Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Tdci 30.000-60.000-90000 Km Bakım Ücretleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Serkan Karakoca yazdı:

orjinal balataları alın ufak bir işçilikle halledilir dışarda sorun olmaz garanti ile ilgili ...

Serviste balatalar için motorcraft 460+115 işçilik (ciddi indirim yaparlarmış! bu fiyattan inse ne olur) verdikleri için ve garantiye etkisi olmadığından onu kesinlikle dışarıda yaptıracağım. Erol oto motorcraft ön balata  190/ bosch 120/ Kale 95 fiyat verdi. (Kale yumuşaktır kendi aracıma da taktım tavsiye ederim dedi.

Benim derdim Başer yüzde olarak iyi bir indirim yapmasına rağmen 60.000 bakımı için fiyatın halen yüksek olması.

• Yanıt 166
  • Görüntüleme 57,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yorumum: "Dört ayaklı yük taşıyan evcil hayvana durma komutu olarak söylenen üç harfli tek heceli sözcük".

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Son güncellemeyi yapayım arabayla ilgili, genel sohbeti de mundar ettik de uygun görülen bir başlığa taşınmasını rica ediyorum.   Sağ ön aks içi keçesi değişmiş, keçe ağzı bozukmuş yağ kaçırıyormuş,

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Bir kaç paint edit'leri mevcut adresi filan kapattım.   Motor yağı benzinli-dizel olarak geçiyormuş, sadece benzinli kısmı çıkmış burada. O ekstra kontrol yapılan yerlerde sorun çıkarsa telefonla

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Aşkın K. yazdı:

Serviste balatalar için motorcraft 460+115 işçilik (ciddi indirim yaparlarmış! bu fiyattan inse ne olur) verdikleri için ve garantiye etkisi olmadığından onu kesinlikle dışarıda yaptıracağım. Erol oto motorcraft ön balata  190/ bosch 120/ Kale 95 fiyat verdi. (Kale yumuşaktır kendi aracıma da taktım tavsiye ederim dedi.

Benim derdim Başer yüzde olarak iyi bir indirim yapmasına rağmen 60.000 bakımı için fiyatın halen yüksek olması.

fomoco ve motocrafttan şaşma balatada  ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.