Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Plastik Cam Çıtalarının Kalkması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhabalar

Bu arka kapılarının plastik cam çıtalarının ön kapıya doğru uçları (orta direklerin üzerindeki parlak siyah üzerindeki) ön kapıdakiler gibi yapışık durmuyor. Acaba açılmaya mı başladı? Yoksa alırken mi böyleydi? Şu anda dikkatli bakmaz isen görüntü dahil bir sıkıntı yok.

Sizce hemen götürmeli mi yoksa iyice açılmasını beklemeli, hoş belki açılmayacak da..

Ses filan ilerleyen zamanlarda yapmaz umarım.1 aylık araba olmaması lazım aslında ya neyse.

Garanti kapsamında değiştiriyorlar mı çıtaları yada yapıştırırlar mı fikri olan var mı?

Birde arka stop lambasının alt ucuna bastırınca hareket ediyor, mevcut durum sol stopta yok mesela.. Stoplarında su almasından çekiniyorum ...

Yanıtlama zamanı:

Bende dün aynı şeye dikkat ettim benimde arka kapının arkasına doğru dediğiniz şekilde tam yapışık değil.

Bakıma gittiğimde göstermeyi düşünüyordum pek önemsememiştim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir onun için gidesim yoktu, ama Yakup Bey diyorsa gitmek lazım, :)

Adamlar bunun için mi geldin der gibi bakıyorlar gibi hissediyorum :(

Yanıtlama zamanı:

Bir onun için gidesim yoktu, ama Yakup Bey diyorsa gitmek lazım, :)

Adamlar bunun için mi geldin der gibi bakıyorlar gibi hissediyorum :(

Bir sormuş olursunuz en azından :) Bana servis uzak olmasa giderdim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

koyuyorum :)

Fotoğraf fln varsa koyabilirmisiniz tam anlamadım nerede olduğunu kusura bakmayın:)

nuyp7.jpg

nuypy.jpg

nuyqj.jpg

Volkan Alan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu çıtanın arka kelebek camdan taraftaki ucu basınçlı su ile yıkarken yerinden çıkmıştı. Altında bir klips var bastırınca oturdu yerine.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu çıtanın arka kelebek camdan taraftaki ucu basınçlı su ile yıkarken yerinden çıkmıştı. Altında bir klips var bastırınca oturdu yerine.

nasıl nereye bastırmalı acaba

Yanıtlama zamanı:

nasıl nereye bastırmalı acaba

tam uç noktada değilde 2-3 cm içerde 45 derece açıyla olması lazım klips. biraz kalkmıştı bende kurcalarken çıkardım :D nasıl anlatsam bilemedim şimdi klipsin ağzı yukarıya doğru çıtanın içinde dili var klipse geçiyor :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tam uç noktada değilde 2-3 cm içerde 45 derece açıyla olması lazım klips. biraz kalkmıştı bende kurcalarken çıkardım :D nasıl anlatsam bilemedim şimdi klipsin ağzı yukarıya doğru çıtanın içinde dili var klipse geçiyor :D

sence foto lardaki duruma faydası olur mu?

Yanıtlama zamanı:

Sizinkinde çok fazla açıklık yok biraz bastırın oturur belki :)

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler :) Bencede o kadar bir açılık yok,arka kelebek camının orda biraz bende de var ama önemsemiyorum şimdlik.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.