Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sol Direkten Gelen Gicirti

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar bilmiyorum ayni sorunu yasayan var mı? Aracimla tumsekten felan gecerken arac esneyince sürücü tarafındaki direkten gacir gucur ses geliyor. Serviste kapi fitillerine sprey siktilar ama duzelmedi.neden sizce ne olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Direkteki kaplamanın montajında kullanılan klipsler zamanla sertleşip,metale sürtmekten gıcır gıcır ses yapıyor. Klipsin çapında şamiyelden parça kesip ortasını delip, klipse geçiriyorum. Hem daha sert tutuyor hem sesi kesiyor. Servisten bunu yapmasını beklemek , tavuğa çikolata yedirip, süpriz yumurtlamasını beklemek gibi olur. Eliniz yatkınsa kendiniz yapın.

Yanıtlama zamanı:

aynı ses bendede var emniyet kemeri bağlantısında geliyor yada kemer tokası direğin plastiğine vuruyor gibi sanki ama henüz dikkatlice bakmaya fırsat bulamadım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ulan adamlar ne titiz calisiyorlar.her arabada ayni ses ayni problemler cikiyor.servise bu cevaplar dogrultusunds bi akil vermeyi deneyeyim.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar bilmiyorum ayni sorunu yasayan var mı? Aracimla tumsekten felan gecerken arac esneyince sürücü tarafındaki direkten gacir gucur ses geliyor. Serviste kapi fitillerine sprey siktilar ama duzelmedi.neden sizce ne olabilir.

Hiç şansını zorlama.:):):) daha önce değiştirdik aracını..:):):):)::)

Yanıtlama zamanı:

bende de var, arasıra geliyorlar, benim kemer yerinden ve sağ arkamdaki c sütünunda ki kemer yda plastikten. her zaman değil. eski aracımda da vardı.

olur böyle şeyler.

Yanıtlama zamanı:

araba çok sessiz seyrettiğinden bu tip sesler kulağa batıyor bence... pimpirikli tüketiciler sizi ! size şahin mustahak :)

emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tumsekten vs geçerken benim de kapı fitillerinden bir esneme sesi geliyor araç da böyle vicirti gibi bi ses oluyor

Yanıtlama zamanı:

Direkteki kaplamanın montajında kullanılan klipsler zamanla sertleşip,metale sürtmekten gıcır gıcır ses yapıyor. Klipsin çapında şamiyelden parça kesip ortasını delip, klipse geçiriyorum. Hem daha sert tutuyor hem sesi kesiyor. Servisten bunu yapmasını beklemek , tavuğa çikolata yedirip, süpriz yumurtlamasını beklemek gibi olur. Eliniz yatkınsa kendiniz yapın.

Çağlar abi bahsettiğin şu linkteki gibi bişey mi ?

http://www.ebay.com/itm/New-4PCS-Car-Door-Striker-Cover-Lock-Protector-Antirust-Case-/321160332647?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AFord%7CModel%3AFocus&hash=item4ac6a5c567&vxp=mtr

Yanıtlama zamanı:

Hayır dostum.

Normalde çoğu klips http://www.reyondanal.com/klips-doseme-kapi-beyaz-1038008-ford-ka-pmu7573 linkindeki gibi oluyor.

Ben bunlara şamiyelden dibinin çapında parça kesiyorum ve http://www.reyondanal.com/klips-bagaj-bakalit-w705364s300-ford-connect-pmu7149 linkindeki gibi oluyor. Klipsleri örnek olarak gösterdim. Mutelif yerlerde farklı klipsler kullanılıyor. Klipsler genellikle plastik parçayı metal aksama tutturmakla görevli oluyorlar. Zamanla klips sertleşeliyor, gevrekleşebiliyor ve boşluk yapabiliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hiç şansını zorlama. :):) :) daha önce değiştirdik aracını.. :):) :):): :)

Değişmez mi ya bu sesten.Bi deneseydik:D

Yüzlerce parçanın birbirine geçtiği ve sürekli sarsıldığı bir ortamda mezar sessizliği beklemiyorsunuz sanırım...

Mezar sessizliği beklemiyoruz ama arabanın içi panayır yeri gibi de olmasın.Bu ses yoktu sonradan geldi ve tam geldi.Hafif bir ses değil.Bildiğin garç gurç baya bi ses.Bi de kulağımın dibinde.

Yanıtlama zamanı:

Hayır dostum.

Normalde çoğu klips http://www.reyondanal.com/klips-doseme-kapi-beyaz-1038008-ford-ka-pmu7573 linkindeki gibi oluyor.

Ben bunlara şamiyelden dibinin çapında parça kesiyorum ve http://www.reyondanal.com/klips-bagaj-bakalit-w705364s300-ford-connect-pmu7149 linkindeki gibi oluyor. Klipsleri örnek olarak gösterdim. Mutelif yerlerde farklı klipsler kullanılıyor. Klipsler genellikle plastik parçayı metal aksama tutturmakla görevli oluyorlar. Zamanla klips sertleşeliyor, gevrekleşebiliyor ve boşluk yapabiliyor.

Anladım abi ben kapı klipsi ses yapıyor sandım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.