Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Cyclone multimedya cihazına bağlı Dontpanic navigasyon yazlım ve haritalarını güncellemek için eski sürümü komple yedekleyip başka bir hafıza kartına attım ama çalışmıyor bilgisi olan varmı ? Navigasyon açılıp kapanıyor.hiç giriş yapmıyor...infotech firmasını aradım güncel sürüm ve haritaların olduğu bir linki Mial attılar ama o da aynı... sadece orjinal üzerinde gelen çalışıyor diğer yedek ve gönderilenler çalışmıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 hafta sonu bir arkadaşın yorumunda menüden de açılıyor diye okudum. ama şimdi o yazıyı bulamıyorum. hocam kamerayı çalıştırmak için uzaktan kumanda üzerindeki düğmeye basmak lazım ccd yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam yani bende öyle o düğmeye ne zaman bassam kamerayı çalıştırıyorum. Bende de çalışıyor ama ses gelmiyor. Acaba sizede öylemi onur bey ses konusunda ne sormak istediğinizi pek anlamadım ama sensörlerden gelen sesi soruyorsunuz sanırım bende ses geliyor diye hatırlıyorum. Cyclone multimedya cihazına bağlı Dontpanic navigasyon yazlım ve haritalarını güncellemek için eski sürümü komple yedekleyip başka bir hafıza kartına attım ama çalışmıyor bilgisi olan varmı ? Navigasyon açılıp kapanıyor.hiç giriş yapmıyor...infotech firmasını aradım güncel sürüm ve haritaların olduğu bir linki Mial attılar ama o da aynı... sadece orjinal üzerinde gelen çalışıyor diğer yedek ve gönderilenler çalışmıyor.. levent bey sorununuz şu cihazın içinde gelen sd karttan hiç bir veriyi silmemeniz gerekiyormuş bizde arkadaşımınkini silerek öğrenmiş olduk yapmanız gereken firmayla konuşarak elinizdeki sd kartı onlara yollayıp tekrar yüklemelerini istemeniz. cihaz üzerinde gelen sd kartın içinde lisans numarası varmış sanırım... cihazın navigasyon yazılımını orijinali üzerinden güncellemek isteyen arkadaşlar dont panic için verilen sitedeki adımları izleyerek son sürümü indirdikten sonra sadece karta kopyalama yapsınlar tabiykide öncesinde kartı bilgisayara yedeklemek lazım cihaz üzerindeki kartı silmek yada biçimlendirmek durumunda çalışmıyor çünkü.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 abi herşeyin bir pan zehiri vardır diyerekten araştırıyorum..hafıza kartı kloanma falan deniyroum şimdilik.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Cyclone kullanan arkadaşlar bu arayüz sizde var mı? Yada güncellenebiliyor mu? Benim çok hoşuma gitti eğer eski o mavi renkli çakma olan tema yerine bu tema oluyorsa almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 @Süleyman Altın tema yüklemek çok basit.Fakat şu var yüklenen tema arabanın özelliklerinide desteklemeli.Yukarıdaki videoda otomatik park desteği var fakat klima ayarları değiştiğinde ekrana ikaz geliyor mu göremedim.Daha önce çok araştırdım fakat araçla uyumlu çalışan bulamamıştım.Yeni güncelleme sonrasında yeniden araştırmak lazım yeni çıkan tema varsa deneyebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Tesekkurler @Doğan Kurban abi.Peki cihazın kendi üzerinde daha önce forumdada paylaşılan mavi tema dışında bir tema var mı ? İnternette .rrui uzantılı temalar var bunları gözat yaparak direkt yükleyebiliyormuyuz? Ben Navitech ile Cyclone arasında kararsız kaldım Hepsiburada da Navitetech nx251y 999 TL Cyclone ise 1800 TL montaj dahil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 (düzenlendi) Tesekkurler @Doğan Kurban abi.Peki cihazın kendi üzerinde daha önce forumdada paylaşılan mavi tema dışında bir tema var mı ? İnternette .rrui uzantılı temalar var bunları gözat yaparak direkt yükleyebiliyormuyuz? Ben Navitech ile Cyclone arasında kararsız kaldım Hepsiburada da Navitetech nx251y 999 TL Cyclone ise 1800 TL montaj dahil İlk multimedyası Navitech olan birisi olarak cyclone a geçmekten inanılmaz mutluyum. Telefonun ses kalitesi bile çok daha iyidir sanırım navitech den.Kesinlikle bu iki markadan birisini seçmek durumundaysan CYCLONE derim.Tema işine gelince güncelleme sonrasında yeni özellikler eklediler.Bu sebeple en son halinin temasını bulursam onun üstünde oynama yaparım.Daha önce foruma eklemiştim sanırım birkaç tema.Konuya bakıp eklerim buraya.Ama bence şuan için tema konusunda acele etmemekte fayda var. Haziran 29, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 bende iyiden iyiye navigasyonlu multimedia taktırma moduna girdim.ancak 2014 focus style olduğu için ön arka park sensörleri ekranda görünüyormu, otomatik park uyumlumu servise taktırmazsam hangi yerler garanti dışı kalır.serviste çok pahalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 bende iyiden iyiye navigasyonlu multimedia taktırma moduna girdim.ancak 2014 focus style olduğu için ön arka park sensörleri ekranda görünüyormu, otomatik park uyumlumu servise taktırmazsam hangi yerler garanti dışı kalır.serviste çok pahalı Aslına bakarsanız garantisiz ürüne para verrviste 300 fazla verin derim ben.Daha geçen gün bir arkadaşımızdan cyclone güncellemesi için cyclone servisi para istemiş.Ben serviste taktırdım ve cihazla ilgili bir sorun yaşadığımda hiç sorun çıkartmadan cihazı yenisi ile değiştirdiler.Benim aracım smart paket.Oto park sesli komut gibi tüm özellikler şuan aktif.Cyclone un açıkcası ses kalitesi orj e en yakını diyebilirim.Ha şunu demiyorum bakın süper ses kalitesi var. Piyasadaki cihazlar içinde en iyisi bu.Ekran dokunmatiği de gerçekten başarılı.Karar vermeden önce bir araçta bütün cihazları deneyin derim.Sonrasında beklentilerinizi karşılıyorsa alın.Ben memnunum pişmanda değilim. Cyclone da tek şikayetim sesli komutta size cevap veren kişinin erkek mi bayan mı olduğunu anlayamamızdır .Gerçekten daha başarılı olabilirdi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 teşekkür ederim arkadaşım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Doğan bey acaba yeni güncelleme yapacaklarmı bilginiz varmı..ben eksikleri bir maille bildirdim geri dönüş yaptılar ve çok memnun kaldıklarını belirttiler ama güncellemeyi nasıl öğreneceğimizi soramadım.sizn bir bilginiz varmı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Doğan bey acaba yeni güncelleme yapacaklarmı bilginiz varmı..ben eksikleri bir maille bildirdim geri dönüş yaptılar ve çok memnun kaldıklarını belirttiler ama güncellemeyi nasıl öğreneceğimizi soramadım.sizn bir bilginiz varmı.. bilgim yok şuan için. Ama yakında sanırım birşeyler yaparlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 cyclone multimedia takıldığı zaman koltuk ısıtma-sıcaklık göstergesi ve diğital klıma ayarı ekranda gözükmüyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen Kara Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Cyclone 2015 Ford Focus MCA için 9" inç android Multimedya çıkarıyor bir bilginiz varmı alınır mı teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mutlu Cuce Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 @Süleyman Altın tema yüklemek çok basit.Fakat şu var yüklenen tema arabanın özelliklerinide desteklemeli.Yukarıdaki videoda otomatik park desteği var fakat klima ayarları değiştiğinde ekrana ikaz geliyor mu göremedim.Daha önce çok araştırdım fakat araçla uyumlu çalışan bulamamıştım.Yeni güncelleme sonrasında yeniden araştırmak lazım yeni çıkan tema varsa deneyebiliriz. Doğan bey bende boyle birşey cikiyor nasil guncellenecegini bir turlu bulamadim otomatik park asistanı calismiyor yardimci olursaniz sevinirim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap