Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Burak

Üye
  • Toplam İleti

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet Burak Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ardahan
  • Arabam:
    '13 Grand C-Max Titanium
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Ahmet Burak's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biz Ardahan'da kış lastiğini Eylül'de taktırıyoruz. O yüzden sıkıntı yok. Biraz önce servis içerisindeki ustalarla görüştüm. Fordlarda olan genel sıkıntıymış bu. Dediğiniz gibi baskı balata problemi. Herhangi bir sıkıntı yapmaz ama sesi gıcık edebilir diyorlar. Hatta bu konuda birçok müşteriden şikayet almışlar. Ama garantiden değişim yapmıyorlar. Sadece içerisinde bir yay varmış, o koparsa garantiye sokuyorlarmış. Neyse diyecek birşey yok. Bir daha ki araç alımında başka markalara bakacağız... Saygılarımla.
  2. Merhaba arkadaşlar. 2013 model Ford Grand C-Max aracım henüz 27.000 KM.'de. Düz zeminde sağa sola manevra yaparak hareket ettiğimde ve yokuş yukarı dururken kalkmaya başladığımda aracımın altından kalın uğultu şeklinde gibi bir ses geliyor. Aracımı 30.000 bakımına getirdiğimde servise bu sesi dinlettim. Bana baskı balatadan dediler. Aracımın garantisi devam ediyor. Garantiden yaptıralım dedim. Kullanıcı sorunu diyorlar. Aynı problemden dolayı gelen çok olmuş ama garantiye sokmuyorlar. Sıfır alınmış 27.000 KM. deki bir araçta böyle bir sorun olabilir mi? Düzgün kullanma konusunda ben kendimden eminin... Ama bir türlü araçtan emin olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Değişim fiyatına da 2.200 TL. dediler???
  3. Merhaba arkadaşlar. Ford Grand C-Max aracıma koltuk başlığı ile bütünleşik Navix NVX-7719 HD model LCD Monitör almayı düşünüyorum. Bu ürün hakkında bilgisi olan veya kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Ayrıca önerebileceğiniz başka bir cihaz varsa da değerlendirmeye açığım. Saygılarımla.
  4. Yorumlarınız için teşekkür ederim. O zaman orjinalinden devam edelim.
  5. Tamamdır. Araca özel bölüm olarak düşünmüştüm.
  6. Arkadaşlar merhaba. Grand C-Max aracıma Kış Lastiği alacağım. Aracımın orjinal ebadları 215/50R17 Araç 17 Jant olduğundan dolayı diğer lastik markaları çok fazla pahalı. Petlas 215/50R17 91H Snowmaster W651 Kış Lastiği'nin başarılı olduğunu duymuştum. Bu yüzden, bu lastikten almayı düşünüyorum. Ancak bazı sitelerde DAHA DAR LASTİKLERİN kışın daha iyi olduğunu öğrendim. Yani 215 yerine 205 alsam daha iyi olabilir mi? Bunun herhangi bir zararı olur mu? Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar...
  7. Arkadaşlar uzun yol başlangıcında açtığım panaromik cam perdesini, kapatmaya çalıştığımda sağ ray üzerinde arka arkaya 3 noktDan sıkışmış olduğunu fark ettim. Yolun sonunda geldiğim Ankara da aracımı aervise götürdüm. Servis bütün tavan döşemesi sökülecek dedi. Ama tavan penceresinin kenarlarında lastikler var sadece onları demek istemiş olabilir mi? Bütün tavan döşemesi çok geniş çünkü? Daha önce yaptıran varsa yorum bekliyorum arkadaşlar.
  8. Arkadaşlar Ankara'da devamlı gidebileceğim, sizlerinde daha önceden gidip memnun kaldığınız Ford Servisi veya ustası var mı? Ostim veya Şaşmaz farketmez. Grand C-Max'ten anlayan birisi olmalı.
  9. Resimler bunlar. Birinci resimde bulunan plastik küçük bölümler çıkınca her iki tarafta iki tane vida var ancak onları gevşetince ortadaki demirin kayabileceğini sanmıyorum. Gevşetmeyi denedim ama çok sıkı olduğu belki bozarım diyerek fazla uğraşmadım. İkinci fotoğraf kapaktaki bölge, acaba kapaktan mı yapılıyor yoksa ana gövdeden mi? Hatırlarsanız bagaj kapağından Hafif Hasar almıştı aracım. Yaptırdıktan sonra ses geldiği için tekrar servise götürdüm. İç plastik aksamı çıkarıp tekrar taktılar. Buna ek olarak kapağı sıktılar. Kapak normal kapandıktan sonra 3-5 mm. daha kendisini sıkıyor. Bu sebeple çok sert açılıyor. Biraz daha gevşetirsem daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
  10. Teşekkürler en kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim.
  11. Merhaba arkadaşlar. Grand C-Max aracımın bagaj kapağının içerisinde bulunan plastik aksamdan ses geliyordu. Ford servisine götürdüm, plastik parçayı çıkarıp kontrol ettiler ayrıca bagaj kapağının daha sıkı kapanması için ayar yaptılar ve ses kesildi. Ancak bagaj kapağı eskisi gibi yumuşak değil, kendisini çok sert sıkıyor. İkamet ettiğim yerde Ford servisi olmadığı için tekrar düzelttirmeye gidemedim. Bagaj kapağı ayarının nereden yapıldığını bilen var mı acaba?
  12. Yok hayır. Cam kapalı. Sürücü kapısını biraz sert çekmek gerekiyor. Hafif meyil olan yerde bile serbest bıraksanız tam kapanmıyor.
  13. Bunların hepsini bana verdiler ama BOYA ÖLÇÜMÜ YAPTIRMADIM ayrıca gözle kontrolden başka birşey de yapmadım. Sonradan farkettiğim bir şey; sürücü kapısı diğer kapıya göre sert kapanıyor. Ön yolcu kapısını kapatırken tok bir ses çıkıyor. Sürücü kapısında ise sert bir ses geliyor. :S Sürücü kapısı daha fazla kullanıldığından dolayı ayarını böyle yaptıklarını düşünüyordum şuana kadar...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.