Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Bakım Süreleri, Kapsamı ve İşçilik (Bakım Paylaşımı Değil)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yeni_Focus_Bakim_Sureleri_ve_Tutarlari_Temmuz (2).pdf   dosyasının 2015 model için kullanabileceğimiz hali mevcut mu acaba?

ilk mesaj şuan günceldir, teşekkürler.

• Yanıt 204
  • Görüntüleme 75k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sivi kati atik bedeli? Vay arkadas nerden saplayacagini sasirmislar. O yaglari satiyor servisler birde. Geriye kalan hizmetlerde acep ne eklesekte kabartsak diyerek yapmislar. Cok aci.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Çıkarılmış ifadesi yanlış, indirilmiş olacaktı. Çünkü ETIS'e göre hala 10 yıl. İzleyenler bilir, bu 4 yılın sehven, yani yanlışlıkla yazıldığını, sonra bi aklıevvelin bunu 4/9 yıl olarak düz

• @Alperen G., yakıt filtresi 30.000'de değişebilir, ama benzinlilerde zorunlu değil, bende değiştirmediler mesela. Bazı servisler bunu standart bakıma gelir getirici bir etkinlik olarak eklemiş olabili

Posted Images

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün arabamın 30.000 bakımı için birkaç servisi aradım. Bazıları 450 dedi bazıları 680 dedi. Bu kadar büyük farkın sebebi ne olabilir ki?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün arabamın 30.000 bakımı için birkaç servisi aradım. Bazıları 450 dedi bazıları 680 dedi. Bu kadar büyük farkın sebebi ne olabilir ki?

Ucuz olana gidin hocam fazla kurcalamayın :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

30,000 bakımını 420 liraya yaptırdım. Yalnız ön balataların 5000 km ömrü kalmış. Sonraki bakıma kalmadan yine masraf çıkacak.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün 15.000 km bakımına girdim 384 tl tuttu indirim falan yok ayrıca klimamda da hiçbir sorun olmadığı söylendi sorun çıkarırsa Aracın olduğu yerden ford euro servisi aramam söylendi şimdi Çalışıyor ama inşallah tekrarlamaz ayrıca ön tampondaki ziviti çıkaralım derken boyayı kaldırmışlar onların yıkamacısın yaptığını zannediyorum çünkü zivit lekesiyle oynanmış

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Lifecard yokmu sizde. Bana güzel bir indirim yapmışlardı. Sanırım %20 gibi birşeydi

lifecard yok vermeye çalışanda olmadı

Yanıtlama zamanı:

Ama o kadar tanıtımı yapıldı avantajları hakkında Yakup konu açtı keşke okusaydın. Son bakımımın 418 tl gibi bir ücrete çıkıp veznede 328 tl civarı bir ücret ödeyince çok sevmiştim lifecard ı. Ve aracım 1.0 eb. Yağı çok pahalı.
Yanıtlama zamanı:

Ama o kadar tanıtımı yapıldı avantajları hakkında Yakup konu açtı keşke okusaydın. Son bakımımın 418 tl gibi bir ücrete çıkıp veznede 328 tl civarı bir ücret ödeyince çok sevmiştim lifecard ı. Ve aracım 1.0 eb. Yağı çok pahalı.
Yanıtlama zamanı:

aslında okumuştum ama unutmuşum malüm yaz sezonunun yoğunluğu.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende bugün servise gittim 60.000 bakımı allahtan standart bakım harici bişey çıkmadı yapılanlar ve fiyat =

*60.000 bakımı 137.60tl

*sıvı katı atık bedeli  5.70tl

*filtre komple yağ 12.19tl

*takım yakıt filtre elemanları 107.58tl

*fmy formula fe plus 5w30 (135kg) 152tl

*fren balata temizleyici 10.83tl

*tapa yağ boşaltma 4.59tl

*conta boşaltma tapası 3.14tl

*cam silecek sıvısı 8.50tl

*eleman komple hava filtre 55.62tl

*motor içi yağ kanalları temizliği 100tl

*filtre polen koku 64.77tl

toplam 662 tl ayrıca 99.42 de life card indirimine rahmen 

2015-11-27 18.29.07.jpg

2015-11-27 18.27.36.jpg

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Erhan Gun said:

Bende bugün servise gittim 60.000 bakımı allahtan standart bakım harici bişey çıkmadı yapılanlar ve fiyat =

*60.000 bakımı 137.60tl

*sıvı katı atık bedeli  5.70tl

*filtre komple yağ 12.19tl

*takım yakıt filtre elemanları 107.58tl

*fmy formula fe plus 5w30 (135kg) 152tl

*fren balata temizleyici 10.83tl

*tapa yağ boşaltma 4.59tl

*conta boşaltma tapası 3.14tl

*cam silecek sıvısı 8.50tl

*eleman komple hava filtre 55.62tl

*motor içi yağ kanalları temizliği 100tl

*filtre polen koku 64.77tl

toplam 662 tl ayrıca 99.42 de life card indirimine rahmen 

2015-11-27 18.29.07.jpg

2015-11-27 18.27.36.jpg

Merhaba Ben de çorluda yaşıyorum böyle bir ford bayisi hiç duymadım nerede bu bayi acaba. 

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Özer Aksu said:

Merhaba Ben de çorluda yaşıyorum böyle bir ford bayisi hiç duymadım nerede bu bayi acaba. 

Çorlu'da ki erkan oto artık volkan olmuş bende bugün öğrendim erkan ortaklıktan ayrılmış 

Erhan Gun tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

15.000 km bakım aralığı hava filtresi için fazla olduğunu düşündüğüm için bugün hava filtresini değiştirdim 22.500 km de 65.00 tl

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.