Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170369 Sonunda uzun arayışlar sonrası renkli geniş TFT ekran ile değiştim. Bütün arkadaşlarımızın dediği gibi havamız değişti. İstanbulda temin etmek isteyenler ikitelli Atatürk ota sanayide Uzman Ford'tan temin edebilirler. Montajı Mehmet bey yaparak göstegeyi test ederek aldım. Ekranın sağ alt köşesinde km gösteren versiyon çıktı. Gayet şık ve kullanışlı. Poşetini ben açtım ancak Arka tarafında ufak bir kaç çizik dışında bir hatası yok. Sisleri, kısaları ve uzunları açtığınızda göstergede araç resminde görebiliyorsunuz. Eskisini sökmek için Bora'nın dediği gibi soketi enteresan bir mekanızma ile kilitleniyor. Ayrıca Sürücü emniyet kemeri ikaz sesini iptal etmiştim. Gösterge değişince tekrar aktif oldu. Demekki göstergenin hafızasında tutulan bir parametreymiş. Resimleri sırasıyla paylaşıyorum. Focus 3 sahibi tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim., Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170370 Biraz da temizlendi mi tamamdır Hadi hayırlı olsun, ''focus sahiplerinin ilk fırsatta değiştirmesi gereken detaylardandır'' der uzaklaşırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170371 Hayırlı olsun çok güzel olmuş. Size maliyeti ne kadar oldu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl Yazar comment_170372 Teşekkürler Yakup. Yarın yıkama günümüz. Temizlik yapacağız. 3d Paspas almıştım n11.com'dan. onun içinde ayrı bir başlık açacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170373 Hayırlı olsun... Araca görsellik katıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170377 Yazilim guncellemeye ihtiyaci var. Iyi gunlerde kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170383 Hayırlı olsun gerçekten güzel bu gösterge. Kaça alabildiniz? Sizden çıkan parçayı aldılar mı? Ürünün devamı var mı yoksa tek miydi ellerinde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201313 yıl comment_170393 Hayırlı osun .. Mevcut km yi ekleyebildiniz mi? Birde maliyetten bahsetmemişsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201313 yıl comment_170399 temin ettiğiniz yerin irt numaralarını biliyormusunuz acaba birde ekranı ne kadar maliyeti oldu çok şık olmuş iyi günlerde kullan Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201313 yıl comment_170404 hayırlı olsun gerçekten çok şık durmuş atlanmaması gerekilen bir parça Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201313 yıl comment_170413 hayırlı olsun..güle güle kullanın..size maliyeti ne kadar oldu acaba öğrenebilir miyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201313 yıl comment_170414 İstanbulda temin etmek isteyenler ikitelli Atatürk ota sanayide Uzman Ford'tan temin edebilirler. Montajı Mehmet bey yaparak göstegeyi test ederek aldım. hayırlı olsun gerçekten çok güzel ben de bundan almak istiyorum ama nasıl temin edebiliriz bize kargoyla gönderebilirler mi acaba temin ettiğiniz yerin tlf no su varsa direkt onları arayalım. bu arada fiyatı ne kadardı. parça sıfır mı yoksa çıkmamı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201313 yıl comment_170420 hayirli olsun cok guzel gule gule kullanin bence ilk basta degismesi gereken parca.ben de sorayim maliyet km yi nasil ayarlattiniz acaba? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın