_2182.jpg

IMG_2183.jpg

IMG_2186.jpg

IMG_2189.jpg

IMG_2191.jpg

IMG_2192.jpg

IMG_2228.jpg

Canavar Acıktı ve Yoruldu

IMG_2234.jpg

Yarış Sonrası ort. tüketim (Yarış öncesi sıfırlanmadı önceden 7.2lt idi)

IMG_2237.jpg

IMG_2243.jpg

IMG_2248.jpg

Teoman Bey'in Philips Led'leri Cenmax'dan iyi duruyordu çekemeden edemedim..

IMG_2250.jpg

IMG_2252.jpg

IMG_2253.jpg

Powershift'in gün sonundaki hali

IMG_2255.jpg

IMG_2258.jpg

IMG_2259.jpg

BONUS

Mondeo Güvenli Sürüş Eğitimi

IMG_1970.jpg

IMG_1972.jpg

Ford Deposu :D

IMG_2024.jpg

IMG_2027.jpg

IMG_2030.jpg

IMG_2037.jpg

FocusClubTr.com

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 35k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

İstanbul Park'da Ford Focus 1.6 Ecoboost   Sezen bey'in talebi ile başlayan planlama sonunda 3 araç 4 kişi ancak toplanabildik. Sadece Tolga abi pist'e girdi, bende yanında co-pilot İşleri çıkan v

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

artık heyecandan nasıl çıktıysam evden ; ataşehire (baba evi) ne gidip , kaskları alıp benzin almak için durduğum vakit cüzdanı evde unuttuğumu farkettim ehliyet evde kalmış... tekrar ataşehirden gaz

• Süper.... Tek kelimeyle! Kulaklarımın dün çın çın ötmesinin nedeni de anlaşıldı. Daha önce yazmıştım ya öndeki arabayı geçebileceğini görüp sakin sakin gitmek hayaldir diye işte arkadaşlar bunu gay

Yanıtlama zamanı:

Katılım az olmuş ama yinede güzel bir tecrübe ecoboost un ortalamasıda gayet iyi çıkmış.Pistde ecoboost un gidişini karşılaştırabileceğiniz durum oldu mu?

Yanıtlama zamanı:

Yakup emeğinize sağlık hani nerdeyse gelmiş kadar oldum... Umarım geldiğim gün de olur.....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Katılım az olmuş ama yinede güzel bir tecrübe ecoboost un ortalamasıda gayet iyi çıkmış.Pistde ecoboost un gidişini karşılaştırabileceğiniz durum oldu mu?

Video'nun yüklenmesini bekleyin derim :)

Yakup emeğinize sağlık hani nerdeyse gelmiş kadar oldum... Umarım geldiğim gün de olur.....

Rica ederim abi :) Gideceğiz umarım hep birlikte..  

Yanıtlama zamanı:

Tolga bey'den izin almadım kusura bakmazsa kendi aracımda da ne zamandır düşündüğüm ama nasıl olur dediğim bir düşünceyi photoshopta yaptım yorum alabilr miyim?

un3x7.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ben çok keyif aldım. Tabii ki sizleri de aramızda görmek isterdik.  :) Bolca sohbet ettik. Şık ve güçlü arabalar gördük. Özellikle ben İstanbul Park'taki güvenli sürüş eğitimini çok gerekli gördüm umarım bir gün forum olarak ona da katılırız. :sofeer:  Ben tribünden seyrettim. Eminim ki pistte aracı kullanmak ya da yan koltukta oturmak daha zevklidir ama bence pistteki işimiz bittikten sonra bir sonraki seansı tribünden izlemek de ayrı bir zevk verir. :) Bir sonraki sefere daha çok katılımla görüşmek üzere  :)

Yanıtlama zamanı:

Dolu yönden bakmakta fayda var :)

Şu başlığı hazırlamak bile yarım gün alıyor :yeah:

o açıdan emeğe saygı 

skıntı yok  

Yanıtlama zamanı:

Forumdan ya da forum harici toplam kaç ecoboost vardı?

Yanıtlama zamanı:

Konu başlığındaki aracın sahibi olan arkadaş katılmamış o zaman..

Yanıtlama zamanı:

artık heyecandan nasıl çıktıysam evden ; ataşehire (baba evi) ne gidip , kaskları alıp benzin almak için durduğum vakit cüzdanı evde unuttuğumu farkettim :) ehliyet evde kalmış... tekrar ataşehirden gaziosmanpaşa ya dön ; oradan istanbulpark'a yetişmeye çalış , tem yolunda kazalar olmuş ; içimden de bir ses bukadar zorlama evde otur para yansın dedim ; ama zaten kimse gelmemiş , bende gitmesem olmaz diye bütün şartları zorladım ... sonrada onun hıncı ile pistte 4 turdan sonra lastikler inanılmaz ısındı , kabak lastik kıvamında yol tutmaya başlladı ; konfor amaçlı yumuşak hamurlu lastik aldığım için 4 turdan sonra lastikler yalan oldu ... birde bir 30 hp daha gerekli gibi ...  büyük heyecan , süper bir anı oldu ... çok eğlendim ... tavsiye ederim .

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.