Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201312 yıl comment_179079 Yakup benim arabayı test etmedin şöyle ya yazıklar olsun. Bende Vwclubtr'ye gidiyorum 2 hafta bırakacaksın ya, ver Yakup a 2 hafta doya doya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201312 yıl Yazar comment_179085 2 hafta bırakacaksın ya, ver Yakup a 2 hafta doya doya yesilkoy gulnihal sokak Bak bak abimiz ne demiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201312 yıl comment_179087 Elektrikli koltuklar opsiyon ile geliyor. daha komiği; elektrikli katlanır ayna highline pakete dahil değil. ben araçı aldığımda opsiyon listesti yoktu, ve bana ilk başta polo anahtarı bile vermişlerdi. biraz daha sabırlı olsaydım bi kaç opsiyon daha koyulbilirdi. neyse,her güzelin bi kusuru var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179091 Bir de benim focusa çok yakıyor diyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179097 Yakup eline emeğine sağlık, ne kadar klasik de olsa bir başka güzel araç... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179107 Golf bir tür akıl ve mantık evliliğidir, doğru seçim olduğunu her zaman bilirsin ama bir türlü tutku ile bağlanamazsın. İyi ve neredeyse kusursuz olduğunu bilmek benim gibi eksiklerini hisseden bir faniyi rahatsız eder. Büyük konuşmayayım ama VAG grubundan bir arabaya bineceğimi hiç zannetmiyorum. Tabii benim özelimdir ayrı konu... Forumdaki katılımcıların %80'i imkanlar el verseydi Golf almak isterdi, doğru mu yanlış mı? Bu arada şu anda Avrupa'da 110PS elden geçmiş TDI Motor ile satışa başlandı yanılmıyorsam. EA288 MDB serisinin bir üyesi olarak bu motor hem düşük iç sürtünme, hem daha etkili ve kontrol edilebilir soğutma, hem de NOx flltreli katalitik konvertör ve etkin DPF ile performans kaygısından çok düşük tüketim ve EU6 değerlerini karşılayacak emisyon vadediyor. Performanslı dizel için GTD'de kullanılan 2.0 184 PS TDi'ye bakmak lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179108 Araba fena değilmiş. Ama multilink takıntım var benim. Yorgunluk denetleyici miydi neydi onu çalıştırabildiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179109 Aklıma geldi, bir tanıdık 5-6 demişti tüketim icin yanlış hatırlamıyorsam. Dayıma sorarım bi ara. DSG ne yakıyormuş. Ama bu kadar yaksa almadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179111 Aklıma geldi, bir tanıdık 5-6 demişti tüketim icin yanlış hatırlamıyorsam. Dayıma sorarım bi ara. DSG ne yakıyormuş. Ama bu kadar yaksa almadı. Dsg dizelde yakıtı çok etkilemiyor diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179115 Yakıt bence de yüksek de İstanbul'a göre normal olabilir belki. Trafik farkı çok fazla orada, ekonomi kasmak da Ankara'da bu kadar zorken orada nasıldır bilemiyorum. Focus ile Golf aynı para olsa ikinci el'deki satış haricinde Golf alır mıydım, mantık evliliği olarak olabilir. Yazılım seçenekleri daha fazla, stage II yapılan bir çok örneği arasak şu an bile bulabiliriz belki de. Tabi şu saatte bu kadar alıştıktan sonra fiyatı uygun olsa bile ikinci el bir 116d olurdu tercihim Bir de kullanıcı kitlesi fazla bağımlı, her eleştirdiğimde aforoz tehlikesi var Kazasız belasız dertsiz tasasız kullanın Ankara'ya da GoPro isterik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179117 Yakıt bence de yüksek de İstanbul'a göre normal olabilir belki. Trafik farkı çok fazla orada, ekonomi kasmak da Ankara'da bu kadar zorken orada nasıldır bilemiyorum. Focus ile Golf aynı para olsa ikinci el'deki satış haricinde Golf alır mıydım, mantık evliliği olarak olabilir. Yazılım seçenekleri daha fazla, stage II yapılan bir çok örneği arasak şu an bile bulabiliriz belki de. Tabi şu saatte bu kadar alıştıktan sonra fiyatı uygun olsa bile ikinci el bir 116d olurdu tercihim Bir de kullanıcı kitlesi fazla bağımlı, her eleştirdiğimde aforoz tehlikesi var Kazasız belasız dertsiz tasasız kullanın Ankara'ya da GoPro isterik Vw fanlarına sakın Golf'ü beğenmiyorum demeyin haa. Beğenmek zorundasınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179121 Bu aidiyet duygusu bizde milletçe gelişmiş, kimsenin tuttuğunu eleştirmemek lazım. Tabii VW alanlar mükemmeli aldıklarını düşündükleri için daha çok rahatsız oluyor olabilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179127 Bu aidiyet duygusu bizde milletçe gelişmiş, kimsenin tuttuğunu eleştirmemek lazım. Tabii VW alanlar mükemmeli aldıklarını düşündükleri için daha çok rahatsız oluyor olabilirler. Aldıkları arabaya haksızlık etmiyorum tabi. Güzel,kullanışlı ama benim zevkime uymuyor. Sanki S Serisine biniyormuş gibi davranıyorlar. Birde Vw'i premium yaptılar zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179140 İç mekandaki kalite hissi oldukça iyi gözüküyor,bir önceki kasa audi a3 de aynı hissi vermişti bana,Yakıt yaz mevsimi için biraz fazla,ve fazla klasik duruyor araç led stoplar hariç. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın