Ömer Yavuz Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2013 Fotoğraflar yabancı bir siteden alıntıdır, ufak tefek modifikasyonlar ve jant modelleri mevcut, umarım işe yarar, iyi seyirler 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Ben en çok bunu beğendim, hem renk güzel hem cantlar.... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 bora abinin zorosunuda yapmışlar 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 bora abinin zorosunuda yapmışlar Ne güldüm Serdar'ım çok yaşa:):): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 (düzenlendi) ben de bunu @Cem Boneval, beğendim Nisan 12, 2013 M. Esat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Mavi gerçekten çok iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Ne güldüm Serdar'ım çok yaşa:):): Bora abiye sormak lazım patentini almış mı kesin onun yaptırdığı adam yapmıştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Bora abiye sormak lazım patentini almış mı kesin onun yaptırdığı adam yapmıştır enteresan bir uygulama:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 enteresan bir uygulama:) Şeker kırmızıda göreceksin bu hiç birşey değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Benim araba da nasıl olurdu acaba? Gerçekten mavide çok güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 (düzenlendi) Benim araba da nasıl olurdu acaba? Bora abinin arabasına bak senin arabayı görürsün abi Nisan 12, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Benim araba da nasıl olurdu acaba? Gerçekten mavide çok güzel bence yakışmaz mavi jantlarla çok uyumlu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Mavi ve jantları süper. Birde en sondaki kırmızı ve 5 kollu jantı fena gelmedi. O jant başka bir arabadan tanıdık sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Fark ettiniz mi, bilmiyorum ama siyah hariç, hepsinde farların yan kısmında sarımtrak bir kısım var, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Bora Bey bu sıralar pek katılmıyor galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap