Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bagaj Kapak Ayarı İçin Yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar. Grand C-Max aracımın bagaj kapağının içerisinde bulunan plastik aksamdan ses geliyordu. Ford servisine götürdüm, plastik parçayı çıkarıp kontrol ettiler ayrıca bagaj kapağının daha sıkı kapanması için ayar yaptılar ve ses kesildi. Ancak bagaj kapağı eskisi gibi yumuşak değil, kendisini çok sert sıkıyor. İkamet ettiğim yerde Ford servisi olmadığı için tekrar düzelttirmeye gidemedim. Bagaj kapağı ayarının nereden yapıldığını bilen var mı acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler en kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim.

Yanıtlama zamanı:

Döner takoz,lastik gibi birşeyler varsa onları çevirin. Ama menteşe bağlantı civataları ile konumunu ileri geri alarak ayar yapılıyorsa hiç uğraşmayın. İlk birkaç gün sert olabiliyor. Zamanla aç kapa yumuşuyor biraz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eh6IpZB.jpg

OWRMguA.jpg

Resimler bunlar. Birinci resimde bulunan plastik küçük bölümler çıkınca her iki tarafta iki tane vida var ancak onları gevşetince ortadaki demirin kayabileceğini sanmıyorum. Gevşetmeyi denedim ama çok sıkı olduğu belki bozarım diyerek fazla uğraşmadım. İkinci fotoğraf kapaktaki bölge, acaba kapaktan mı yapılıyor yoksa ana gövdeden mi?

Döner takoz,lastik gibi birşeyler varsa onları çevirin. Ama menteşe bağlantı civataları ile konumunu ileri geri alarak ayar yapılıyorsa hiç uğraşmayın. İlk birkaç gün sert olabiliyor. Zamanla aç kapa yumuşuyor biraz.

Hatırlarsanız bagaj kapağından Hafif Hasar almıştı aracım. Yaptırdıktan sonra ses geldiği için tekrar servise götürdüm. İç plastik aksamı çıkarıp tekrar taktılar. Buna ek olarak kapağı sıktılar. Kapak normal kapandıktan sonra 3-5 mm. daha kendisini sıkıyor. Bu sebeple çok sert açılıyor. Biraz daha gevşetirsem daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar Ankara'da devamlı gidebileceğim, sizlerinde daha önceden gidip memnun kaldığınız Ford Servisi veya ustası var mı? Ostim veya Şaşmaz farketmez. Grand C-Max'ten anlayan birisi olmalı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.