Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fransız Arabası Alınmaz Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bizim arkadaş elektronik el frenli passatlarının çıkmadığı yokuşu broadway yarım el freni ile çıktığında baya sövmüştü

Bunu anlayamadım. El freni çekili olmayan pasatın çıkamadığı yokuşu broadway el freni çekili mi çıktı ?

Buradan da anlıyorum ki ben Alman arabası out, fransız arabası in. :D :D :D

• Yanıt 98
  • Görüntüleme 25,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Her araba alınır. Önemli olan amacınızın ne olduğu ve ne kadar para karşılığında aldığınızdır.    Fransız arabalarının dayanıklılığına çamur atanlar peugeot 504 lerin hala Mısr da taksi olarak kulla

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Her araç hatta maddi değere  sahip her şey beklentilerinize, şartlarınıza ve alacağınız riske göre alınabilir.   Kesin olan tek şey "Fransız arabaları alınmaz" dedikten sonra nedenini açıklayamayan

• Mertol'un yazdıklarına birebir katılıyorum... Bizim ülkemizde yaygın deyişi ile bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak söz konusudur; fikir sahibi olma da genelde münferit birkaç gözleme dayanan eks

Yanıtlama zamanı:

Bende 1993 tam binecektim ki (lada) skodanın vw la birleşip 550 parçasının değiştiği söylenince kısmet olmamıştı....

Yanıtlama zamanı:

Bunu anlayamadım. El freni çekili olmayan pasatın çıkamadığı yokuşu broadway el freni çekili mi çıktı ?

Buradan da anlıyorum ki ben Alman arabası out, fransız arabası in. :D :D :D

Tam olarak bilmiyorum, bana söylenilen bu. Yarım el freni geri kaymayı engellediği için broadway çıkmış olup passat çıkamamış olabilir. Elektronik el frenlerinde akü bitince de aracı hareket ettiremiyorsunuz bildiğim kadarıyla.

Yanıtlama zamanı:

Önceki sayfada attığım tohumlar filizleniyor mu ne?  

:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Daha 1 gun once Megane coupe Gtline 1.6dci 130bgye baktim benim araba dolulugunda 69.000 liraya geliyor. Pahali baya eger benim arabayla denk gelseydi dusunebilirdim takasi :D

Yanıtlama zamanı:

megane 2 ye iyi diyenin aklına şaşarım , focus 1 bile megane 2 den kat kat iyidir.arkadaşım magane 2 almıştı 1 ay içinde geri sattı arabayı beğenmediği için ..megane 2 kullandım ve beş para etmez megane 2 ...iç dizaynı malzeme kalitesi sağlamlığı falan saçma sapan bi araba.mesela arka oturuş pozisyonu berbat arabanın arabanın içine gömülüyor insan ,uzun yolculukta bacağı yoruluyor insanın.madem megane 2 güzeldi neden focus 3 aldınız megane 3 alsaydınız onun yerine...ben focus 1le başladım focus 2 yle devam ettim focus 3 le de hala  devam ediyorum  .Hiç bir eksiği yokmuş megane 2 nin !!!arabaya donanım eklemekle eksiksiz olmuyor araba ben birsürü eksik sayarım megane 2 de..

bak ahbap bu şekilde yazışın 2 etti. önce sen aç kendi aklına şaş sonrada doğru düzgün yazmayı öğren bir daha da benim yazılarımı okuma. yukarıda engelleme var orada benim yazdıklarımı engelle sonrada git kime sataşıyorsan sataş

Yanıtlama zamanı:

Hangi ülkenin markanın ürettiğine iyi ya da kötü dersiniz bilemem de:

-Teorik olarak Türkiye şartlarında göz önüne alabileceğiniz bir istatistik yok,

-ADAC testleri bile yetkili servislerdeki kayıtları değil adac çağrı merkezine yapılan çağrılar sonucunda oluşturulduğu için çok kısıtlı

- Bana bir Maybach bir de en kötü fransız arabasını verin, fransızı yıllarca kullanabilir, Maybach'ı 5 bin km kullanıp kaporta hasarsız perte çıkarabilirim. İş sürücüde biter ve hiç bir sürücü kolay kolay kötü veya yanlış kullandığını kabul etmez. Türkiye'de servisler bu yüzden garantide bu kadar sorun çıkartıyorlar. Her şeyi garantiye sokarlarsa batarlar.

-Herkesin kalite anlayışı farklı. Bana kapalı bir kutuya roll cage, bi-xenon ve mükemmel bir yol tutuş verin o araba megane'dan da focus'tan da daha iyidir bana göre. Kriterlerde bu kadar farklılık varken gereksiz agresifliğe gerek yok ki burada megane alınmazda ortak karar kılıp makale yazsak megane alacak adam yine alır.

Tatlı sert bir tartışmadan agresif suçlamalara geçmenin manası yok ortada kanıtlanabilecek bir şey yokken. Ne, satış rakamları mı? Kaç tanesini filoların, şirketlerin aldığı, hangi servisin kredide kolaylık sağladığı dönemlerde artış olduğu gibi detayları bana veremezseniz somut bir şey yok demektir. O dönemde duvara 200 ile giren bir aracı haberlerde gördüklerinde ford mu renault mu diye bakmıyorlar, akıllarına kazınıyor, almaktan vazgeçiyor insanlar. Bu konuyu farkın kanıtlanamayacağı üzerine çevirmeyelim de şehir efsaneleri ile eğlenelim lütfen :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.