Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174396 Merhaba arkadaşlar. Grand C-Max aracımın bagaj kapağının içerisinde bulunan plastik aksamdan ses geliyordu. Ford servisine götürdüm, plastik parçayı çıkarıp kontrol ettiler ayrıca bagaj kapağının daha sıkı kapanması için ayar yaptılar ve ses kesildi. Ancak bagaj kapağı eskisi gibi yumuşak değil, kendisini çok sert sıkıyor. İkamet ettiğim yerde Ford servisi olmadığı için tekrar düzelttirmeye gidemedim. Bagaj kapağı ayarının nereden yapıldığını bilen var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174399 Biraz uzaktan komple bağlantıları görebileceğimiz fotoğraf size yardımcı olabilmek adına iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl Yazar comment_174442 Teşekkürler en kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174481 Döner takoz,lastik gibi birşeyler varsa onları çevirin. Ama menteşe bağlantı civataları ile konumunu ileri geri alarak ayar yapılıyorsa hiç uğraşmayın. İlk birkaç gün sert olabiliyor. Zamanla aç kapa yumuşuyor biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl Yazar comment_174748 Resimler bunlar. Birinci resimde bulunan plastik küçük bölümler çıkınca her iki tarafta iki tane vida var ancak onları gevşetince ortadaki demirin kayabileceğini sanmıyorum. Gevşetmeyi denedim ama çok sıkı olduğu belki bozarım diyerek fazla uğraşmadım. İkinci fotoğraf kapaktaki bölge, acaba kapaktan mı yapılıyor yoksa ana gövdeden mi? Döner takoz,lastik gibi birşeyler varsa onları çevirin. Ama menteşe bağlantı civataları ile konumunu ileri geri alarak ayar yapılıyorsa hiç uğraşmayın. İlk birkaç gün sert olabiliyor. Zamanla aç kapa yumuşuyor biraz. Hatırlarsanız bagaj kapağından Hafif Hasar almıştı aracım. Yaptırdıktan sonra ses geldiği için tekrar servise götürdüm. İç plastik aksamı çıkarıp tekrar taktılar. Buna ek olarak kapağı sıktılar. Kapak normal kapandıktan sonra 3-5 mm. daha kendisini sıkıyor. Bu sebeple çok sert açılıyor. Biraz daha gevşetirsem daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl Yazar comment_174902 Arkadaşlar Ankara'da devamlı gidebileceğim, sizlerinde daha önceden gidip memnun kaldığınız Ford Servisi veya ustası var mı? Ostim veya Şaşmaz farketmez. Grand C-Max'ten anlayan birisi olmalı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın