Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174664 İyi günler cam çıtası (orjinal siyah plastik olan) arka kelebek camın bitiminde tam yapışık değil,köşesinden biraz ayrılmış durumda aracıma krom cam çıtası monte etmek istiyorum ama önce bu kısmı yapıştırmam gerekli galiba.Bunun nasıl yapıştırabilirim? -Kaliteli çift taraflı bant ile yapıştırmak mı ,yoksa servise gitmek mi? (Garantisi devam ediyor) Temmuz 19, 201313 yıl Süleyman Altın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174665 Servis'e giderseniz ücretsiz yapıştırırlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl Yazar comment_174687 Teşekkürler arkadaşlar,az önce gitmeden eksik var mı bakayım diye araca baktım kapılarda alt tarafta fitillerin birleştiği yerde de aynı sorun var bunu yaparlar inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174721 Ya benim arabada ayni sorunu yasadi gittim serviise degistirin dedim bu citayi hemen degistirmwmek icin bahane yikamacida arabayi yikarken bez takilmistir buraya dendi bende nasil cozecegiz dedim siyah yapiskan silikon sikip yolladilar bu oldumu tabiki hayir bende disarida tuning de cam citasi yapmasan tekrar cikartip siyah silikon yaptim kaya gibi oldu ama malzemeyi bol kullancan serviste hic vakit kaybetme derim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl Yazar comment_174776 Servise gittim otosandan gelen özel bir yapıştırıcı ile yapıştırıp 2-3 saat beklemesi lazım dediler ayrıca direksiyondaki o krom kaplamada da yıpranma vardı garanti kapsamında değişim olacak ikisini beraber parça geldiğinde yapacaklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174806 Suleyman bey o ozel yapistirici dedigi servis dilinin mubaalasi siz yinede temkinli olun az sikmasinlar gecmis olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174816 Ya benim arabada ayni sorunu yasadi gittim serviise degistirin dedim bu citayi hemen degistirmwmek icin bahane yikamacida arabayi yikarken bez takilmistir Bu gibi durumlarda asla böyle bahaneleri kabul etmeyin, basit bir bez takılması ile çıkacak kadar kötü monte edilmişse çıtalar bu da üreticinin sorunudur. Gerekirse servis müdürü ile görüşme talep edin, Otosan'a bildireceğinizi, konunun takipçisi olacağınızı söyleyin ve bu durumun kabul edilemez olduğunu, hakkınızı arayacağınızı söyleyerek murlaka huzursuz edin. Servisler bazen iş yoğunluğu, bazen tembellik, bazen de ekonomik nedenlerle müşteriyi başından savıyor. Bu müşteri memnuniyeti odaklı gayret içinde olan Otosan'ın da zararına ve istemediği bir durum. Kavga edin demiyorum ama tatlı-sert hakkınızı arayın. Neyse ki sizde sonuçta sorunu çözmüşler, si tatmin olmamışsınız ayrı mesele... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl Yazar comment_174887 Bugün gerekli yapıştırma işlemini yaptılar bugun aracı yıkamazsanız daha sağlıklı olacaktır dediler.Şimdilik bir sıkıntı yok bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_175050 cam çıtaları 3m bantlıysa bence hiç orjınalinı bozma derim .ben bir kere yaptım .bir kış dayanmadı hemen bantlar özelliğini kaybetti çıktı..bende onları söküp ilacla birlikte havalı tabancadan cıkan siyah güçlü cam yapıştırıcısyla serviste yapıştırdım.. buna rağmen bir köşesinden yapıştırıcı çıktı.bende artık her gördükçe sinir oluyordum hepsini söküp attım.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın