Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orijinal Navigasyon Ve Sony Panel Kurulumu

Featured Replies

• Yanıt 570
  • Görüntüleme 179,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bildiğiniz gibi aracıma 5" ekran + Navigasyon kurulumu yapmıştım ancak bu ekrana uygun çerçeveyi takmadığım için ekranın yanları açık kalmış altından ve üstünden ise bir miktar alan görünemez olarak k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Doğrusu karakter olarak hayata biraz alaycı bakan bir kişiyim. Ama bunun yazdıklarımdaki pragmatizmi engellediğini hiç düşünmemiştim.  Öz değerlendirme yapmak kolay olmayabilir, aslında genelde prat

• Alperen G.
    Alperen G.

Sony panel degil ama...          

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

fakat şimdi şöyle bi sorun oldu kendi aracımdaki ön panel artı arka paneli komple söküp yerine sony ön panel ve artı sony arka panelini taktıktan sonra usb bluetooth ve sesli konuşmam devre dışı  kaldı.servise götürdüm modül eklenmesi gerekiyor dedi.     bu özelliklerimin çalışması için ön panel olarak sony arka panel olarak aracımın orjinal arka panelini takarsam usb bluetooth ve sesli konuşma çalışacak mı? sony ön panelden bunların tuşlarıda daha önceden çalışmamıştı bu şekilde çalışır mı

bu şekilde yapıpta bu özelliklerini kullanan style arac sahibi olan arkadaslar varmı

diyelim ki usb çalışmadı netten usb portu alıp kablo baglantısı yaptım mı çalışırmı yardımcı olursanız sevinirim

ben sıkılmaya başladım ancak bir kere daha açıklayayım, öncelikle ana ünitenin (sizin arka panel dediğiniz anladığım kadarıyla) bir etkisi yok. Ön panel dediğiniz tuş takımınında bir etkisi yok. Ekran araçta var olan modullerle iletişime geçemiyor. Ya hali hazırda çalışan bir ekran bulup onu takacaksınız yada bu kalibrasyonu yapabilecek bir servis bulacaksınız. Gerek style gerek trend gerek titaniuma defalarca taktım bu parçaları.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yazılanları okudum ancak parçaları nerden temin ederim nasıl bağlantı yaparım açıkcası anlayamadım. Bu işlerden de pek anlamıyorum açıkcası Ankara'da bana bu konuda yardım edebilecek birisi var mı acaba ben de düşünüyorum navigasyon taktırmayı.

Yanıtlama zamanı:

yazılanları okudum ancak parçaları nerden temin ederim nasıl bağlantı yaparım açıkcası anlayamadım. Bu işlerden de pek anlamıyorum açıkcası Ankara'da bana bu konuda yardım edebilecek birisi var mı acaba ben de düşünüyorum navigasyon taktırmayı.

Ankarada şuan parça kaldımı bilmiyorum ancak varsa ben (ücreti karşılığında) yardımcı olurum.

Yanıtlama zamanı:

Ankarada şuan parça kaldımı bilmiyorum ancak varsa ben (ücreti karşılığında) yardımcı olurum.

Allah razı olsun 15-20eylül arası taktırmayı düşünüyorum inşallah bulabiliriz

Yanıtlama zamanı:

Benim gps komple gitti baskan.. bi ara icini acip bakalim eger uygunsan.

Beni kah incekte, kah mamakta, kah kirsehirde gosteriyor.. :)

abi sahibinden.comdaki adamdanmı almıştın? bi sor bakalım ne diyecek, anten bozuldu diye düşünüyorum, çünkü bağlantıda sorun olsa direk NO GPS yazar, yapıştırdığımız yerden düşse yine çekmeyip NO GPS yazması lazım(yada çekmeye devam edip normal çalışır). belkide düştü tam çekmiyor o yüzden sapıtıyor oda olası geldi şimdi :D

Pazar ankarada olucam gibi görünüyor.

Yanıtlama zamanı:

abi sahibinden.comdaki adamdanmı almıştın? bi sor bakalım ne diyecek, anten bozuldu diye düşünüyorum, çünkü bağlantıda sorun olsa direk NO GPS yazar, yapıştırdığımız yerden düşse yine çekmeyip NO GPS yazması lazım(yada çekmeye devam edip normal çalışır). belkide düştü tam çekmiyor o yüzden sapıtıyor oda olası geldi şimdi :D

Pazar ankarada olucam gibi görünüyor.

Bir suredir zaten tamamen No GPS yaziyor ve yeri asla bulamiyor.. yine adama da bir sorarim..

Yanıtlama zamanı:

Calismiyor ve yanlis gosteriyor :)

Aynı sorun bende de var No Gps yazıp duruyor harita avrupa da biyeri gösteriyor
Yanıtlama zamanı:

Sony panel+çerçeve

5" ekran

Haritalar yüklü orjinal sd kart

Gps anten

Bunlarin toplami(tabi bulabilirsek) ne kadar tutuyor ?

Eskisi gibi pahali ve bulunmasi zor mu ?

Yanıtlama zamanı:

Sony panel+çerçeve

5" ekran

Haritalar yüklü orjinal sd kart

Gps anten

Bunlarin toplami(tabi bulabilirsek) ne kadar tutuyor ?

Eskisi gibi pahali ve bulunmasi zor mu ?

Boşuna uğraşmaya değmez hocam OEM bir cihaz al tak bence. Astarini geçiyor fiyat değmez

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.