Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.0 Ecoboost Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Gökhan Cihan yazdı:

Uzun yolda 100 ü geçmeyi açar mısınız

100 km/sa hızı gecmediginiz sürece ve rakım farkı az olan bir yolda 5 lt. leri  görebilirsiniz. ?

Ramazan D. tarafından düzenlendi

• Yanıt 271
  • Görüntüleme 126,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mersin-Diyarbakır arası arabanın yakıt - yapılan km - menzil - ort. hız değerleri... Mersinde depoyu fulledim, bilgisayarı sıfırlayıp yola çıktım... Diyarbakır'da evin önüne varınca aldım resimleri..

• Merhabalar,   Kurban bayramı tatilinde Ankara - Kapadokya arasında güzel bir seyehat yaptık. 1.0 ecoboost bana göre, oldukça iyi bir tüketim değerine imza attı. Ankaradan yolculuğa çıkmadan, depoyu

• Kadirli/OSMANİYE- ANTALYA    //    ANTALYA - Kadirli/OSMANİYE  gidiş geliş yakıt tüketimi. Antalya ve Mersinde Ş.içi kullanım olarak yaklaşık 150 km geri kalanı ş.dışı olmak üzere; dağlık, bol vi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Ramazan D. yazdı:

100 km/sa hızı gecmediginiz sürece ve rakım farkı az olan bir yolda 5 lt. leri  görebilirsiniz.

Teşekkürler:))

Yanıtlama zamanı:

2013 focus 1.0 ecoboost kullaniyorum ankara antalya arasi 110 km sabit hiz full klima acik 4.6 litre yakiyorum ???

Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, Erdinç IL yazdı:

2013 focus 1.0 ecoboost kullaniyorum ankara antalya arasi 110 km sabit hiz full klima acik 4.6 litre yakiyorum ???

Aracınız kaç kilometrede?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
14.05.2018 - 14:18 tarihinde, Ramazan D. yazdı:

Aracınız kaç kilometrede?

98000km 

Yanıtlama zamanı:
14.05.2018 - 14:18 tarihinde, Ramazan D. yazdı:

Çok iyi bir tüketim. @Erdinç ILBenim 4.6 lt.yi klima açık yakalamam için 80 km hızı geçmemem lazım. 17 jant ve tam otomatik farkı böyle oluyor demekki.

Ramazan D. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Ramazan D. yazdı:

Çok iyi bir tüketim. @Erdinç ILBenim 4.6 lt.yi klima açık yakalamam için 80 km hızı geçmemem lazım. 17 jant ve tam otomatik farkı böyle oluyor demekki.

Sizdeki kac model

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bayram tatili yolculuğunun ortalaması. Ankara - Dikili arası 670 km. 

photo_2018-08-24_15-40-27.jpg

Yanıtlama zamanı:
27.08.2018 - 09:12 tarihinde, Kaan Zaim yazdı:

Bu ortalamayı tutturmak için 90 km hızı geçmemek lazım sanırım.

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Ercan Çelik yazdı:

Bu ortalamayı tutturmak için 90 km hızı geçmemek lazım sanırım.

Aslında tam öyle değil. Tüm yol boyunca 90'ı geçmeyerek ortalama hız değerinin 91 olması imkansız. Ankara sivri hisar arasında hız sabitleyiciyi 110 km hıza sabitledim. Sivrihisardan sonra afyon yönüne döndüğünüzde, afyona kadar olan yol genelde boş ve rahat olur. 115 km hıza sabitledim.

Afyon'dan sonra izmir yolunda hızı 115 - 120 km olarak kullandım. Kulayı geçtikten sonra, soma bergama üzerinden dikiliye geçilen bir yol var. Yeni yapılmış ve oldukçada boş bir yol. Orada uzun süre 125 km hızı sabitleyerek kullandım. Duraklamalar, trafik yoğunlukları ve ışıkları hesaba kattığınızda ortalama hız ancak 91 oluyor. Yazdığım hızlar sabir 90 kilometenin üzerinde hızlar. Sürekli hız sabitleyicisini 90 a sabitleyerek aynı yolu gitmeye kalksanız, ortalam hız değeriniz 70 -75 gibi bir değer çıkar.

Yanıtlama zamanı:
27.08.2018 - 09:12 tarihinde, Kaan Zaim yazdı:

Hem yazılım hem 17jantla senden az yakmışım ???

066DC74A-7E8C-4386-A943-8AB8BEC32709.jpeg

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Hem yazılım hem 17jantla senden az yakmışım ???

066DC74A-7E8C-4386-A943-8AB8BEC32709.jpeg

?  ?? . Şöyle bir şey var, arabayı park ettiğimde 5.2 idi değer. 2 gün araba hiç kıpırdamada. 2 gün sonra denize gitmek için bindik, arabayı çalıştırdım, kilimayı açtım (zaten anlık tüketim 1.2 lt resimde ? ). Resim çekmek aklıma gelince telefonu aldım, o arada 5.3 oldu ? . Ama senide tebrik ederim, güzel değer :).

Kaan Zaim tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Kaan Zaim yazdı:

?  ?? . Şöyle bir şey var, arabayı park ettiğimde 5.2 idi değer. 2 gün araba hiç kıpırdamada. 2 gün sonra denize gitmek için bindik, arabayı çalıştırdım, kilimayı açtım (zaten anlık tüketim 1.2 lt resimde ? ). Resim çekmek aklıma gelince telefonu aldım, o arada 5.3 oldu ? . Ama senide tebrik ederim, güzel değer :).

Eskişehire giderken 110 a sabitledim. Ama bi de bana sor gaz pedalına dokunamamanın acısını. Tabi dönüşte acısını çıkarttım ?????

Yanıtlama zamanı:

Bende 110 km hıza sabitledim yaklaşık 200 km klima açık 6 lt nin altına düşüremedim. Benim araba mı çok yakiyo sizinki mi az yakiyo anlamadım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.