Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Online Apple Store Tr Açıldı

Featured Replies

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 6,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ve türkiye mağazası 5 Nisan'da açılıyor..   https://www.apple.com/tr/retail/zorlucenter/       Ey gidi bunu ben açacaktım  Kısmet olmadı..Diğerlerini açarız belki diye avunuyorum

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

5s ve 5c diye iki model var ya odur.     Onlar daha gelmedi.  

• Piyasanın altında değil aslında olması gereken resmi fiyat bu digerleri piyasanın üzerinde.

Yanıtlama zamanı:

İpad almayı düşünüyordum bu iyi oldu. Beklenenden erken açıldı sanırım. 

Yanıtlama zamanı:

Hayır normal açıldı normal.

Offline :P store'u da yakında açıyoruz az kaldı.

Ben birşeyi çözemedim bu son tanıtılan ipad mini miydi ipad slim miydi ona baktımda göremedim o gelmedi mi daha :D

Yanıtlama zamanı:

İşte karşınızda yeni İPhone ve yeni İPhone derken? Espriyi anlayamadım.

Yanıtlama zamanı:

İşte karşınızda yeni İPhone ve yeni İPhone derken? Espriyi anlayamadım.

5s ve 5c diye iki model var ya odur.

Ben birşeyi çözemedim bu son tanıtılan ipad mini miydi ipad slim miydi ona baktımda göremedim o gelmedi mi daha

Onlar daha gelmedi.  

Yanıtlama zamanı:

5S fiyatı piyasanın çok altında. 

Güzel haberler bunlar.

Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sadece iphone mu alabiliyoruz? ^_^

Yalnız 7000tl'ye laptop da iyiymiş.. :blink:

Macbook!

Parasını hakettiğine inanmasam da reliability, güvenilirlik ve güvenlik olarak kullanışlı.

Bir de 7000 çok değil, monster'ın server laptop'ları vardı 15-16 milyara, hala da vardır muhtemelen.

Yanıtlama zamanı:

Bir de 7000 çok değil, monster'ın server laptop'ları vardı 15-16 milyara, hala da vardır muhtemelen.

Hacım seninki de ölümü gösterip sıtmaya şükrettirmek gibi olmuş..

Aynı özelliklerdeki (retina hariç) laptopları maksimum, taş çatlasa, dünya yerinden oynasa 3000-3500'e alabilirken kalan 3500-4000'i ısırılmış elma amblemine ve retina ekrana mı veriyorum? bana mantıklı gelmiyor.. evet dediğim fiyata satılsa ben de Macbook alırım ama 7000'e benden ancak bir meççik alır...

Meççik için: http://tr.wiktionary.org/wiki/me%C3%A7%C3%A7ik

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hacım seninki de ölümü gösterip sıtmaya şükrettirmek gibi olmuş..

Aynı özelliklerdeki (retina hariç) laptopları maksimum, taş çatlasa, dünya yerinden oynasa 3000-3500'e alabilirken kalan 3500-4000'i ısırılmış elma amblemine ve retina ekrana mı veriyorum? bana mantıklı gelmiyor.. evet dediğim fiyata satılsa ben de Macbook alırım ama 7000'e benden ancak bir meççik alır...

Meççik için: http://tr.wiktionary.org/wiki/me%C3%A7%C3%A7ik

Yahu 7000 laptop bizler için üretilen şeyler değil. Bize 3500'lik fazla bile yıllarca götürür. En az 5 yıl.

Kullanmadan macbook'u değerlendirmek biraz yanlış.Eskiden bende böyle diyordum. Şimdi ise büyük konuşmuyim param varsa diğerlerine bakmam.

Yanıtlama zamanı:

Yahu 7000 laptop bizler için üretilen şeyler değil. Bize 3500'lik fazla bile yıllarca götürür. En az 5 yıl.

Kullanmadan macbook'u değerlendirmek biraz yanlış.Eskiden bende böyle diyordum. Şimdi ise büyük konuşmuyim param varsa diğerlerine bakmam.

3500 13'' değil mi? 15''e geçtin mi 5000 ve üzerine fırlıyor.. 13 de küçük birader..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

3500 13'' değil mi? 15''e geçtin mi 5000 ve üzerine fırlıyor.. 13 de küçük birader..

Aynen öyle fırlıyor. Abd'den alırsak da 4400 lira. Retina ile fiyatlar arttı maalesef eskilerininde satışı artık yok.

Ben 2 yıl'ı aşkın süredir 13 kullanıyorum. Zaman zaman yetmiyor evet ama ne yapalım ? :)

Yalnız apple yine bizim için iyi iş çıkardı kimileri için geç olabilir ama kaç teknoloji firmasının direkt online satışı var ve desteği var (yakında ekleniyor)

Tebrikler Onlara

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.