Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20187 yıl comment_488875 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: orjinal balataları alın ufak bir işçilikle halledilir dışarda sorun olmaz garanti ile ilgili ... Serviste balatalar için motorcraft 460+115 işçilik (ciddi indirim yaparlarmış! bu fiyattan inse ne olur) verdikleri için ve garantiye etkisi olmadığından onu kesinlikle dışarıda yaptıracağım. Erol oto motorcraft ön balata 190/ bosch 120/ Kale 95 fiyat verdi. (Kale yumuşaktır kendi aracıma da taktım tavsiye ederim dedi. Benim derdim Başer yüzde olarak iyi bir indirim yapmasına rağmen 60.000 bakımı için fiyatın halen yüksek olması. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20187 yıl comment_488898 1 saat önce, Aşkın K. yazdı: Serviste balatalar için motorcraft 460+115 işçilik (ciddi indirim yaparlarmış! bu fiyattan inse ne olur) verdikleri için ve garantiye etkisi olmadığından onu kesinlikle dışarıda yaptıracağım. Erol oto motorcraft ön balata 190/ bosch 120/ Kale 95 fiyat verdi. (Kale yumuşaktır kendi aracıma da taktım tavsiye ederim dedi. Benim derdim Başer yüzde olarak iyi bir indirim yapmasına rağmen 60.000 bakımı için fiyatın halen yüksek olması. fomoco ve motocrafttan şaşma balatada ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın