Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_420992 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Servis çaya bekliyormuş Davete icabet etmek gerekir o zaman Yakup Çağatay bey değil mi ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20179 yıl comment_421136 08.06.2014 - 19:58 tarihinde, Süleyman Altın yazdı: Park etmede sorun yok soyledigim gibi tusa bastigimda bulundu yaziyor hemen yoksa bir sorun yok ama bu bir sorunu n baslangici olabilir mi bilmiyorum Konu eski ama, park yardım sisteminin şöyle bir özelliği var. Siz düğmeye basmasanızda uygun hıza düştüğünüzde araç park yeri aramaya başlıyor. Bu nedenle denk gelirse düğmeye basar basmaz park yeri bulabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20197 yıl comment_499049 Arkadaşlar kolay gelsin herkese bir sorum olacak arabam 2013 model hb style paket focus aracımı geri vitese atınca birden etkin park arızası uyarısı aldim nedeni ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20197 yıl comment_499060 Bir saat önce, İbrahim Ulutaş yazdı: Arkadaşlar kolay gelsin herkese bir sorum olacak arabam 2013 model hb style paket focus aracımı geri vitese atınca birden etkin park arızası uyarısı aldim nedeni ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim Park sensörlerinden biri okumuyor arızalı veya üstü kirlenmiştir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın