Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201610 yıl comment_345089 merhabalar; 2015 focusum için herhangi bir güncelleme olduğunu nasıl anlarım? bu konuda müşterileri bilgilendiren bir sistem varmı yada fordetisden nasıl bakabilirim.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201610 yıl comment_345090 Yılda 1 servise gidince bakmaları kafi, acil olursa yazıyoruz zaten biz. Etis var sadece. Müşteriye özel bir şey yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201610 yıl comment_345107 Peki bu guncellemeleri her ford servisi yapabilir mi? Mesela Muş taki Ford servisi.. Yani gerekli ekipman ve eğitimli personel varmidir yoksa büyükşehirde yaptirmayi mi önerirsiniz. Ozellikle de şanzıman guncellemesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201610 yıl comment_349663 Bu resme göre güncelleme yaptırmam gerekiyor mu + ve - leri nelerdir? Mart 5, 201610 yıl Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201610 yıl comment_349664 @Zafer Yusoğlu 1- Lütfen önce arama yapınız. Bknz bu başlık 2- Lütfen sorularınızı içerik olarak metne taşınıyınız. Bknz başlığınız buraya taşındı ama ortada soru yok? 3- Genel bilgiler kısmı eski başlıklara bakarsanız eğer soru sormak için değil bilgi vermek içindir. El cevap: Acil kampanya yazısı çıkmadıkça veya sorun yaşamadığınız sürece orada yazılanların önemi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351232 haftasonu 15.000 bakımında servis yetkilisi arkadaş yazılım güncellemelerinin tamamının yapıldığını söyledi fakat etis'ten baktığımda modüllerde yazılım güncelleme görünüyor hala. böyle görünmesi güncelleme yapılmadığı anlamına mı gelir? merak etmemin sebebi aracımı sabah 9'da bıraktım ve öğleden sonra 3'te ancak teslim edebildiler, sebep olarak yazılım güncellemelerinin uzun sürdüğünü söylediler. bana 3 etisten 3 adet görünen güncellemenin onlarda 15 adet çıkabileceğini ve benim gördüğümden daha fazla güncelleme yapıldığını söylediler.. etiste bu durumu görünce de güncellemelerin yapılıp yapılmadığından emin olamadım. Mart 14, 201610 yıl Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351233 Etis te online düzelmiyor. Yazılım güncellemesini ben de yaptırdım ama etiste duruyor hala. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351243 57 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: haftasonu 15.000 bakımında servis yetkilisi arkadaş yazılım güncellemelerinin tamamının yapıldığını söyledi fakat etis'ten baktığımda modüllerde yazılım güncelleme görünüyor hala. böyle görünmesi güncelleme yapılmadığı anlamına mı gelir? merak etmemin sebebi aracımı sabah 9'da bıraktım ve öğleden sonra 3'te ancak teslim edebildiler, sebep olarak yazılım güncellemelerinin uzun sürdüğünü söylediler. bana 3 etisten 3 adet görünen güncellemenin onlarda 15 adet çıkabileceğini ve benim gördüğümden daha fazla güncelleme yapıldığını söylediler.. etiste bu durumu görünce de güncellemelerin yapılıp yapılmadığından emin olamadım. Hocam arac dizel mi? Mümkünse fiyat hakkinda bilgi verebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351244 Şimdi, Faruk Çelik said: Hocam arac dizel mi? Mümkünse fiyat hakkinda bilgi verebilirsiniz. Dizel 2015, bakım fiyatını soruyorsunuz sanırım; 349TL fatura çıktı. (isteğe bağlı olarak würth silecek suyu da var içinde 6-7TL civarıydı fiyatı.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351248 Güncelleme sonrası bir fark yaşadın mı @Kerem Bozdoğan. Fiyat çok uygunmuş Biz İstanbul'da böyle fiyatları bulamıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351251 13 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Güncelleme sonrası bir fark yaşadın mı @Kerem Bozdoğan. Fiyat çok uygunmuş Biz İstanbul'da böyle fiyatları bulamıyoruz. Telefonda 380TL söylemişlerdi ben de şaşırdım daha az çıkınca Güncelleme sonrası kalkışlarda ilk viteste 35-40 lt gibi anlık tüketim görmeye başladım ki gerçek anlık değer de budur sanırım. Sürüş hissi olarak 6. viteste tepkisizlik vardı, o kaybolmuş gibi geldi, 6. vitese de tepki veriyor (95bg ne kadar tepki verirse o kadar tabi) Aslında genel itibariyle bir ivmelenme geldi gibi ama plasebo etkisi ya da enjektör verileri sıfırlandığı için aracın kendini ortalama bir kalibrasyona oturtmamış olması olabilir böyle hissetmemin sebebi. Güncellemeden sonra kaybolmasını beklediğim bir durum vardı ama kaybolmadı. Anahtarı çevirip bırakınca motor çalışana kadar kendisi marş basıyor, yakın zamanda güncelleme yaptıran biri yazmıştı bu özelliğin güncellemeden sonra kaybolduğunu ama bende kaybolmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351253 Ben Ekim 2014'de Muşluoğlunda ilk güncellemeyi yaptım. Aynı gün, dakikası dakikasına Etis'de çıktı. Hatta tüm modüller bu tarihte kontrol edilmiş olarak görünüyor. Ama son olarak gösterge + teyp modüllerini Şahsuvarda güncellettim. Ancak bu güncellemeler Etis'e yansımadı. Muşluoğlunda atılan tarihler ve yazılım güncelleme bilgisi aynı şekilde bekliyor. Sanırım bu işin de değişik teknikleri var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351254 8 dakika önce, Murat Kavuk said: Ben Ekim 2014'de Muşluoğlunda ilk güncellemeyi yaptım. Aynı gün, dakikası dakikasına Etis'de çıktı. Hatta tüm modüller bu tarihte kontrol edilmiş olarak görünüyor. Ama son olarak gösterge + teyp modüllerini Şahsuvarda güncellettim. Ancak bu güncellemeler Etis'e yansımadı. Muşluoğlunda atılan tarihler ve yazılım güncelleme bilgisi aynı şekilde bekliyor. Sanırım bu işin de değişik teknikleri var. güncelleme yüklendikten sonra araç bağlıyken yeniden mi sorgulatmak gerekiyor acaba etis'e yansıması için? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351256 8 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: güncelleme yüklendikten sonra araç bağlıyken yeniden mi sorgulatmak gerekiyor acaba etis'e yansıması için? Muşluoğlunda nasıl bir yol izlediler bilemiyorum. Şahsuvarda ustanın yanında ben de vardım. Modülü seçip, versiyonu kontrol etti, "güncelleme var" mesajını aldık, biz de güncelle dedik. Cihaz bilgiyi internetten alıyor demişti ama belki offline çalıştırma yöntemi de vardır, daha hızlı çalışsın diye.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın