Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Cep den gizli gizli:)) Gizlilik olacak bir durum yok Bekir abi büromda tv varda bende orda olabilecekmiyim bugun toplantı var aynı saatte )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Gizlilik olacak bir durum yok Bekir abi büromda tv varda bende orda olabilecekmiyim bugun toplantı var aynı saatte )) Yok Serdar'ım aslında ben oğlumun yaptığına gönderme yapmıştım ama tabii sadece ben bilince başka anlaşılıyor..... Bu arada toplantıda başarılar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yok Serdar'ım aslında ben oğlumun yaptığına gönderme yapmıştım ama tabii sadece ben bilince başka anlaşılıyor..... Bu arada toplantıda başarılar.... Teşekkür ederim Bekir abi... Ufaklıkta cevher var anlaşılan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 UEFA maçın saat 15:00 oynanmasına karar vermiş nasıl izleyeceğiz ya Verdim ya http://ekonomistceo.com/izle.html ilk yarı bitti benimde zaman bitti artık izleyemiyorum, derse devam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Hayır, herşey kaldığı yerden başladı da kar da aynı şekilde enteresan....!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Tatil yaptılar okulu tekrar geldim bilgisayar odasına dk 57 fena gol kaçırdık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Gooooolllllll 86dak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Ve goooolllll Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Bitti mi nedir sonuç? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Bitti mi nedir sonuç? 1-0 Gs önde son dakika.. Helal olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 3 dk uzatma 1-0 devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 1-0 Gs önde son dakika.. Helal olsun 3 dk uzatma 1-0 devam Hadi bakalım helal aslanlara... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Bitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Tur geldi emeği geçen herkese teşekkürler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 (düzenlendi) Çok iyi bir maç oldu......);)) Aralık 11, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap