Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

O Araç 1. Dönem Mtv Kim Öder?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

adamlar trafik sigortama 340 lira ödemişler birde kalkıp MTV yi ödemezler... Tabi bayi ile önceden anlaşılmadıysa... En güzeli bayideki satış temsilcinizi arayın teyid edin ve bir an önce ödeyin devlete borçllu kalmamak lazım :)

• Yanıt 36
  • Görüntüleme 19,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Mtv ödenmeden plakası çıkmaz.Ödenmiştir internete yansımamıştır.   Edit:Gerekli değilmiş.

• Serhat Çelikkanat
    Serhat Çelikkanat

Ben aracı satın aldıktan sonra ödedim ayrıca plakam da çıkmıştı.

• Kubilay Yıldırımbayazıt
    Kubilay Yıldırımbayazıt

anlaşma falan yoktu ki ama sigorta ve mtv yi kendiler yaptırmıştı tabi 2011 ağustostan bahsediyorum o zaman yazan tarihten önce yatar rahat olun büyük ihtimalle trafiğe çıkış tarihinden 1 ay son

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

adamlar trafik sigortama 340 lira ödemişler birde kalkıp MTV yi ödemezler... Tabi bayi ile önceden anlaşılmadıysa... En güzeli bayideki satış temsilcinizi arayın teyid edin ve bir an önce ödeyin devlete borçllu kalmamak lazım :)

Sigortamı kendım yaptırdım ben.öyle konusmuştuk ilk taksit onalrındı.Satış temsilcisi öyle dediği için üstünde durmadım ben

Yanıtlama zamanı:

öncelikle aracın plaka ruhsat işlemleri ve trafiğe çıkış için MTV gerekli değil, yazıldığı gibi tescil tarihinden itibaren 1 ay süresi var.

Eskiden anahtar teslim fiyat içinde kasko hariç her şey olurdu, ama artık bazı bayiiler MTVyide ödemiyor, hatta emin değilim ancak sigortayı ödemeyeni bile gördüm sanıyorum.

Vade tarihine bi kaç gün kalana kadar bekleyin yatmamış olursa bayiiye sorun neden ödemiyorsunuz diye, siz ödiceksiniz derlerse anahtar teslim aldım nasıl olur filan diye konuşun ancak elinizde buna dair bir belge olmadığından ödemezlerse siz ödemek zorundasınız.

Yanıtlama zamanı:

Artık bayiler MTV'yi ödemiyor. 1 aylık süreniz olduğu doğru.

Yanıtlama zamanı:

Bir de şu var bayii araçların vergilerini topluca ödüyoruz merak etmeyin de diyebilir.. Tecrübe ile sabittir.. Tabii mutlaka bayii ile görüşüp öyle hareket edin...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yetkili servisi aradım.Sordum direk bize ait ay sonunda toplu olarak yatırıyoruz dediler.Cam çıtası sormustum 2oo lira fiayat çektiler.

Yanıtlama zamanı:

Yetkili servisi aradım.Sordum direk bize ait ay sonunda toplu olarak yatırıyoruz dediler.
Aracımı Temmuz 2011 içinde teslim almıştım. ilk MTV'yi 15 Ağustos civarı bayi yatırdı. 
Yanıtlama zamanı:

Bugün bir bayiye gittim fiyat almaya, mtv siz oduyorsunuz dediler, 1.mi 2mi bu dedikleri?

Yanıtlama zamanı:

MTVyi iseterseniz dahil anlaşırsınız isterseniz hariç anlaşırsınız kendiniz ödersiniz. İki durumda da 1 aylık süre vardır. 

Eskiden plaka işlemleri yapılmadan  peşin avans olarak yatırılıyordu, plaka çıktığı zaman mahsup ediliyordu. Bu karışıklığa neden olduğundan artık böyle yapılmıyor.

Çünkü araç tescili yapıldıktan sonra 20 gün maliyenin kendi sistemine girme süresi geçiyor. Maliye aracı sisteme girdikten sonra vergi yatırılabiliyor

Eğer sistemde aracı ve borcu görüyorsanız gidip yatırıyorsunuz. Eğer bayi yatıracaksa onlar zaten bir ay sonra ödüyorlar.

(Aracın sisteme girilmesi yerine göre 10-25 gün arası sürebiliyormuş)

Ben bugün hariç anlaştım. Bayiye sadece araç fatura bedelini ödeyeceğim. Geriye kalan plaka masrafı, sigorta, MTV tarafımdan ödenecek. Bunu sadece taksit için uygun gördüm. Çünkü fark vermeden MTVyi 6, tra.sigortasını 5 taksit yaptıracağım.

Özer Öztürk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün bir bayiye gittim fiyat almaya, mtv siz oduyorsunuz dediler, 1.mi 2mi bu dedikleri?

1. dönem Mayısta aldım..

MTVyi iseterseniz dahil anlaşırsınız isterseniz hariç anlaşırsınız kendiniz ödersiniz. İki durumda da 1 aylık süre vardır. 

Eskiden plaka işlemleri yapılmadan  peşin avans olarak yatırılıyordu, plaka çıktığı zaman mahsup ediliyordu. Bu karışıklığa neden olduğundan artık böyle yapılmıyor.

Çünkü araç tescili yapıldıktan sonra 20 gün maliyenin kendi sistemine girme süresi geçiyor. Maliye aracı sisteme girdikten sonra vergi yatırılabiliyor

Eğer sistemde aracı ve borcu görüyorsanız gidip yatırıyorsunuz. Eğer bayi yatıracaksa onlar zaten bir ay sonra ödüyorlar.

(Aracın sisteme girilmesi yerine göre 10-25 gün arası sürebiliyormuş)

Ben bugün hariç anlaştım. Bayiye sadece araç fatura bedelini ödeyeceğim. Geriye kalan plaka masrafı, sigorta, MTV tarafımdan ödenecek. Bunu sadece taksit için uygun gördüm. Çünkü fark vermeden MTVyi 6, tra.sigortasını 5 taksit yaptıracağım.

Biz açıkcası konuşmadık da ayak üstü sormuştum borçsuz alacaksınız tabi ki demişti.Ama  aradım bugun rahat birşekilde biz ay sonunda toplu öderiz dedi.Hiç yokuş yapmadı.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

22.nde ödenmiş arkadaşlar 1. taksit :)

Yanıtlama zamanı:

Ben de aracı 3 gün önce aldım. Sorguladığımda sadece mtv 2.taksit borcu görünüyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben de aracı 3 gün önce aldım. Sorguladığımda sadece mtv 2.taksit borcu görünüyor.

Sizinki saten yatırılmış.Tahsilatlar kısmından yatırılmışsa eğer görebiliyorsunuz.Bu arada hayırlı olsun.

Yanıtlama zamanı:

22.nde ödenmiş arkadaşlar 1. taksit :)

Hadi hayırlı olsun Volkan...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hadi hayırlı olsun Volkan...

Çoook teşekkür ederim. :

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.