Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187711 Ekonomik sürücüler ile Ford Focus 1.0 EcoBoost, 1 depo ile 1619 km yaptı.. (1006 mil'e denk geliyor) Knut Withil ve Henrik Borchgrevink Norveç, İsveç ve Finlandiya arasında giderek 100 km'de ortalama 3.3 litre tüketim elde etti. Araç standart 125 ps Ford Focus, 2014'de çıkacak olan econetic ver. değil. Parkur ve detaylar (Şuan çevirmeye vaktim yok gece TR olarak aktarırım) Arctic Circle in Kautokeino'un 400 km kuzeyinden başlayan yolculuk 28 saatin üzerinde sürmüş 2 gün boyunca 2 sürücü Oslo,Norveç'e gelmiş. Ortalama hız'ı yaklaşık olarak 60 km/h olarak hesaplanmıştır.Sürüş esnasında mümkün oldukça frenlemeden ve klima kullanımından kaçınmışlar.Sıcaklık ise donma sıcaklığı ile 22 derece arasında değişmiş. ------ Parkur'u merak edenler için araştırdım başlangıç noktası 350 mt yükseklikte bitiş noktası ise 20 mt yükseklikte.Yani buna yokuş aşağı diyene şaşmak lazım Buyrun bu da kuş bakışı ortalama parkuru. Biraz coğrafya bilgisi olan arkadaşlar benzer renklerin aynı rakımda olduğunu biliyordu iniş noktası şehir merkezi sadece..O da ortalama 350 mt. ------ Bu motor 2 yıl üst üste yılın motoru seçildi. Şuan Fiesta, B-MAX, C-MAX ve Grand C-MAX ile de sunulmaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187716 Sen ben yapamadıktan sonra böyle haberler fazla anlam taşımıyor, reklam kokmaktan öteye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187717 Sen ben yapamadıktan sonra böyle haberler fazla anlam taşımıyor, reklam kokmaktan öteye. Abi kıskandın mı yoksa:) şaka bi yana belki yapar ama gidene kadar çatlatır adamı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl Yazar comment_187719 Soruların cevapları konu da zaten var. Hesaplarsanız tabi ki ortalama hız yaklaşık 58 km/h yol ise yukarda yazdığı gibi rakım değerlerine bakılabilir. Bunlar olağan şeyler yapabilen yapsın herkes beceremez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187721 Biraz kasmayla 1000km civarı menzil görülebiliyorsa; buda imkansız değildir ama gündelik kullanım içinde pek de olağan birşey değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187740 Valla benim arabanın ortalama hızı şu an 61 di galiba. Yakıt tüketimi de 5,1 lt idi, bu sabah 5e düşmüş. İyi rakam. Ekonomi potansiyeli çok yüksek bir motor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl Yazar comment_187793 Parkur'u merak edenler için araştırdım başlangıç noktası 350 mt yükseklikte bitiş noktası ise 20 mt yükseklikte.Yani buna yokuş aşağı diyene şaşmak lazım Buyrun bu da kuş bakışı ortalama parkuru. Biraz coğrafya bilgisi olan arkadaşlar benzer renklerin aynı rakımda olduğunu biliyordur, iniş noktası şehir merkezi sadece..O da ortalama 350 mt. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl comment_188544 Ben de reklam koktuğunu düşünenlerdenim 1.0 lt ecoboost ile bu değerler yakalanabiliyorsa dizel satışını kaldırsınlar o zaman eb daha ekonomik.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl Yazar comment_188547 Ben de reklam koktuğunu düşünenlerdenim 1.0 lt ecoboost ile bu değerler yakalanabiliyorsa dizel satışını kaldırsınlar o zaman eb daha ekonomik.. Yahu kokuya ne gerek var zaten reklam ne olacak başla amacı da belli dizel ile kafa tutması değil ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl comment_188549 Adamlar reklamı yanlış hedefle yapmışlar, bence benzinle km ile uğraşmasınlar mesela Türkiye gibi yolları bozuk bir ülkede ne bileyim işte 150000 km yol yaptık daha servise gidip bir vida bile sıktırmadık yada değiştirmedik, arabanın kıçı başı ses getirmiyor gibi örneklendirseler emin olun daha çok prim yapar bu reklamlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın