Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl Bu popüler bir ileti. comment_198876 İstanbul Park'da Ford Focus 1.6 Ecoboost Sezen bey'in talebi ile başlayan planlama sonunda 3 araç 4 kişi ancak toplanabildik. Sadece Tolga abi pist'e girdi, bende yanında co-pilot İşleri çıkan veya müsait olamayan arkadaşlarla da daha sonra katılmak ümidiyle diyerek video ve fotoğraflarla devam ediyorum. Bu video'muz..720p yüklenmesini beklerken aşağıdaki foto'lara göz gezdirebilirsiniz.. Birazcık yolcu koltuğundan pist'i anlatmam gerekirse; Padok alanında olmak bile çok heyecanlı. Kask'ı taktığın an sanki bir çok şey değişiyor Sürüş esnasında çok dikkatli olmak gerekiyor kendinizden ziyade etrafınıza özellikle her zaman söylediğim birşey güçlü olanlar hep daha güvenli oluyor bu sebeple gücünüzü doğru yerde kullanmak şart. Focus'da yolcu olarak tutunacak yer bulamadım Tolga abi'nin aracında orj olmayan yani ağır 18'' jant birde yumuşak lastikler vardı ona göre biraz fazla kaymış gelsede ben lastikler ısınana kadar beğendim tutuşunu 2.tur zamanı yani en hızlısı 02:55 sn olarak ölçtük fakat bu ölçüm zaman zaman önünüzdeki araçlar sebebiyle ilerleyemiyor. Kendine ve sürüşüne güvenenlerin yavaş bile olsa bu heyecanı tatmalarını tavsiye ederim ama sürücü olarak :)) Günün Başından sonunda doğru giderek daha sonra bonus fotolar ekleyececeğim Saruhan ile Bostancı'da buluştuk 1 saat kadar orada muhabbet ettik ha gelecekler ha gittiler diye sonra buradan yola çıktık diğer arkadaşlar ile pistte buluştuk. Pist'e az kaldı Bizi kimler karşılıyor ST :)) Ferrari'ler Chevrolet Camaro Lamborghini Ve Ecoboost geliyor... Sıraya Geçiyoruz Motorlar bizden önce tur attı. Sıra Bizde Loca Canavar Acıktı ve Yoruldu Yarış Sonrası ort. tüketim (Yarış öncesi sıfırlanmadı önceden 7.2lt idi) Teoman Bey'in Philips Led'leri Cenmax'dan iyi duruyordu çekemeden edemedim.. Powershift'in gün sonundaki hali BONUS Mondeo Güvenli Sürüş Eğitimi Ford Deposu FocusClubTr.com Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198887 Katılım az olmuş ama yinede güzel bir tecrübe ecoboost un ortalamasıda gayet iyi çıkmış.Pistde ecoboost un gidişini karşılaştırabileceğiniz durum oldu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198889 Yakup emeğinize sağlık hani nerdeyse gelmiş kadar oldum... Umarım geldiğim gün de olur..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl Yazar comment_198891 Katılım az olmuş ama yinede güzel bir tecrübe ecoboost un ortalamasıda gayet iyi çıkmış.Pistde ecoboost un gidişini karşılaştırabileceğiniz durum oldu mu? Video'nun yüklenmesini bekleyin derim Yakup emeğinize sağlık hani nerdeyse gelmiş kadar oldum... Umarım geldiğim gün de olur..... Rica ederim abi Gideceğiz umarım hep birlikte.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198902 Tolga bey'den izin almadım kusura bakmazsa kendi aracımda da ne zamandır düşündüğüm ama nasıl olur dediğim bir düşünceyi photoshopta yaptım yorum alabilr miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198919 Ben çok keyif aldım. Tabii ki sizleri de aramızda görmek isterdik. Bolca sohbet ettik. Şık ve güçlü arabalar gördük. Özellikle ben İstanbul Park'taki güvenli sürüş eğitimini çok gerekli gördüm umarım bir gün forum olarak ona da katılırız. Ben tribünden seyrettim. Eminim ki pistte aracı kullanmak ya da yan koltukta oturmak daha zevklidir ama bence pistteki işimiz bittikten sonra bir sonraki seansı tribünden izlemek de ayrı bir zevk verir. Bir sonraki sefere daha çok katılımla görüşmek üzere Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl Yazar comment_198920 katlımın az olması çok kötü Dolu yönden bakmakta fayda var Şu başlığı hazırlamak bile yarım gün alıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198922 Dolu yönden bakmakta fayda var Şu başlığı hazırlamak bile yarım gün alıyor o açıdan emeğe saygı skıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198929 Forumdan ya da forum harici toplam kaç ecoboost vardı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl Yazar comment_198930 Forumdan ya da forum harici toplam kaç ecoboost vardı? 1 yarışta 1 adet vardı. Diğer seansları bilmiyorum.Fakat sabah olabilir bir tane daha. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198932 Konu başlığındaki aracın sahibi olan arkadaş katılmamış o zaman.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198933 artık heyecandan nasıl çıktıysam evden ; ataşehire (baba evi) ne gidip , kaskları alıp benzin almak için durduğum vakit cüzdanı evde unuttuğumu farkettim ehliyet evde kalmış... tekrar ataşehirden gaziosmanpaşa ya dön ; oradan istanbulpark'a yetişmeye çalış , tem yolunda kazalar olmuş ; içimden de bir ses bukadar zorlama evde otur para yansın dedim ; ama zaten kimse gelmemiş , bende gitmesem olmaz diye bütün şartları zorladım ... sonrada onun hıncı ile pistte 4 turdan sonra lastikler inanılmaz ısındı , kabak lastik kıvamında yol tutmaya başlladı ; konfor amaçlı yumuşak hamurlu lastik aldığım için 4 turdan sonra lastikler yalan oldu ... birde bir 30 hp daha gerekli gibi ... büyük heyecan , süper bir anı oldu ... çok eğlendim ... tavsiye ederim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl Yazar comment_198944 Video gösterime hazır..İlk mesajda Gelsin yorumlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın