Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Haydi Bir Minik Anket De Benden

Donanım seçimi 60 üye oy kullandı

1. 1. Filan fişmekan donanım paketinde hangisinin olmasını tercih ederdiniz?

• Otomatik park asistanı
      20%
      12
    • Deri direksiyon ve kolçak
      79%
      46

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Aydın Baran,

Ben de kolçak ve direksiyon dedim. Kişisel tercih sonuçta. otopark sistemi hiç önemli değil bana göre. Sonradan taktırmak vs de aklıma gelmez. Zaten alırken otopark sistemi olmayan bir aracı özel indirimle almıştım. İstesem park sistemli aracı da tercih ederdim ama fazladan bin TL vermeye değmeyeceğini düşünmüştüm, hala da aynı fikirdeyim. 

Direksiyon takılabilir ama ora konsolun kolçak için tümden değişmesi gerekiyor biliyorsun ve sanırım forumda henüz yapabilen çıkmadı. Yurt dışından veya çıkma bulmak lazım ki maliyet kabul edilebilir olsun.  

Konu bu değil. Konu araç donanım paketleri oluşturulurken tüketici beklentilerinin yeterince dikkate alınmıyor olması.

Şu radyolarda dönen garip ötesi bir reklam var hani uzay aracı taklidi, merak ediyorum ka ç kişiyi etkiledi acaba?

Haklısınız, özür dilerim ben konuyu farklı algıladım.

İzin verirseniz mesajımı değiştireyim yada sileyim.

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 3,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• İkisi de olsun derim. Ama illaki biri olacaksa deri direksiyon ve kolçak olsun...

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

daha önce de dile getirmiştim , arabanın içinde oturuyorken kendi kendine park etse ne olur etmese ne olur  

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Sıfırdan park etmeyi öğrenmenin, ilgili, istekli ve ciddiye alan birinin bir ayını alacağını düşünüyorum ki ben tembel ve ciddiye alan biri olmadığım halde mükemmel olmasa da düzgün park edebiliyorum.

Yanıtlama zamanı:

"Yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz Osmanlı Bankasıyız"

Bu reklamı hatırlayan liseli değildir :D :D :D 

Neyse otomatik park ve aktif şehir içi güvenlik bence çok çok önemli. Çünkü imaj artırmak, aracın tanıtımını yapmak ve arabayı daha üstte göstermek için çok başarılı. İşte diğerlerinden bir farkı oldu ve tanıtabildi. Emin olun toplumumuz teknopat kaynıyor bir sürü insan bunun için plazaya gitmiş test sürüşü yapmıştır. . Diğerleri yapamıyorken bunun tanıtımını yaptı  (focus I ilk çıktığında da şu meşhur reklamlı ESP yi tanıtmıştı aynı şekilde) . Bence olmasında hiç bir zarar yok. Fakat direksiyonu deri olmayan kolçaksız bir arabada olmamalı. Otosan/FORDun sorunu bu. 

KOl dayama ve deri direksiyon tüm serilerde veya en azından trendden itibaren standart olsa hiç sorun olmazdı (bknz VW golf) 

Yanıtlama zamanı:

Cenk abinin de belirttiği gibi Aydın abinin anlatmak istediği Otomatik Park gibi "unique" bir özellik varken neden sonradan aynı işlevi görebilecek şekilde eklenebilen şeyleri tercih etmemizdi. Normalde mantıklı ve alışınca da güzel lüksler bunlar da para vermeye hala değmez çoğumuza göre. Park etmeyi bilen biri için de "prestij" dışında bir etkisi yok :)

Park etmeyi bilmeyen biri için büyük nimet tabi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Emin olun toplumumuz teknopat kaynıyor

KOl dayama ve deri direksiyon tüm serilerde veya en azından trendden itibaren standart olsa hiç sorun olmazdı (bknz VW golf)

Vallahi benim çevremde teknopattan çok psikopat var, yaşam alanına göre müşteri profili değişiyor haliyle.

Ve evet aynen öyle herkese cazip gelecek donanım özelliklerini pahalı paketlere gömmektense kolay erişebilir yapsalar daha çok satarlar. Bknz.VW, bazen rakiplerden bir şeyler öğrenmek lazım

Yanıtlama zamanı:

deri direksiyon ve kolçak açık ara önde.. :)

Yanıtlama zamanı:

maddiyat yüzünden yeni style almış biri olarak tabiykide kolçak ve deri direksiyon servisten kolçağı hediye aldık ama aslını çok arattığı da aşikar :)

Yanıtlama zamanı:

Doğru bir arkadaşlar.Focus3 teki donanım seçeneklerinin müşteri açısından başarılı bulunması imkansız.Özellikle style araç sahiplerinin...

direksiyonu deri olmayan kolçaksız bir arabada olmamalı. Otosan/FORDun sorunu bu.

otomatik park asistanı adına gördüğüm en faydalı yorum

hüseyin ipek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bana daha teknolojik geliyo otomatik park. Çok işime yaradığından değilde havalı bi özellik :)

Yanıtlama zamanı:

Deri direksiyon ve kolçak.. Bi de arka kapı üstü tutamaçları :zha: :zha:

Bendekileri söküp yollayim mi :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.