Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl Yazar comment_148495 Yukarda nedenini cem abimiz yazmış okudunuz mu ? tabiki okudum..bir önceki aracım seat leon da da buğu problemi vardı fakat seat yeni serilerde farların arka kısmını değiştirdi sanırım(su tahliye deliklerini) ve sorun çözüldü..benim farlarıda garantiden sorunsuz değiştirdiler sorunda bitti.. bakın öncelikle şunu söliyeyim her far su ya da nem alır bu normaldir fakat servis bülteninde geçtiği gibi bir süre(en fazla 1 saatte) sonra bu buğuyu tahliyelerden dışarı atar..olması gereken budur.fakat yoğunlaşma oluyor ve bu uzun süre kalıyorsa bu bir üretim hatasıdır bunu da firma gidermelidir. ayrıca tüvtürk te buğulanmanın kusur sayıldığını bilmiyordum çünkü araçlarımı genelde 3 yaşını bulmadan sattım ve vizeye girmek zorunda kalmadım!bunu öğrendiğimde iyi oldu!en azından bunu da firmaya karşı kullanabileceğim bişey,tabi yasal mevzuata bakmak gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148519 ya arkadas bu focusa gelınce hersey normal ,olabılir,mümkündür...ya böyle bişey yok ben wv bı aracın hıc bı yerının bugulandıgını duymadım da görmedım de...aga bizim far uzaydan mı geldı yada ılk defa mı bı araca far takyorlar yada vw bence uzaydan gelmıstır..ben bayıldım artık ford un BİR ŞEY YOK,BUNLARDA BÖYLE,BİZ DENEDİK SORUN YOK, demesınden sıkıldım,bunlar sanayide beceriksiz ustaların diyeceği laflar,geldık özendık aldık pişman olduk Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148521 yazılı iletmeniz her zaman en mantıklı yol olacaktır Yok yahu, otosan'a yazılı dahi gönderseniz fark etmiyor. Benim noter kanalıyla çektiğin ihtara mesela ne noter kanalıyla yazılı olarak, ne e-postayla, ne telefonla, cevap dahi vermediler. 1,5 ayı geçti. Acaba diyorum bunlar posta güverciniyle falan gönderdilerde cevabı, hayvancağız yolda öldü falan mı? Ama bak haklarını yemiyeyim. Adamlar ilgililer. Bugün servise uğradım ne oldu benim parça 2 haftayı bulacak dedim. Bak hele ilgiye, genel müdürlükte bunları aramış benim araçla ilgili olarak, açılan o iş emri hala neden kapanmadı, neden araç hala tamir edilmedi diye. Bizimki de cevap vermiş, siz hala parçayı göndermediniz ondan Şubat 7, 201313 yıl Murat U. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148528 Ford/Otosan ile çalışmak güçlü bir mizah anlayışı gerektiriyor bolca sabır yanında... Neyseki benzer servis öykülerini farklı markalarda da çokca duyduğumdan espriden anlamayan birisi olmaktan rahatsız değilim. Havalandırmalı far konseptinde Ömer'in üretim hatası görüşüne katılıyorum... Bununla beraber buğulanan farlarda, far açıldıktan bir-iki dakika sonra buğu kayboluyor ve işlevselliği etkilemiyor, en azında benim gördüklerimde. Yani sonuçta sevimsiz ama çok da dert etmeye gerek yok. Yanlış anlaşılmasın: Şikayet ve değişim talebine devam! Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148537 ya arkadas bu focusa gelınce hersey normal ,olabılir,mümkündür...ya böyle bişey yok ben wv bı aracın hıc bı yerının bugulandıgını duymadım da görmedım de...aga bizim far uzaydan mı geldı yada ılk defa mı bı araca far takyorlar yada vw bence uzaydan gelmıstır..ben bayıldım artık ford un BİR ŞEY YOK,BUNLARDA BÖYLE,BİZ DENEDİK SORUN YOK, demesınden sıkıldım,bunlar sanayide beceriksiz ustaların diyeceği laflar,geldık özendık aldık pişman olduk Vw alın o zaman Hayırlısı olsun. Sahibi olunca belki onların eksiğini fark edersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148740 Vw alın o zaman Hayırlısı olsun. Sahibi olunca belki onların eksiğini fark edersiniz. Buna; çok da içime sinmemekle birlikte, katılıyorum... Her araç da eksik, kusur olur mutlak ama " bir markada görmedim bunda var " yaklaşımı, o diğer markanın kusurlarını görene dek sürüyor. Beğenerek aldığımız aracın kusurları, beğeniyi ortadan kaldırmıyor; kusurlarla uğraşırken bezginlik üste çıkıyor sanırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148843 benim halojen farlarda buğu problemi hiç olmamıştı, xenonları açınca sinyal kısmında buğu oluşuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_148936 Ben aracımı aldığım gece farketmiştim bugulanmayi. Servise gösterdim. Resim çektiler. Farlar sipariş edildi. 1 hafta sonra farlar geldi. Musteri temsilcisi tarafından servise davet edildim. Servis kapısında karşıladılar beni. Aracı alıp servise cekip bana da bekleme salonuna kadar eşlik ettiler. Farlar değişti . Test edildi ..... Sonuc mu ? Yeni farlarda da hala buğulanma var Ahanda iste otosana iletilen resimlerden biri Şubat 9, 201313 yıl Mehmet S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_149054 Buğulanma şikayetinden dolayı benimde geri vites lambaları değişti. Ancak bugün yine buğuşandığını gördüm moralim bozuldu. İnşallah damlacık oluşacak şekilde yoğun buğulanmaz. Eğer o derece olmazsa tekrar götürmeyeceğim. Ama her ne olursa olsun bi far buğulandı diye aracımdan soğumadım. Aracı 1,5 yıldır kullanıyorum hala zevkle sürüyorum. Şubat 9, 201313 yıl Bekir Gülcü tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl Yazar comment_149069 Buğulanma şikayetinden dolayı benimde geri vites lambaları değişti. Ancak bugün yine buğuşandığını gördüm moralim bozuldu. İnşallah damlacık oluşacak şekilde yoğun buğulanmaz. Eğer o derece olmazsa tekrar götürmeyeceğim. Ama her ne olursa olsun bi far buğulandı diye aracımdan soğumadım. Aracı 1,5 yıldır kullanıyorum hala zevkle sürüyorum. bende asla aracımdan soğumuyorum her seri üretimde hatalar olacaktır çok normal ama ben otosanın tavrıdan hoşnut değilim..normal olmadığını onlarda biliyor bizde ama insanları saf yerine koyup bana iç sıcaklık dış sıcaklık muhabbeti yapmasınlar bu abest..araçlarımızın içide yağmurlu havalarda buğu yapar fanı açarsınız gider yani bir dengeleyici unsur vardır far içlerinde ise hava kanalları bu görevi görür!!ee bu kanallar sorunlu ise farları valeo nun ürettiğini düşünüyorum(sisler valeo yazıyor farlara dikkat etmedim) bilgi verilip yeni seri üretilmeli ya da bir çözüm üretilmeli..kabul etmemesi normal demesi çok ayıpp!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189664 bugün aynı şey başıma geldi. kapalı otoparktan çıkınca farlarım da yarıya kadar bir buğulanma gerçekleşti. ani ısı değişimlerinde buğulanma normaldir. hatta oto-koç servisinin kendisine ait eksperiyle konuştum. eksperle konuşmamız. Eksper: Buğulanma normaldir. Ani ısı değişimi yaşandığında buğulanma gerçekleşir. bir dalgıç düşünün su yüzeyinde maskede buharlaşma yoktur ancak suda ne kadar aşağıya inilirse buhar o kadar artar nedeni ani ısı değişimi. farlarda bir bakıma öyledir. ani ısı değişimlerinde buğulanma yapar. ancak damlacık şeklinde akma olursa servise müracaat edin. diğer türlü değişim söz konusu olmaz. değişimi olan farlarda inisiyatif devreye girer ve değişimi yapılır. ancak açıklamada akıntı bulunmaktadır yazılır. akıntı yoksa problemde yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189701 evet doğru söylemiş ancak bu buğu kısa sürede gider gitmiyorsa akma aranmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201312 yıl comment_190374 Sıfır araçta oluyorsa, garantiden değiştiğinde yine de oluyorsa, bu bir sorun değil demek ki, bu aracın farı bu şekilde, yapacak bir şey yok, değiştirmeye de uğraşmaya da gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277018 tit-x aracımda da aynı sorun var, aracı yakın zamanda aldığımdan yaz aylarında sorun olup olmadığını bilmiyorum. akşam farları yaktığımda oluyor, ama gündüz içinde buğu olmuyor, sanırım normal karşılanıyor okuduklarım kadarıyla. Stopların(hb) içinde de toz mevcut fren bölmesinin tabanında. birde yana doğru uzayan bölümde içten islenme gibi durum mevcut. stoplardaki bu sorun garanti kapsamına giriyormu? forumda arattım ama bulamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277038 tit-x aracımda da aynı sorun var, aracı yakın zamanda aldığımdan yaz aylarında sorun olup olmadığını bilmiyorum. akşam farları yaktığımda oluyor, ama gündüz içinde buğu olmuyor, sanırım normal karşılanıyor okuduklarım kadarıyla. Stopların(hb) içinde de toz mevcut fren bölmesinin tabanında. birde yana doğru uzayan bölümde içten islenme gibi durum mevcut. stoplardaki bu sorun garanti kapsamına giriyormu? forumda arattım ama bulamadım Buğu gidiyorsa sorun değil. Toz olayını bilmiyorum rahatsız edici ise başvurun garantiye, değişebilirler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın