Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Cam Çıtası Yapışkanı Hk.


Süleyman Altın

Soru

İyi günler cam çıtası (orjinal siyah plastik olan) arka kelebek camın bitiminde tam yapışık değil,köşesinden biraz ayrılmış durumda aracıma krom cam çıtası monte etmek istiyorum ama önce bu kısmı yapıştırmam gerekli galiba.Bunun nasıl yapıştırabilirim? 

 

-Kaliteli çift taraflı bant ile yapıştırmak mı ,yoksa servise gitmek mi? (Garantisi devam ediyor)

Süleyman Altın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 10 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Ya benim arabada ayni sorunu yasadi gittim serviise degistirin dedim bu citayi hemen degistirmwmek icin bahane yikamacida arabayi yikarken bez takilmistir buraya dendi bende nasil cozecegiz dedim siyah yapiskan silikon sikip yolladilar bu oldumu tabiki hayir bende disarida tuning de cam citasi yapmasan tekrar cikartip siyah silikon yaptim kaya gibi oldu ama malzemeyi bol kullancan serviste hic vakit kaybetme derim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Servise gittim  otosandan gelen özel bir yapıştırıcı ile yapıştırıp 2-3 saat beklemesi lazım dediler ayrıca direksiyondaki o krom kaplamada da yıpranma vardı garanti kapsamında değişim olacak ikisini beraber parça geldiğinde yapacaklar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ya benim arabada ayni sorunu yasadi gittim serviise degistirin dedim bu citayi hemen degistirmwmek icin bahane yikamacida arabayi yikarken bez takilmistir

Bu gibi durumlarda asla böyle bahaneleri kabul etmeyin, basit bir bez takılması ile çıkacak kadar kötü monte edilmişse çıtalar bu da üreticinin sorunudur. Gerekirse servis müdürü ile görüşme talep edin, Otosan'a bildireceğinizi, konunun takipçisi olacağınızı söyleyin ve bu durumun kabul edilemez olduğunu, hakkınızı arayacağınızı söyleyerek murlaka huzursuz edin. Servisler bazen iş yoğunluğu, bazen tembellik, bazen de ekonomik nedenlerle müşteriyi başından savıyor. Bu müşteri memnuniyeti odaklı gayret içinde olan Otosan'ın da zararına ve istemediği bir durum. Kavga edin demiyorum ama tatlı-sert hakkınızı arayın.

Neyse ki sizde sonuçta sorunu çözmüşler, si tatmin olmamışsınız ayrı mesele...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

cam çıtaları 3m bantlıysa bence hiç orjınalinı bozma derim .ben bir kere yaptım .bir kış dayanmadı hemen bantlar özelliğini kaybetti çıktı..bende onları söküp ilacla birlikte havalı tabancadan cıkan siyah güçlü cam yapıştırıcısyla serviste yapıştırdım.. buna rağmen bir köşesinden yapıştırıcı çıktı.bende artık her gördükçe sinir oluyordum hepsini söküp attım..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.