Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214477 Ama o sensörler ile park yardım sensörü ayrı biliyorsun ki.. Öğrendim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214478 Öğrendim Güzel, kitap der ki; Sistemin yeterli eğitime sahip bir teknisyen tarafından en kısa zamanda denetlenmesini sağlayınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214528 Güzel, kitap der ki; Sistemin yeterli eğitime sahip bir teknisyen tarafından en kısa zamanda denetlenmesini sağlayınız. Teşekkürlerimi sana borç bilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247510 Otomatik park tuşuna basar basmaz park alanı bulundu yazıyor bu normal mi? Yer yokken bile bastigimda bulundu diyor sonra yeniden arama yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247512 Otomatik park tuşuna basar basmaz park alanı bulundu yazıyor bu normal mi? Yer yokken bile bastigimda bulundu diyor sonra yeniden arama yapıyor Normal değil yer yokken bulundu demesi hele hiç değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247514 Konu daha net anlaşılsın diye açıklamak isterim. Normal sürüş sırasında veya dururken bastığımda bulundu demiyor arıyor diyor fakat gerçekten park yeri aramak istediğimde basıyorum basar basmaz bulundu diyor sonra yeniden ariyor.Bulundu dediğinde durduğumda ise ileri sürün yazıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247530 Oluyor bazen hemen anında bulunan park yeri bazen bendede olmakla beraber yarım saniye ya oluyor ya olmuyor. biraz beklemenizde fayda var Benim dediğim gibi oluyorsa sıkıntı yok kanaatimce Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247531 @Süleyman Altın, Bulundu dediğinde durduğumda ise ileri sürün yazıyor Burası normal. 1-2 metre ileri gittiğinizde şimdi geri vitese takın diyecek. Bulundu dediği an durmayın 1-2 metre sonra durun Haziran 8, 201412 yıl Ramazan V. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247545 Park etmede sorun yok soyledigim gibi tusa bastigimda bulundu yaziyor hemen yoksa bir sorun yok ama bu bir sorunu n baslangici olabilir mi bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247546 bende de oluyor ama olmayan yeri bulduğu olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247570 dün can sıkıntısından bi kez daha şunu deniyim dedim .Ön taraftaki motorsikleti görmedi yine acımtırak bir ses.Allahtan motorun plastik aksamına sürttük oldukçada yavaştım bişey olmadı.O an spor aracını parçalattıran çinli iş adamı aklıma geldi.O kadar param olsaydı bu sistem için bir focus balyozlatırdım herhalde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247571 dün can sıkıntısından bi kez daha şunu deniyim dedim .Ön taraftaki motorsikleti görmedi yine acımtırak bir ses.Allahtan motorun plastik aksamına sürttük oldukçada yavaştım bişey olmadı.O an spor aracını parçalattıran çinli iş adamı aklıma geldi.O kadar param olsaydı bu sistem için bir focus balyozlatırdım herhalde Hocam nasıl görsün motorsikleti. Araba olacak düz tamponlu ve geniş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247572 Hocam nasıl görsün motorsikleti. Araba olacak düz tamponlu ve geniş ben bunun arabalısını da denedim.Başlık da açmıştım ama motorda küçük değildi şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420989 Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 tdci Powershift titanium aracımı malum yeni aldım. Tüm özelliklerini incelerken kendi kendine park etme özelliğinin çalışmadığını fark ettim. AKTİF PARK YARDIMI kullanılamıyor lütfen el kitapçığına bakın. Kullanma kılavuzunda bu uyarı ile ilgilli bilgi bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum teşekkürler ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420990 32 dakika önce, Serkan Şengeldi yazdı: Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 tdci Powershift titanium aracımı malum yeni aldım. Tüm özelliklerini incelerken kendi kendine park etme özelliğinin çalışmadığını fark ettim. AKTİF PARK YARDIMI kullanılamıyor lütfen el kitapçığına bakın. Kullanma kılavuzunda bu uyarı ile ilgilli bilgi bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum teşekkürler ? Servis çaya bekliyormuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın