Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'te Garantiden Hangi Parçaları Değiştirdiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu arada bugun servis danismaniyla gorustum. Vites topuzu ile alakali. Bana topuz degisti demisti bugun konusmamizda sadece rakamlarin oldugu kisim degisti tppuzun kendisi degismedi dedi. Deri kisimda da asinmalar vardi ama neyse artik daha fazla ugrasamiycam. Kendimi sorunlu musteri gibi gormeye basladim artik

• Yanıt 281
  • Görüntüleme 60,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...kimi zaman bildiğin eş************ek kıvamına bile varıyorlar. geçen gün...   - Abi? - Hıı? (ben) - Bana ECU lazım - Bana neler neler lazım, ama her istediğimiz olmuyor ki. Mesela belime kada

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

ben komiklik olsun diye demedim Kubilay Bey focuslarda bayağı bir sorun vermiş aks keçesi onu belirtmek için söyledim yoksa alay olsun diye söylemedim..Sonuçta benimde arabam focus aynı şey benimde ba

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Sağ far led gündüz yanıp farla yanmadığı için değişti...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu arada bugun servis danismaniyla gorustum. Vites topuzu ile alakali. Bana topuz degisti demisti bugun konusmamizda sadece rakamlarin oldugu kisim degisti tppuzun kendisi degismedi dedi. Deri kisimda da asinmalar vardi ama neyse artik daha fazla ugrasamiycam. Kendimi sorunlu musteri gibi gormeye basladim artik

Mağduriyetiniz giderilmemiş, ciddi bir aşınma varsa eğer değiştirmelerini talep edin.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

şöför koltuk kılıfı ve iç sünger.

Yanıtlama zamanı:

Sorun neydi tam olarak?

Sünger özelliğini kaybetmiş içerdeki demir süngeri koparmis disariya çıkmış kılıfıda inceltmis koparmis o yüzden degisti
Yanıtlama zamanı:

Kontak anahtırını değiştirdik geçen hafta. Susta yuvasından tam çıkmıyordu...

Yanıtlama zamanı:

Sol ön iki hoparlor degisti,arka kapi fitili sarkma yapmisti,o degisti

2014 makyajsiz 5000 km style

Yanıtlama zamanı:

Neredeyse iki yıl olacak benimkine hiç bir şey değişmedi. Değişmesi gereken bir şey var da ben mi göremiyorum acaba.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben de bir şey değiştirmemiştim garantiden ama, şimdi c-max'ın sağ aynayı değiştireceğiz. Ayna durup dururken açılmaz oldu. Mecburen elle açtım. Ancak elle açınca da boşa alınmış vites gibi, salladıkca sallanıyor. Dün servise gittim, değişecek dendi. Ellerinde olmadığı için değiştiremedim. Aradılar bugün ama şu an servise gitmeye vakit yok. Cuma sabahına randevu aldım. Kuzu şimdi evin otoparkında; bir kulağı açık, bir kulağı kapalı yatıyor ..

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

vites mekanizması degıstım gene aynı hatayı yaptı gene degısecem ayna degıstım park sensoru degıstım

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyu hortlatmak amaciyla yazayim dedim :)

Agustos ayindan bu gune paylasimda bulunan pek olmamis :)

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Yahya Akman said:

Konuyu hortlatmak amaciyla yazayim dedim :)

Agustos ayindan bu gune paylasimda bulunan pek olmamis :)

Belki ustaların çoğunun beyinlerinden BUNLAR BÖYLE kelimelerini silebilirsek konu hortlayabilir hatta cortlayabilir.

Yanıtlama zamanı:

Hadi ben ayaklandırayım bari [emoji4] geçen sürücü airbag ini değiştirdiler nikelajın kalkmasından dolayı parça 1.500 Tl imiş [emoji4]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.