Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Lpg Hakkında Bilgi Almak Isteyenler


Önerilen Mesajlar

Öncelikle herkese merhaba bu ilk konum ve mesajım daha önce üye olmadan takip etmekteydim sayenizde çözdüğüm 2 sorunum oldu ayrıca teşekkür ederim.Aracıma lpg taktırmadan önce çok araştırmıştım forumları okuyarak her kafadan bir ses çıkıyordu şimdi lpg  taktırmak isteyen arkadaşlara yada merak edenlere yardımcı olabilirsem ne mutlu ikinci el olarak almış olduğum ( 4500 km )   2011 model focusuma 8000 km de iken taktırmış olduğum brc marka lpg kitiyle 35000 km ye gelmiş bulunmaktayım.aracı benzinle kullandığımda şehir içinde 0,45 kuruşa kadar yakıyordu bu lpg kitini taktırınca 0,20 kuruşa kadar indi tabi şuan 0,25 kuruş 0,30 civarında herhalde benzinde 0,50 yakar tahmini,  öncelikle ben çok memnunum ufak bir performans kaybı olsa da cebimde kalan param beni çok mutlu ediyor kimsenin ne dediği de umrum da değil   :)   bu süreçte ufak tefek sıkıntılar yaşadım mesela bujileri mi 32000 km ye kadar değiştirmemiştim arabamda rolanti de iken hafif titremeler başladı,farklı ustalara götürdüm öncelikle direk olarak lpg ye attılar suçu ama araç hem lpg de hem benzinde yapıyordu bu titremeler kelebek boğazı temizlendi geçmedi sonra kelebek boğazında sensör varmış bunları kalibre ettiler gene olmadı böyle beni oyaladılar en son olarak bir forumda okumuştum bujileri değiştirelim dedim ustaya ama ustalar bujilere bakarak bujilerin iyi kalibrasyon yapalım dediler ve beni gönderdiler gene olmadı sonra serviste incelediler ve bujilerin değiştikten sonra düzeldiğini söylediler gerçekten de düzeldi ama bu arada beni böyle git gel le uğraştırdılar, ben lpg taktırmak isten arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ama takacak ustayı iyi seçin ve mümkünse merkez servisleri tercih edin, ayrıca bilgi almak isteyen olursa yardımcı olmaya hazırım 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

LPG konusunda tecrübe sahibi arkadaslara ihtiyacımız var. Yarin öbür gün bizde lpg takma yoluna gidebiliriz. Her atmosferik benzinli arac sahibinin hic planlamadigi anda icinde bulunabilecegi bir durum. :D Su an icin lpg düşünmüyorum ama ASLA karsı da degilim. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Brc taktırdım oldukça memnunum yani otomatik olmasına rağmen sorun yok. ama otomatik olduğu için gaz olsada ş.içi biraz fazla yakıyor. İst. mamül trafik çok yğun yoğun trafikte 11-12 lt ler buluyor. ama trafik yoksa 8 litre hatta uzun yold daha daha az değerle görebilirsiniz. ayrıca "Lpl'li otomatik focus platinium buji hakkında" açtığım başlıkta da dedğim durumu göz ardı etmemek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.