Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orijinal Navigasyon Ve Sony Panel Kurulumu

Featured Replies

• Yanıt 570
  • Görüntüleme 178,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bildiğiniz gibi aracıma 5" ekran + Navigasyon kurulumu yapmıştım ancak bu ekrana uygun çerçeveyi takmadığım için ekranın yanları açık kalmış altından ve üstünden ise bir miktar alan görünemez olarak k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Doğrusu karakter olarak hayata biraz alaycı bakan bir kişiyim. Ama bunun yazdıklarımdaki pragmatizmi engellediğini hiç düşünmemiştim.  Öz değerlendirme yapmak kolay olmayabilir, aslında genelde prat

• Alperen G.
    Alperen G.

Sony panel degil ama...          

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Renk köründen bu kadar olur, idare et kardeşim ?

edemem bende renk körüyüm çünkü :D

geçen gün kablolarla bişey yapıyodum işte mavi kablo şuraya dedim, yalın yeşil o dedi :D 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ozan Kar yazdı:

edemem bende renk körüyüm çünkü :D

geçen gün kablolarla bişey yapıyodum işte mavi kablo şuraya dedim, yalın yeşil o dedi :D 

Yalın a selam söyle, severim kendisini ?

Yanıtlama zamanı:
21.03.2017 - 09:22 tarihinde, Mahmut C. yazdı:

Tamam teşekkürler bi araştırayım var mı yokmu 

Orjinal Sony Paneli söküp ekranın arkasına bakabilirsiniz.

17022059_10212113224814776_2040950151593151410_n.jpg

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Just had to run two wires from the screen to the radio, which were absent at all on the screen connector pin 6 and 12 come on the radio connector, respectively, 4 and 5 pin 

evet focccus ile 214 06 olmalı

ozan bey navi ekrandaki  6 ile 12 nolu pinler hangileri acaba radyo connectorde olan pinler 4 ve 5 ama ordada iki soket var şema yok maalesef yardımcı olursanız çok makbule geçer saygılar

Yanıtlama zamanı:
Just had to run two wires from the screen to the radio, which were absent at all on the screen connector pin 6 and 12 come on the radio connector, respectively, 4 and 5 pin 
evet focccus ile 214 06 olmalı

ozan bey navi ekrandaki  6 ile 12 nolu pinler hangileri acaba radyo connectorde olan pinler 4 ve 5 ama ordada iki soket var şema yok maalesef yardımcı olursanız çok makbule geçer saygılar

pin numaralari soketin ustunde yada takildigi yuvada yaziyor.
Yanıtlama zamanı:

Ümit bey bir sorum daha olacak bu pinlere bağlı kablo'ları sokete müdahele etmeden izolsyonundan açarak bağlantıyı yapmak istiyorum izolasyon bandı ilede kapatacağım uygunmudur acaba

Yanıtlama zamanı:
Ümit bey bir sorum daha olacak bu pinlere bağlı kablo'ları sokete müdahele etmeden izolsyonundan açarak bağlantıyı yapmak istiyorum izolasyon bandı ilede kapatacağım uygunmudur acaba

soketlerin ilgili pinlerinin oldugu kisimlar bos yani kablo yok. oraya ayni kalinlikta kablolardan bulup bosluklara kabloyu yerlestirerek yapabilirsiniz.
Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, volkan karakuş yazdı:

teşekkürler

Bu arada ekleyeceğiniz kablonun çok telli olmasına dikkat edin.Tek tel olan kablolar cızırtı yapıyor.Kapı zili için kullanılan kablolar yeterli olur.

Yanıtlama zamanı:

Doğan bey o kabloları bos pinlere nasıl montelemem gerek, yani şu şekilde anlatayım navi ekrandaki teybe giden sokete bu kabloyu monte etmek için soketi açmakmı lazım?

Yanıtlama zamanı:
Doğan bey o kabloları bos pinlere nasıl montelemem gerek, yani şu şekilde anlatayım navi ekrandaki teybe giden sokete bu kabloyu monte etmek için soketi açmakmı lazım?

soketi acmaniz lazim.

soketi acmaniz lazim.

kabloyu sokete yerlestirip diger kablolara plastik kelepce yada elektrik bandi yardimiyla sabitleyebilirsiniz.
Yanıtlama zamanı:

bunu oto teypçi yapar sanırım pinlerin yerleri belli fazla bir meblağ tutmaz herhale 30 cm'lik  iki kablo kapı zili kablosu.  

Yanıtlama zamanı:

Ekranın arkasındaki soketin açılmış hali (bir zamanlar iyi uğraşmıştım :) ) .. Tornavidanın ucunun gösterdiği yerde bir boşluk var oradan ittirmek gerekiyor. Bu soketten pinli olarak hala var bende.

mGMOlV.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.