Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Mk 3 Şeker Kırmızı Siyah Park Sensörü


Kenan Ulucan

Soru

merhaba arkadaşlar ben 31 aralık günü hiç alımda yokken son anda 2012 style paket şeker kırmızı bi focus hb aldım aracı henüz teslim almadım öylesine araştırırken sonradan takılan park sensörlerinin bazılarının siyah olduğunu farkettim boyanması için tur otoyu aradım ama bayağı yokuş yaptılar yok bozulur yok öter diye ama gözümü karartıp boyatmaya karar verdim bakalım ne olacak sizce sorun yaşarmıyım yaşayanlar varsa anlatabilirmi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Corsanınkini kendim boyadım, sanayideki boyacılar boya koduna göre boya hazırlayıp spreye basabiliyorlar. Kocaman bi kutu spreye 10tl gibi bişey verdim, 10larca sensör boyar. Fırın vs yapmadım doğal olarak bi sorunda olmadı şimdiye kadar. İşin özeti servis işten kaçıyor olmadı dediğim gibi kendiniz boyayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Hepsiburada da park sensörlerini incelerken farketmiştim. Rengi siyahtı ama açıklamada istediğiniz renge boyayabilirsiniz gibi bir ifade vardı. Üretici firma boyayabilirsiniz diyor ki zaten çok ufak bir işlemden bahsediyoruz. Kibarca ve dikkatle yapıldıktan sonra arabanızın kendi sistemlerine bir zarar vereceğini sanmıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
orsanınkini kendim boyadım, sanayideki boyacılar boya koduna göre boya hazırlayıp spreye basabiliyorlar. Kocaman bi kutu spreye 10tl gibi bişey verdim, 10larca sensör boyar. Fırın vs yapmadım doğal olarak bi sorunda olmadı şimdiye kadar. İşin özeti servis işten kaçıyor olmadı dediğim gibi kendiniz boyayabilirsiniz
Bazen eşşek yüküyle para istediklerini bu şekilde anlayabiliyorsunuz. Geçen kış ilk kar yağışında kayarak BMW nin ön tamponunu kırmıştım ve yenisini boyasız olarak aldım, sanayide en iyi arkadaşım bile 300 TL. istedi boya için bende kızdım gittim bir boyacıya bir tüp plastik astarı, bir tüp orjinal boyası, bir tüp cila aldım, toplam 35 TL. para tuttu, gittim eve kalan yerlerini gazete ile kaplayıp bir güzel astarını, boyasını ve cilasını attım, mis gibi oldu, 1 yıl oldu daha kabaran, dökülen yeri yok. 1-2 saatte hallettim, yaparken zevk aldım. 300 tayyip'i ben 1 saatte kazanmıyorum yani.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.