Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: hayır sarı. mavi gps anteni. Renk köründen bu kadar olur, idare et kardeşim ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 30 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Renk köründen bu kadar olur, idare et kardeşim ? edemem bende renk körüyüm çünkü geçen gün kablolarla bişey yapıyodum işte mavi kablo şuraya dedim, yalın yeşil o dedi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: edemem bende renk körüyüm çünkü geçen gün kablolarla bişey yapıyodum işte mavi kablo şuraya dedim, yalın yeşil o dedi Yalın a selam söyle, severim kendisini ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 21.03.2017 - 09:22 tarihinde, Mahmut C. yazdı: Tamam teşekkürler bi araştırayım var mı yokmu Orjinal Sony Paneli söküp ekranın arkasına bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Olmayanı yok ki zaten. En azından ben görmedim duymadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Just had to run two wires from the screen to the radio, which were absent at all on the screen connector pin 6 and 12 come on the radio connector, respectively, 4 and 5 pin evet focccus ile 214 06 olmalı ozan bey navi ekrandaki 6 ile 12 nolu pinler hangileri acaba radyo connectorde olan pinler 4 ve 5 ama ordada iki soket var şema yok maalesef yardımcı olursanız çok makbule geçer saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Just had to run two wires from the screen to the radio, which were absent at all on the screen connector pin 6 and 12 come on the radio connector, respectively, 4 and 5 pin evet focccus ile 214 06 olmalı ozan bey navi ekrandaki 6 ile 12 nolu pinler hangileri acaba radyo connectorde olan pinler 4 ve 5 ama ordada iki soket var şema yok maalesef yardımcı olursanız çok makbule geçer saygılar pin numaralari soketin ustunde yada takildigi yuvada yaziyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Ümit bey bir sorum daha olacak bu pinlere bağlı kablo'ları sokete müdahele etmeden izolsyonundan açarak bağlantıyı yapmak istiyorum izolasyon bandı ilede kapatacağım uygunmudur acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Ümit bey bir sorum daha olacak bu pinlere bağlı kablo'ları sokete müdahele etmeden izolsyonundan açarak bağlantıyı yapmak istiyorum izolasyon bandı ilede kapatacağım uygunmudur acaba soketlerin ilgili pinlerinin oldugu kisimlar bos yani kablo yok. oraya ayni kalinlikta kablolardan bulup bosluklara kabloyu yerlestirerek yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 11 dakika önce, volkan karakuş yazdı: teşekkürler Bu arada ekleyeceğiniz kablonun çok telli olmasına dikkat edin.Tek tel olan kablolar cızırtı yapıyor.Kapı zili için kullanılan kablolar yeterli olur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Doğan bey o kabloları bos pinlere nasıl montelemem gerek, yani şu şekilde anlatayım navi ekrandaki teybe giden sokete bu kabloyu monte etmek için soketi açmakmı lazım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Doğan bey o kabloları bos pinlere nasıl montelemem gerek, yani şu şekilde anlatayım navi ekrandaki teybe giden sokete bu kabloyu monte etmek için soketi açmakmı lazım? soketi acmaniz lazim. soketi acmaniz lazim. kabloyu sokete yerlestirip diger kablolara plastik kelepce yada elektrik bandi yardimiyla sabitleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 bunu oto teypçi yapar sanırım pinlerin yerleri belli fazla bir meblağ tutmaz herhale 30 cm'lik iki kablo kapı zili kablosu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Ekranın arkasındaki soketin açılmış hali (bir zamanlar iyi uğraşmıştım ) .. Tornavidanın ucunun gösterdiği yerde bir boşluk var oradan ittirmek gerekiyor. Bu soketten pinli olarak hala var bende. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap